Με μεγάλη επιτυχία ο Ποσειδώνιος Ημιμαραθώνιος
Πηγή: PolisPress newsroom
28/04/2017 - 17:05

Την Κυριακή 23 Απριλίου η παραλιακή ζώνη του Φαληρικού Όρμου φιλοξένησε για όγδοη συνεχή χρονιά τον Ποσειδώνιο Ημιμαραθώνιο . Με επτά διαφορετικές διαδρομές ,μικροί και μεγάλοι δρομείς και όσοι αγαπούν τον αθλητισμό έτρεξαν στον πρώτο ιστορικά Ημιμαραθώνιο της Αθήνας και στους παράλληλους αγώνες, με αφετηρία το Πολιτιστικό και Αθλητικό Κέντρο του Δήμου Παλαιού Φαλήρου.

Για άλλη μια χρονιά οι διοργανωτές των αγώνων δείχνοντας περίτρανα την ευαισθησία τους προς τα άτομα με αναπηρία αφιέρωσαν τον Αγώνα Κοινωνικής Προσφοράς στο Σύλλογο ΑΛΜΑ . Τρέχοντας ή βαδίζοντας για 1.000 ή 2.000 μέτρα, οι συμμετέχοντες ενίσχυσαν με την εγγραφή τους τα προγράμματα του Συλλόγου μας, για παιδιά με νοητική υστέρηση και αυτισμό.

Όμορφες εκδηλώσεις πλαισίωσαν τις προσπάθειες των αθλητών όπως η δράση «ECO Περιβάλλον» με οικολογικό προσανατολισμό , η δράση «Τρέχω & Βαδίζω για το Διαβήτη και την Παχυσαρκία, ο Πανελλήνιος Διαγωνισμός Ζωγραφικής για παιδιά ηλικίας 4-14 ετών και πολλές άλλες!

Ευχαριστούμε θερμά τη διοργάνωση και όλους τους συμμετέχοντες για την εγγραφή τους στον Αγώνα Κοινωνικής Προσφοράς και δίνουμε ραντεβού για την επόμενη χρονιά!!


Σχετικά άρθρα

  • Unique Post

Δημοσίευση από , Βρίσκεται στις κατηγορίες Διάφορες ειδήσεις, Εικονοσκόπιο

Σχολιάστε το άρθρο

*Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό μας δελτίο

Τηλεβόας

Και εγένετο Τράμπ-α

Γκαλερί

Σχεδιασμός από MOD creative studio