Εβομαδιαίες προβλέψεις από την Αλεξάνδρα Καρτά – από 4 έως 10 Απριλίου 2016
Πηγή: PolisPress newsroom
31/03/2016 - 18:22

 

ΚΡΙΟΣΚΡΙΟΣ

Βρίσκεστε σε μία περίοδο αλλαγών και ίσως να αναζητήσετε τον δρόμο που σας αναλογεί.

Οι μέρες αυτές χαρακτηρίζονται από την νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο σας στις 7 Απριλίου. Μέσα σε αυτή την αναστάτωση των σκέψεων, των απόψεων και των μηνυμάτων, θα υπάρξει και η παγίδα στο να καταλάβετε λάθος πράγματα. Θέλει λοιπόν αρκετή προσοχή στο να βγάλετε συμπεράσματα για κάτι πολύ συμαντικό γιατί οι αποφάσεις σας θα έχουν μεγάλη βαρύτητα σε μελλοντικές καταστάσεις, ιδίως στην προσωπική σας ζωή.


 

ΤΑΥΡΟΣΤΑΥΡΟΣ

Οικονομικές αναστατώσεις που δεν θα μπορέσετε να τις διαχειριστείτε με ευκολία.

Οι μέρες αυτές είναι αρκετά απαιτητικές σε οικονομικά θέματα. Ίσως να πρέπει να βρείτε κάποια νομική βοήθεια ή να συμβουλευτείτε ανθρώπους κλειδιά για αυτά που σας απασχολούν και έχουν να κάνουν κυρίως με την υλική σας ασφάλεια. Επίσης στις 7 του μήνα θα έχετε πιο ένταση σε ότι προείπα και γι’αυτό θα είναι πιο καλό να είστε υποψιασμένοι σε κάθε ανατροπή. Η απομόνωση θα βοηθήσει αρκετά τις σκέψεις σας.


 

ΔΙΔΥΜΟΙΔΙΔΥΜΟΙ

Η συναισθηματική σας ζωή βρίσκετε σε μία νέα τροχιά γεγονότων.

Οι πλανητικές επιρροές αυτές τις μέρες, σας προκαλούν μεγάλη αναστάτωση σε προσωπικό επίπεδο. Η Νέα Σελήνη στον τομέα που έχει να κάνει και με την συναισθηματική σας ζωή, θα σας βάλει σε έντονους προβληματισμούς σχετικά με την πορεία της, αλλά ακόμη μπορεί να φέρει και έναν χωρισμό ή μια απομάκρυνση αγαπημένου σας προσώπου. Η περίοδος αυτή δεν αφήνει να επιβιώσουν καταστάσεις που δεν έχουν γερά θεμέλια.


 

ΚΑΡΚΙΝΟΣΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τριγμοί σε θέματα εργασιακά, αλλά και αναστατώσεις ψυχολογικές.

Απρόσμενες εντάσεις με αγαπημένα σας πρόσωπα σας αναστατώνουν και σας φέρνουν σε αμηχανία. Κάποια θέματα εργασιακά θα σας αποσυντονίσουν και θα σας βάλουν σε καινούρια δεδομένα. Η Νέα Σελήνη στον Κριό στις 7 του μήνα, θα σας δώσει σημάδια που αφορούν νέα ξεκινήματα. Την περίοδο αυτή θα πρέπει να δείτε πολλά θέματα που υπάρχουν σε εκκρεμότητα, όπως η υγεία σας και φυσικά οι σχέσεις σας με τους άλλους.


 

ΛΕΩΝΛΕΩΝ

Σημαντική περίοδος για την προσωπική σας ζωή και τα μελλοντικά σας σχέδια.

Αυτές τις μέρες θα μπορέσετε να βάλετε κάποιους στόχους, που το ξεκίνημα τους θα είναι πολύ καλύτερα να υπάρχει αυτές τις μέρες. Η περίοδος αυτή από την μια σας βάζει φτερά σε κάποιο συναισθηματικό σας θέμα, από την άλλη θα παρουσιάζονται κάποια οικογενειακά ζητήματα που θα έχουν καθυστερήσεις και ανατρέπουν αυτά που είχατε κατά νου. Στις 7 η Νέα Σελήνη κυριαρχεί στην προσωπική σας ζωή και σας χρωματίζει με ωριμότητα.


 

ΠΑΡΘΕΝΟΣΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μία καθοριστική περίοδος που θα πρέπει να δείτε τα την επαγγελματική σας πορεία.

Τα θέματα που θα σας απασχολήσουν αυτή την χρονική περίοδο, έχουν να κάνουν βασικά με την απόφαση που θα πάρετε σε κοινωνικό και επαγγελματικό τομέα. Βέβαια το όλο πλανητικό σκηνικό θα σας δημιουργήσει την αίσθηση ότι βρίσκεστε κάτω από μία πολύ φορτισμένη περίοδο, που ότι λαθεμένο και λίγο θα πρέπει να αποβληθεί άμεσα από την ζωή σας. Οι συνθήκες είναι επιτακτικά απόλυτες και καθορίζουν το μέλλον σας.


