Οι προβλέψεις για τον Ιούλιο 2016 από την Αλεξάνδρα Καρτά27/06/2016 - 20:02

karta16

Τηλ. 6955 240 480


Ο δεύτερος μήνας του Καλοκαιριού, είναι μία ευνοϊκή στάση, ώστε να έχουμε τον απαιτούμενο χρόνο, να σκεφτούμε και να δυναμώσουμε συναισθηματικά. Οι πλανητικές συνθήκες βοηθούν τα νέα ξεκινήματα και η ορθή πορεία του Άρη με την συνεργασία του Δία, ευνοεί νέες συμφωνίες που θα έχουν οικονομικά κέρδη. Ταξίδια και άνοιγμα νέων οριζόντων, πνευματικών και συναισθηματικών, θα είναι το στίγμα που θα προσφέρει σε όλους μία θετική ενδυνάμωση, που θα χρειαστούμε οπωσδήποτε τον επόμενο και τελευταίο μήνα του Καλοκαιριού.


 

ΚΡΙΟΣΚΡΙΟΣ

Επιτέλους φτιάχνει η διάθεση σας, με τους πλανήτες να συμμετέχουν θετικότατα σε κάθε απόφαση που θα πάρετε. Οικογενειακές υποθέσεις που πριν λίγο καιρό σας είχαν ταλαιπωρήσει, τώρα βρίσκονται σε κατάσταση ύφεσης και ηρεμίας. Η προσωπική σας ζωή από τις 13 του μήνα ανανεώνεται και σταθεροποιείται πάνω σε νέες βάσεις.


 

ΤΑΥΡΟΣΤΑΥΡΟΣ

Πολλά ξεκαθαρίσματα θα γίνουν στην προσωπική σας ζωή και όχι μόνο. Οι συνθήκες που επικρατούσαν στην συναισθηματική σας ζωή τον προηγούμενο μήνα, δεν σας άφηναν κανένα απολύτως ενδεχόμενο, να σκεφτείτε με πραότητα το επόμενο σας βήμα. Τον Ιούλιο θα γίνουν αμοιβαίες υποχωρήσεις με τον σύντροφό σας και θα βρείτε λύσεις σε ότι σας χώριζε.


 

ΔΙΔΥΜΟΙΔΙΔΥΜΟΙ

Ο μήνας αυτός θα σας ευνοήσει αρκετά σε όλους τους τομείς. Θα πρέπει να ενεργοποιήσετε κάθε τι που θεωρείτε εσείς συμαντικό να γίνει άμεσα. Η καρδιά του Καλοκαιριού, θα είναι ένα δυνατό βήμα προς την απαλλαγή κάποιων προβλημάτων. Οι συνθήκες για να κάνετε διάλειμμα και να ξεκουραστείτε από την καθημερινότητα, είναι πολύ ευνοϊκές.


 

ΚΑΡΚΙΝΟΣΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σημαντικός μήνας ο Ιούλιος για σας. Ξεκινά με μία νέα Σελήνη στο ζώδιο σας και ξεμπλοκάρει κάθε αναστολή σε προσωπικό ιδίως επίπεδο. Νέα άτομα θα μπουν στην ζωή σας και θα σας κάνουν να νοιώσετε αρκετά σημαντικοί. Οικονομικές ευκαιρίες θα δοθούν σε ανύποπτο χρόνο και ίσως νέες συνθήκες εργασίας σας ανεβάσουν την ψυχολογία.


 

ΛΕΩΝΛΕΩΝ

Αγωνίες και ανησυχίες θα συνεχιστούν και αυτό το μήνα για οικογενειακά θέματα που σας έχουν αρκετά κουράσει. Βέβαια να ξέρετε ότι ο μήνας αυτός θα γλυκάνει τα προβλήματα που υπάρχουν, ιδίως μετά τις 13 Ιουλίου. Όσοι έχετε γεννηθεί τις τελευταίες μέρες του ζωδίου σας, θα συνεχίσουν να σας απασχολούν κυρίως θέματα υγείας ενός δικού σας ατόμου.


