Πρωτοφανής επίθεση Πολάκη σε απολυμένο του ΚΕΕΛΠΝΟ – «Σκάσε τσογλάνι, πες τι κλέψατε!»
Πηγή: protothema
06/12/2018 - 17:27

Την άγρια και προσβλητική επίθεση του Παύλου Πολάκη δέχθηκε σήμερα ο  πρόεδρος του σωματείου των εργαζομένων του ΚΕΕΛΠΝΟ Σταμάτης Πουλής

Πρωτοφανή επίθεση δέχθηκε σήμερα ο  πρόεδρος του σωματείου των εργαζομένων του ΚΕΕΛΠΝΟ Σταμάτης Πουλής, από τον αναπληρωτή υπουργό υγείας Παύλο Πολάκη.

Ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας με ανάρτησή του στο facebook αναφέρθηκε στον κ. Πουλή με εκφράσεις όπως «σκάσε» και «τσογλάνι», τον κάλεσε να ομολογήσει «τι εχει κλέψει,μαζι με τη γυναίκα του και το γαμπρό του» και ζήτησε να φέρει χρήματα πίσω προκειμένου να γλυτώσει τα ισόβια.

Ο Παύλος Πολάκης έγραψε συγκεκριμένα στο Facebook «Πουλη, ΣΚΑΣΕ όσο ειναι καιρός. Πες τι εχεις κλέψει μόνος σου,μαζι με τη γυναίκα σου και το γαμπρό σου μπας και γλυτώσεις τα ισόβια. Πες και γι αυτούς που τους εκανες τις δουλειές ,απο που έπαιρνες εντολές φέρε και τα χρηματα πισω μόνος σου μπας και βγεις στα δέκα χρόνια. Αιντε τσογλανι, επειδή σου δίνουν βήμα τα βοθροκαναλα που ταΐζατε και επειδή εχεις βαλει κάποιους πρώην δικαστικούς ως δικηγόρους νομίζεις πως θα γλυτώσεις (Εσυ και το αφεντικό σου)».


Δημοσίευση από , Βρίσκεται στις κατηγορίες Επίκαιρα, Πολιτική

Σχολιάστε το άρθρο

*Γκαλερί

Σχεδιασμός από MOD creative studio