Πλανήτες και μέρες της εβδομάδας
Πηγή: PolisPress newsroom
11/07/2016 - 22:07

Πιστεύετε ότι όλες οι μέρες της εβδομάδας έχουν την ίδια ενέργεια ; Και βέβαια όχι !!! Η κάθε μέρα είναι μία διαφορετική πρόκληση με ξεχωριστές δυνατότητες που υπηρετεί με σοφία τα μηνύματα από το σύμπαν. Έχει τους κανόνες της, τα χρώματα της, τον πλανήτη της και δημιουργεί καλύτερα πάνω σε καθορισμένους τομείς. Οι άνθρωποι που έχουν γεννηθεί κάτω από την επιρροή μίας από τις επτά μέρες της εβδομάδας, φέρνουν πάνω τους ένα [ στίγμα ] που ποτέ δεν το αποχωρίζονται. Είναι μια αόρατη, αλλά υπαρκτή παρουσία που [χρωματίζει] την ζωή μας. Ακόμη και σήμερα που κάποια μυστικιστικά θέματα έχουν κλειστεί στο ντουλάπι του χρόνου, βρίσκονται πάντα υποστηρικτές μιας αλήθειας που δεν θα χαθεί ποτέ στον χρόνο, όσο και να αναπτύσσεται η τεχνολογία και να αλλάζουν οι πολιτισμοί. Γιατί η ισχυρή μας δύναμη βρίσκεται πάντα σε ότι ακόμη δεν έχουμε λύσει με την επιστήμη …στον μη ορατό κόσμο που μας συνδέει με το σύμπαν.

ΔΕΥΤΕΡΑ
Η Δευτέρα επηρεάζεται από την Σελήνη. Οι άνθρωποι που έχουν γεννηθεί κάτω από την επιρροή αυτής της μέρας, έχουν ευαίσθητες χορδές, νοιώθουν τα πάντα και είναι ευσυγκίνητοι. Συνήθως τα μάτια τους έχουν μία λάμψη, σαν τις αχτίδες του φεγγαριού και το πρόσωπό τους είναι καλοσχηματισμένο. Η παιδική ηλικία καθορίζει έντονα το άτομα αυτά, όπως επίσης και η μορφή της μητέρας τους που αποτελεί το κέντρο του κόσμου για αυτούς. Έντονη διαίσθηση και προφητικά όνειρα, που κάποιες περιόδους της ζωής τους θα είναι παραπάνω από ζωντανά. Όσο για την υγεία τους επειδή είναι ευαίσθητη, θα πρέπει να προσέχουν περισσότερο την διατροφή τους και την ευπάθεια που έχουν στο στομάχι.

ΤΡΙΤΗ
Η Τρίτη επηρεάζεται από τον πλανήτη Άρη. Οι άνθρωποι που έχουν γεννηθεί την μέρα αυτή, διαθέτουν μια μεγάλη ενέργεια που θα πρέπει να βρουν τις κατάλληλες συνθήκες ώστε να βγαίνει προς τα έξω με υγιή τρόπο και να μην μένει [φωλιασμένη] στο σώμα τους. Έτσι μία σωστή κίνηση είναι να ασχοληθούν με τον αθλητισμό και με αναζήτηση ψυχικής και πνευματικής ισορροπίας. Είναι οι άνθρωποι που δεν αφήνουν για αύριο κάτι που μπορούν να το κάνουν σήμερα. Δεν φοβούνται να αναλαμβάνουν νέες υποχρεώσεις και πάντα έχουν μία γρήγορη αντιμετώπιση των καταστάσεων. Ερωτεύονται και παντρεύονται σχετικά γρήγορα με τις επιπτώσεις όμως που μπορεί να υπάρξουν σε μία παρορμητική απόφαση.

ΤΕΤΑΡΤΗ
Η Τετάρτη επηρεάζεται από τον πλανήτη της επικοινωνίας. Ο Ερμής λοιπόν είναι κοντά στους ανθρώπους που γεννηθήκαν αυτή την μέρα και τους χαρίζει μια εκπληκτική ευστροφία και χιούμορ. Είναι ανήσυχοι και πολυδιάστατοι, δεν παραμένουν για πολύ καιρό σε ένα τόπο, ή ασχολούνται με εργασία που οι μετακινήσεις τους είναι συχνές. Οι γνώσεις που συλλέγουν είναι πολλές, γιατί θέλουν να γνωρίζουν τα πάντα, αλλά κάποιες φορές είναι ελλιπείς. Είναι εκείνοι που θα μάθουν ξένες γλώσσες σε μικρό χρονικό διάστημα εν σχέση με τους άλλους. Η λογική μπαίνει ακόμη και στην προσωπική τους ζωή, όπου αφήνουν στην άκρη τους συναισθηματισμούς που τους δημιουργούν αμηχανία.

