Μαντόνα για Τραμπ: Δεν γίνεται να πέσουμε χαμηλότερα
Πηγή: PolisPress newsroom
20/01/2017 - 21:27

Τα θετικά της εκλογής Τραμπ ενόψει και της σημερινής ορκωμοσίας του προσπαθεί να δει η Μαντόνα.

Η δημοφιλής τραγουδίστρια στη διάρκεια συζήτησης, με αφορμή την τέχνη στο μουσείο του Μπρούκλιν, αναφέρθηκε με δηκτικό τρόπο και στο νέο Αμερικανό πρόεδρο λέγοντας πως ο Τραμπ έκανε με την εκλογή του και μια «χάρη» στον λαό καθώς, «το έθνος δεν μπορεί να πέσει χαμηλότερα και η μόνη πορεία που μπορεί να ακολουθήσει πλέον είναι ανοδική».

«Μόνο προς τα πάνω μπορούμε να πάμε τώρα, συνεπώς τι θα κάνουμε; Εχουμε δύο επιλογές, την καταστροφή και τη δημιουργία. Επιλέγω τη δημιουργία», είπε χαρακτηριστικά η Μαντόνα.

Αν και παραδέχτηκε ότι «τρομοκρατήθηκε» από τη νίκη Τραμπ, υποστήριξε επίσης ότι αυτή ήταν αναγκαία.

«Πιστεύω ότι ο Τραμπ εξελέγη για έναν λόγο, να μας δείξει πόσο οκνηροί, διχασμένοι και αδιάφοροι έχουμε γίνει, θεωρώντας την ελευθερία μας και τα δικαιώματά μας ως δεδομένα. Νιώθω πως ο κόσμος έχει ξεχάσει όλα αυτά που έχουν γραφτεί στο Σύνταγμα».

Την παραμονή της ανάληψης καθηκόντων από τον Τραμπ τόσο η Μαντόνα όσο και η καλλιτέχνις Μέριλιν Μίντερ εμφανίστηκαν αποφασισμένες να συμμετάσχουν σε διαδηλώσεις εναντίον του συμμετέχοντας και στην πορεία που έχουν προγραμματίσει γυναίκες στην Ουάσιγκτον.


Σχετικά άρθρα

  • Unique Post

Δημοσίευση από , Βρίσκεται στις κατηγορίες Διάφορες ειδήσεις, Εικονοσκόπιο, Επίκαιρα, Κόσμος

Σχολιάστε το άρθρο

*loading...

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό μας δελτίο

Τηλεβόας

Και εγένετο Τράμπ-α

Γκαλερί

Σχεδιασμός από MOD creative studio