- PolisPress - http://www.polispress.gr -

Προβλέψεις 2016 για τα 12 ζώδια

alex [1]Εικονογράφηση ζωδιών από έργα της Αστρολόγου και Ζωγράφου Αλεξάνδρας Καρτά [1]


ΚΡΙΟΣΚΡΙΟΣ


Κοιτώντας τα γεγονότα και τα πρόσωπα που άφησε ο χρόνος που πέρασε, σκέφτεστε ότι είστε πολύ τυχεροί γιατί έκλεισαν πολλά δυσνόητα κεφάλαια για σας. Στην προσωπική σας ζωή από τον Σεπτέμβριο δημιουργούνται νέες δυνατότητες εξέλιξης με σταθερές βάσεις και προοπτικές για το μέλλον. Φιλόδοξα σχέδια θα σας χαρακτηρίζουν προς το τέλος της χρονιάς.


 

ΤΑΥΡΟΣΤΑΥΡΟΣ

Έχετε μπει σε έναν νέο κύκλο ζωής, μετά από την τριετή παραμονή του Κρόνου απέναντι σας. Τώρα με μεγαλύτερη γνώση θα μπορέσετε να απαλαγείτε από βάρη του παρελθόντος και να προχωρήσετε πάνω σε νέα δεδομένα. Ο έρωτας και η δημιουργικότητα, θα σας χαρακτηρίζουν αυτή την πολλά υποσχόμενη χρονιά. Επαγγελματική άνοδος από το Φθινόπωρο.


 

ΔΙΔΥΜΟΙΔΙΔΥΜΟΙ

Μια πολύ σημαντική χρονιά για σας εφόσον θα έχετε απέναντι σας, έναν δάσκαλο να σας μαθητεύει εκείνα που μέχρι τώρα δεν είχατε φροντίσει να μάθετε με τον σωστό τρόπο. Η Κρόνια καθοδήγηση θα σας ωριμάσει και θα σας γεμίσει γνώσεις. Μετά το Καλοκαίρι θα υπάρξει μια πολύ δημιουργική περίοδος, που θα σας φέρει κέρδη μέσα από το συναίσθημα και την ύλη.


 

ΚΑΡΚΙΝΟΣΚΑΡΚΙΝΟΣ

Βρίσκεστε σε ένα συμαντικό σταυροδρόμι εξελίξεων. Η προσωπική σας ζωή θα ανατρέπεται αν δεν διαισθάνεστε και συμμετέχετε στις ανάγκες και των άλλων. Θα υπάρξουν αλλαγές που αφορούν την συναισθηματική και επαγγελματική σας ζωή, ενώ από το Φθινόπωρο θα ολοκληρωθούν και θα ανταμειφθούν οι προσπάθειες σας. Νέα δεδομένα και βάσεις σας οδηγούν στην ολοκλήρωση.


 

ΛΕΩΝΛΕΩΝ

Μέσα από πολύπλοκες καταστάσεις, θα μπορέσετε να τακτοποιήσετε οικονομικές εκκρεμότητες της περασμένης χρονιάς. Η δύναμη που αποκτήσατε από όλες τις συνθήκες που περάσατε, σας έχουν κάνει άτρωτους. Τα σχέδια σας θα αρχίσουν να υλοποιούνται προς το τέλος του χρόνου, όπου θα απολαύσετε εύνοια της τύχης, που θα αφορά μακρινούς τόπους, σπουδές και διδασκαλία.


 

ΠΑΡΘΕΝΟΣΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μπορεί το δύσκολο παρελθόν να σας κυνηγά ακόμη, θα έχετε όμως μεγάλη προστασία από τον Δία που θα βρίσκεται στο ζώδιο σας έως τον Σεπτέμβριο. Θα ανοίξετε τα φτερά σας σε νέους ορίζοντες και θα επιδιώξετε καινοτομίες στο κάθε τι. Η χρονιά αυτή θα σας κρατά σε εγρήγορση και πολύ πιθανόν στο τέλος του 2016, να βρείτε εξαιρετικές ευκαιρίες οικονομικής και συναισθηματικής ανάκαμψης.