 

ΖΥΓΟΣΖΥΓΟΣ

Το άνοιγμα των οριζόντων σας, θα έχει απόλυτη επιτυχία σε προσωπικό επίπεδο.

Βρίσκεστε σε μία πολύ σημαντική περίοδο που αναμφίβολα θα υπάρχουν πολλές θετικές αλλαγές. Πολύ πιθανόν να ταξιδέψετε, ή να ασχοληθείτε σοβαρά με σπουδές ή διδασκαλία. Η επικοινωνία σας με τους άλλους θα παίξει έναν πολύ συμαντικό ρόλο στην επόμενη χρονική περίοδο. Η Νέα Σελήνη στις 7 του μήνα απέναντι από το ζώδιο σας, θα φέρει θετικά μηνύματα για την προσωπική σας ζωή και σας δίνει χαρά.


 

ΣΚΟΡΠΙΟΣΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αρκετά έντονη περίοδος, που αφορά την επαγγελματική σας σταθερότητα.

Βρίσκεστε σε μία περίοδο ανασυγκρότησης στα οικονομικά, αλλά και στα επαγγελματικά σας σχέδια. Θα υπάρξουν κάποιες ευκαιρίες που αφορούν την επαγγελματική σας εξέλιξη, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα είναι οι καλύτερες, για σας και τις δυνατότητες που έχετε. Να προσέξετε τις εντάσεις που μπορεί να προέλθουν από συγγενικά σας πρόσωπα και που θα καθορίσουν τις σχέσεις σας με εκείνα στο εγγύς μέλλον.


 

ΤΟΞΟΤΗΣΤΟΞΟΤΗΣ

Θα μπορέσετε να ζήσετε όμορφες στιγμές με ανθρώπους καρδιάς.

Η περίοδος αυτή είναι αρκετά ευαίσθητη σε θέματα συντροφικότητας και σχέσεων. Η Νέα Σελήνη στις 7 Απριλίου στο ζώδιο του Κριού, θα σας ανανεώσει ψυχικά και θα σας φέρει ίσως κάποιο νέο πρόσωπο στην ζωή σας. Οι σκέψεις σας θα αρχίσουν να είναι πιο αισιόδοξες από πριν και ότι αναλάβετε τώρα θα έχει διάρκεια και επιτυχία. Αν πρέπει να ανανεώσετε κάτι, όπως ένα χώρο ή μία κατοικία, αυτή η περίοδος είναι κατάλληλη.


 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Περιπλέκονται πολλά θέματα που αφορούν τις οικογενειακές σας σχέσεις.

Εντάσεις και συναισθηματικές εκρήξεις σας περιμένουν αυτές τις μέρες και αφορούν την οικογένεια σας. Η Νέα Σελήνη στις 7 του μήνα, θα στρέψει το ενδιαφέρον σας στις ρίζες σας και τα πρόσωπα που βρίσκονται στο οικογενειακό σας περιβάλλον. Θα υπάρξει έντονα η επιθυμία σας να ταξιδέψετε ώστε να συναντιέται κάτι που σας απασχολεί έντονα. Επενδύστε πάνω στο συναίσθημα και βρείτε την ηρεμία στην οικογενειακή θαλπωρή.


 

ΥΔΡΟΧΟΟΣΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μετακινήσεις και πολλές συμαντικές επαφές θα σας απασχολήσουν από τις 7 του μήνα.

Αυτές οι μέρες θα είναι πάρα πολύ συμαντικές σε ότι αφορά την οικονομική σας σταθερότητα αλλά και το πώς διαχειρίζεστε καθημερινά γεγονότα. Η Νέα Σελήνη θα σας δώσει ώθηση σε ένα νέο διάβημα που θέλετε να κάνετε, ή μια μετακίνηση που την θεωρείτε εσείς πολύ σημαντική. Ορισμένα προβλήματα θα προέλθουν από το συγγενικό σας περίγυρο και ίσως να απομακρυνθείτε από ένα δικό σας πρόσωπο χωρίς να υπάρχει σημαντικός λόγος.


 

ΙΧΘΕΙΣΙΧΘΕΙΣ

Οι εντάσεις κυριαρχούν και πολύ πιθανόν να έχετε νέα σημαντικά οικονομικά οφέλη.

Η Νέα Σελήνη στις 7 του μήνα επηρεάζει τα οικονομικά σας και ίσως πολύ σύντομα να έχετε άνοδο και νέα πηγή εσόδων. Αγαπημένα πρόσωπα σας στηρίζουν και ίσως κάνετε πετυχημένες αγορές. Αν θελήσετε να πάρετε μία σημαντική απόφαση στα προσωπικά σας θέματα, αυτή θα αποτελέσει από την αρχή επιτυχημένη, ουσιαστική και κατασταλαγμένη. Στο τέλος της εβδομάδας βρείτε χρόνο για να ξεκουραστείτε.


Δημοσίευση από , Βρίσκεται στις κατηγορίες Άστρα Εν τάξει

Σχολιάστε το άρθρο

*Γκαλερί

Σχεδιασμός από MOD creative studio