 

ΠΑΡΘΕΝΟΣΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αυτός ο μήνας θα σας δώσει αρκετή ασφάλεια σε επαγγελματικά και προσωπικά θέματα. Θα πρέπει να ενεργοποιήσετε τις συνθήκες που θα σας δοθούν άμεσα, διότι ό επόμενος μήνας θα σας ταλαιπωρήσει λόγο συνθηκών που δεν θα μπορέσετε να ελέγξετε. Ο Δίας στο ζώδιο σας με μία πολύ καλή συνεργασία με τον Άρη, σας κάνει φιλόδοξους και ταξιδευτές σε κάθε επίπεδο.


 

ΖΥΓΟΣΖΥΓΟΣ

Νοιώθετε έτοιμοι για κάτι που είχατε κατά νου. Αυτός ο μήνας ήρθε για να βάλει βάσεις σε κάθε επίπεδο και να σας δώσει περισσότερη οικονομική αυτοπεποίθηση. Αν έχετε στα σκαριά μία σημαντική επαγγελματική κίνηση, αυτή θα σας επιφέρει κέρδη. Κάποιο πρόσωπο κλειδί, θα σας βοηθήσει σημαντικά στις επιθυμίες σας.


 

ΣΚΟΡΠΙΟΣΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Ιούλιος είναι ένας πολύ ιδιαίτερος μήνας για σας. Ο Άρης βρίσκεται στο ζώδιο σας και κινείται με ορθή πορεία βάζοντας σε μία σειρά ότι σας είχε ταλαιπωρήσει. Η συμμαχία με τον Δία από την Παρθένο φροντίζει την συναισθηματική σας κάλυψη. Και ακόμη η Νέα Σελήνη στις 4 του μήνα, από το πρώτο ζώδιο του νερού, τον Καρκίνο, βοηθά τις προσωπικές σας σχέσεις.


 

ΤΟΞΟΤΗΣΤΟΞΟΤΗΣ

Εκμεταλλευτείτε τον μήνα αυτό σε κάθε τομέα. Οι συνθήκες θα είναι αρκετά καλές και θα μπορέσετε να βρείτε διεξόδους σε ότι σας απασχολεί. Θέματα που αφορούν την υγεία σας, ή την υγεία κάποιου δικού σας, θα έχουν μία πολύ καλή τροπή και εξέλιξη. Επαγγελματικά διαβήματα σας απασχολούν και ίσως θα κάνετε μία σημαντική συμφωνία.


 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Θετικός μήνας για σας, ο δεύτερος του Καλοκαιριού. Η Νέα Σελήνη απέναντι από το ζώδιο σας, θα σας χαρίσει, μία πολύ ευχάριστη εξέλιξη σε συναισθηματικό επίπεδο. Πολύ πιθανόν να γνωρίσετε νέα άτομα που θα παίξουν συμαντικό ρόλο στην πορεία των προσωπικών σας επιλογών. Οικονομική άνοδος από τα μέσα του μήνα.


 

ΥΔΡΟΧΟΟΣΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η επαγγελματική σας καταξίωση θα σας απασχολήσει πολύ έντονα. Θα υπάρξουν εξελίξεις που δεν θα σας αφήνουν κανένα περιθώριο να σκεφτείτε την στασιμότητα ή την ηρεμία. Βέβαια να ξέρετε ότι οι συνθήκες θα είναι αρκετά καλές, ιδίως στα μέσα του μήνα. Την ίδια περίοδο η προσωπική σας ζωή θα αποκτήσει νέα πνοή.


 

ΙΧΘΕΙΣΙΧΘΕΙΣ

Είναι η περίοδος που πρέπει να γεμίσετε τις μπαταρίες σας και να πάρετε ότι θετικό σας προσφέρει το σύμπαν. Αυτός ο μήνας θα σας κακομάθει αρκετά με τα χατίρια που θα σας κάνει, ώστε να ισορροπήσει σε γεγονότα με τον επόμενο μήνα που θα αποδιχθεί σκληρός και απόλυτος. Το σοφό λοιπόν σύμπαν θα σας δώσει τώρα τόσο δύναμη και χαρά, ώστε να περάσετε εξ απαλών ονύχων, το τέλος του Καλοκαιριού.


Σχετικά άρθρα

  • Unique Post

Δημοσίευση από , Βρίσκεται στις κατηγορίες Άστρα Εν τάξει

Σχολιάστε το άρθρο

*


Γκαλερί

Σχεδιασμός από MOD creative studio