 

ΖΥΓΟΣΖΥΓΟΣ

Στο μεγαλύτερο μέρος αυτής της χρονιάς θα χρειαστεί να μεταμορφωθείτε ουσιαστικά μέσα από την [μελέτη] του εαυτού σας. Οι συνθήκες θα είναι ευνοϊκές και το άνοιγμα σε νέα αισιόδοξα και σταθερά δεδομένα είναι πολύ κοντά. Βέβαια για εκείνους που γεννήθηκαν από 8 έως 17 Οκτωβρίου, θα πρέπει να αντιμετωπίσουν αλλαγές που θα σχετίζονται με τον προσωπικό και οικογενειακό τομέα.


 

ΣΚΟΡΠΙΟΣΣΚΟΡΠΙΟΣ

Απαλλαγμένοι από του Κρόνου την επιρροή, βαδίζετε στο μέλλον με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση. Θα διεκδικήσετε την υλική σταθερότητα και θα βρείτε λιμάνια για να ξεκουράσετε το ταλαιπωρημένο σας [σκαρί]. Στην προσωπική σας ζωή, θα υπάρξουν ευκαιρίες να βρεθείτε πολύ κοντά με την ολοκλήρωση που τόσο πολύ αναζητάτε. Ο χρόνος αυτός φεύγοντας θα σας γεμίσει με εσωτερική δύναμη.


 

ΤΟΞΟΤΗΣΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Κρόνος στο δικό σας ζώδιο, θα σας μάθει να περιορίσετε την επιπόλαια πλευρά που έχετε. Οι αντίξοες καταστάσεις δεν θα λείψουν, αλλά με πείσμα, μεθοδικότητα και υπομονή, θα σας ανοίξουν νέοι ορίζοντες σε επαγγελματικό επίπεδο. Οι σχέσεις σας με τους άλλους, ακόμη και οι πολύ προσωπικές θα χαρακτηριστούν και θα ολοκληρωθούν μέσα από την ωριμότητα.


 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Χρονιά αυτή θα είναι πολύ σημαντική, όσον αφορά την αφύπνιση της συνείδησης και το άνοιγμα νέων πνευματικών οριζόντων. Κάθε τι που θα κάνετε, θα χαρακτηρίζεται από λαχτάρα για κάτι ουσιαστικό. Βέβαια θα υπάρξει ανασφάλεια σε οικογενειακά θέματα και πολύ πιθανόν αλλαγή τόπου διαμονής. Στο τέλος της χρονιάς θα σας δοθούν ευκαιρίες κοινωνικής και επαγγελματικής ανόδου.


 

ΥΔΡΟΧΟΟΣΥΔΡΟΧΟΟΣ

Θα βρεθείτε στο ξεκίνημα του 2016 σε μία περίοδο έντονων επαγγελματικών αναζητήσεων. Θα υπάρξουν σίγουρα και κάποια λάθη πάνω σε αυτόν τον τομέα και ο λόγος είναι ότι θα κάνετε παράτολμες κινήσεις. Υλική εύνοια, που θα πρέπει να την διαχειριστείτε με έξυπνο τρόπο. Η κοινωνική σας ζωή θα χτιστεί σε γερές βάσεις, αφού πρώτα μπει σε διαδικασία ανασυγκρότησης.


 

ΙΧΘΕΙΣΙΧΘΕΙΣ

Νέα εποχή ανατέλλει στην κοινωνική σας ζωή, όπου θα περάσει από διάφορες διακυμάνσεις και καταστάσεις που θα σας ωριμάσουν αρκετά. Η προσωπική σας ζωή θα βελτιωθεί και πολύ πιθανόν να αλλάξει πορεία αν μέχρι τώρα δεν βρισκόταν σε σωστές βάσεις. Βέβαια να προσέξετε την Ποσειδώνια επιρροή, όπου θα σας γεμίσει με σύγχυση και αλλοίωση της πραγματικότητας.