Φωτό ντοκουμέντο ΠΟΕΔΗΝ: Ο πρώτος νεκρός έφτασε στο Σισμανόγλειο στις 23.03
Πηγή: skai
02/08/2018 - 17:17

Φωτογραφία ντοκουμέντο σχετικά με την ώρα που έφθασε στο Σισμανόγλειο ο πρώτος νεκρός έχει στα χέρια της η ΠΟΕΔΗΝ όπως ανακοίνωσε η ίδια, τονίζοντας ότι αν της ζητηθεί θα την καταθέσει στον Εισαγγελέα που διερευνά τις ευθύνες για τις πυρκαγιές.

Όπως επισημαίνεται στη σχετική ανακοίνωση, η ώρα της φωτογραφίας είναι 23:03.

«Για να φρεσκάρουμε τη μνήμη του Διοικητή του Σισμανόγλειου Νοσοκομείου που δεν θυμάται την ώρα που έφθασε ο πρώτος νεκρός αγνώστων στοιχείων στο Νοσοκομείο από τις φωτιές, αν και μεσολάβησαν μόνο λίγες ημέρες από την τραγωδία που συγκλόνισε ολόκληρο τον κόσμο.

Ανακοινώνουμε ότι διαθέτουμε φωτογραφία με τον πρώτο νεκρό που μεταφέρθηκε και βρισκόταν εκείνη την τραγική νύκτα σε θάλαμο των ΤΕΠ του νοσοκομείου» αναφέρεται.

Η ΠΟΕΔΗΝ αναφέρει επίσης ότι ο διοικητής έφθασε στα ΤΕΠ του Νοσοκομείου «μετά την μεταφορά του πρώτου νεκρού και πολύ πριν ξεκινήσει το κυβερνητικό σόου στο συντονιστικό. Μάλιστα έλεγε ότι συνεχώς επικοινωνούσε με το Υπουργείο Υγείας».

Επισημαίνει ότι τα ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ διαθέτουν βιβλίο καταγραφής συμβάντων το οποίο είναι τριπλότυπο. Εκεί συμπληρώνεται η ώρα παραλαβής του διακομιζόμενου νεκρού ή ασθενή, τα στοιχεία του ασθενούς (εν προκειμένω αγνώστων στοιχείων) ιατρική εκτίμηση και ζωτικά σημεία (εν προκειμένω απανθρακωμένος άνδρας άσφυγμος κ.α.).


Δημοσίευση από , Βρίσκεται στις κατηγορίες Εικονοσκόπιο, Επίκαιρα

Σχολιάστε το άρθρο

*Γκαλερί

Σχεδιασμός από MOD creative studio