ΠΕΜΠΤΗ
Η μέρα αυτή γεννά την αισιοδοξία, που την μεταφέρει απλόχερα ο πλανήτης Δίας. Οι άνθρωποι που γεννήθηκαν την μέρα αυτή έχουν μία πολύ ξεχωριστή προσωπικότητα. Είναι εκείνοι που θα επεκταθούν σε κάθε τομέα και δεν θα λιγοψυχήσουν σε προκλήσεις. Τα ταξίδια και η εσωτερική καλλιέργεια θα τους κάνει ξεχωριστούς όπου και να βρίσκονται. Έχουν μία σχετική τύχη που τους ακολουθεί σε κάθε τομέα της ζωής τους. Αγαπούν με πάθος τα δώρα της ζωής και έχουν μία δοτική στάση προς τους άλλους. Ο αθλητισμός είναι πολύ σύνηθες σε ανθρώπους της Πέμπτης και οι επιδώσεις τους είναι εκπληκτικές. Τους πλαισιώνουν άνθρωποι που τον στηρίζουν όταν παρουσιάζονται δυσκολίες στην ζωή τους.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
Και μόνο που η Αφροδίτη επηρεάζει την μέρα αυτή, δεν αφήνει καμία αμφιβολία για την γοητεία που διαθέτουν οι άνθρωποι της Παρασκευής. Η ζωή τους είναι γεμάτη από αγάπη, έρωτες και σίγουρα από ανθρώπους που τους θαυμάζουν αλλά και τους ζηλεύουν, γιατί λάμπουν σε κάθε τους παρουσία. Έχουν καλλιτεχνική φύση και ξεχωρίζουν με την αισθητική τους. Πολύ τρυφεροί και δοτικοί με τους άλλους, αγαπούν εύκολα, αλλά με την ίδια ευκολία πληγώνονται από τις προκλητικές και φτηνές συμπεριφορές, όπου αναγκάζονται να αποχωρήσουν περήφανα από μία λάθος σχέση. Σκορπούν γύρω τους μία ακατανίκητη ομορφιά και ισορροπία και η μέρα που τους φέρνει τύχη σε κάθε νέο τους ξεκίνημα, δεν είναι άλλη από την Παρασκευή.

ΣΑΒΒΑΤΟ
Η μέρα αυτή έχει μία μεγάλη δύναμη και όχι τυχαία. Ο πλανήτης που κυριαρχεί στην ζωή των Σαββατογεννημένων είναι ο Κρόνος. Πολλές φορές αναφέρονται περιστατικά που δείχνουν ότι τα άτομα αυτά ότι σκεφτούν γίνεται. Είναι αλήθεια αυτό, αρκεί να κατανοήσουμε τις δυνατότητες του καρμικού αυτού πλανήτη. Έτσι η ζωή των Κρόνιων ανθρώπων είναι γεμάτο από γεγονότα που υπερβαίνουν την απλή σύμπτωση. Η αντοχή τους στην ζωή είναι εκπληκτική και αστείρευτη. Δεν λυγίζουν εύκολα σε δύσκολες καταστάσεις και δεν τους έρχονται όλα στο πιάτο. Η ζωή τους έχει αγώνες και νίκες που δεν θα τις παρακάμψει κανείς. Η προσωπική τους ζωή είναι γεμάτη, χωρίς αυτό να σημαίνει επιπολαιότητα, αλλά αντίθετα μαθήματα ζωής για την ψυχική ολοκλήρωση τους.

ΚΥΡΙΑΚΗ
Η μέρα αυτή έχει ένα ξεχωριστό πλεονέκτημα. Και μόνο που επηρεάζεται από τον Ήλιο, δείχνει την αισιόδοξη λειτουργία στην ζωή των ανθρώπων αυτών. Η φωτεινή τους ύπαρξη δεν μπορεί να αμφισβητηθεί από κανέναν. Βρίσκουν πάντα μία αξιοπρεπή πορεία που μπορεί να είναι δύσκολη κάποιες φορές, αλλά δικαιώνει όλες τις προσπάθειες εκείνου που γεννήθηκε κάτω από το φως του Ήλιου. Η γενναιοδωρία και η ειλικρίνεια που διαθέτουν τα άτομα αυτά, τους ανοίγουν ακόμη και τις πιο καλά κλεισμένες πόρτες. Η οικογένεια και τα παιδιά είναι η χαρά της ζωής τους και δίνει το στίγμα για να δημιουργήσουν ακόμη περισσότερα επιτεύγματα. Για κάποιον λόγο δεν έχουν εχθρούς, ή αν κάποια στιγμή παρουσιαστούν θα αποτραβηκτούν και πάλι μακριά, γιατί οι ακτίνες του Ήλιου θα τους κάψουν.


Δημοσίευση από , Βρίσκεται στις κατηγορίες Άστρα Εν τάξει

Σχολιάστε το άρθρο

*Γκαλερί

Σχεδιασμός από MOD creative studio