Μητσοτάκης: Προτεραιότητα η επισκευή και συντήρηση των πυροσβεστικών αεροσκαφών
Πηγή: PolisPress newsroom
02/08/2018 - 00:24

Η επισκευή και συντήρηση των πυροσβεστικών αεροσκαφών αποτελεί προτεραιότητά του, έτσι ώστε να διασφαλίζεται τόσο η ασφάλεια των χειριστών όσο και η επιχειρηματική αποτελεσματικότητα, δήλωσε ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά την επίσκεψή του το πρωί στην αεροπορική βάση Ελευσίνας (112 Πτέρυγα Μάχης) όπου βρίσκεται η βάση των Canadair.

Ο πρόεδρος της ΝΔ αρχικά συναντήθηκε με το διοικητή, ταξίαρχο Κυριάκο Παναγιωτόπουλο, και στη συνέχεια, επισκέφθηκε την 355 Μοίρα Τακτικών Μεταφορών. Εκεί συναντήθηκε με τους πιλότους των πυροσβεστικών αεροσκαφών CL-415 και CL-215, οι οποίοι επιχειρούσαν στις πρόσφατες πυρκαγιές στην Κινέτα και την Πεντέλη. Ο κ. Μητσοτάκης συνομίλησε και με τους μηχανικούς της μοίρας, οι οποίοι του παρουσίασαν τον τρόπο λειτουργίας των αεροσκαφών, καθώς και τις ελλείψεις που υπάρχουν, με αποτέλεσμα ορισμένα αεροσκάφη να είναι καθηλωμένα.

Ο κ. Μητσοτάκης ευχαρίστησε θερμά το ιπτάμενο και τεχνικό προσωπικό για τον αγώνα που δίνει και επισήμανε ότι οι πρόσφατες πυρκαγιές αποτέλεσαν μια εθνική τραγωδία που δεν πρέπει να επαναληφθεί ποτέ ξανά.

 

Πηγή: huffingtonpost


Δημοσίευση από , Βρίσκεται στις κατηγορίες Πολιτική, Τελευταία νέα

Σχολιάστε το άρθρο

*Γκαλερί

Σχεδιασμός από MOD creative studio