Εβδομαδιαίες προβλέψεις από την Αλεξάνδρα Καρτά – από 18 έως 24 Απριλίου 201615/04/2016 - 11:24


 

ΚΡΙΟΣΚΡΙΟΣ

Ζυγίστε καλά πριν πάρετε τις οριστικές αποφάσεις για την προσωπική σας ζωή.

Ο Άρης ανάδρομος σας ταλαιπωρεί με αναβολές και εντάσεις πάνω σε προσωπικά θέματα και σε οικογενειακές υποθέσεις που θέλουν χρόνο ώστε να τακτοποιηθούν. Βρίσκεστε σε μία περίεργη περίοδο, που από την μια η τύχη βρίσκεται με το μέρος σας και από την άλλη σας μιζεριάζει στο κάθε τι. Η Πανσέληνος στις 22 φροντίζει ώστε να έρθετε κοντά με συναισθηματικές καταστάσεις αν πραγματικά το αξίζετε.


 

ΤΑΥΡΟΣΤΑΥΡΟΣ

Οι μεγάλες αλλαγές πλησιάζουν και πολύ σύντομα θα νοιώσετε ανανεωμένοι.

Αυτή η εβδομάδα θα είναι για σας αρκετά έντονη σε γεγονότα και αναθεωρήσεις αποφάσεων που είχατε πάρει πριν από λίγο καιρό. Η Αφροδίτη στον Κριό δεν σας δίνει ακόμη την δύναμη των προσωπικών εξελίξεων, αλλά μετά από ένα σοκ στην αρχή της εβδομάδας που αφορά την σχέση σας, θα σας δοθούν οι απαντήσεις που περιμένατε. Η Πανσέληνος στις 22 σας βάζει σε νέα συναισθηματικά δεδομένα.


 

ΔΙΔΥΜΟΙΔΙΔΥΜΟΙ

Θα απορήσετε και εσείς οι ίδιοι, πόσα πολλά έχετε να κάνετε μέσα σε λίγες μέρες.

Οι μέρες αυτές είναι πάρα πολύ σημαντικές σε ότι αφορά την επικοινωνία σας. Φροντίστε βέβαια ώστε να μην δημιουργήσετε εντάσεις με τους άλλους. Το μόνο σίγουρο είναι ότι την περίοδο αυτή, δεν θα μπορέσετε να έχετε ηρεμία και καλή γειτονία με τους άλλους. Η Παρασκευή θα αποδειχθεί μία δύσκολη μέρα, γι’αυτό μην επιδιώξετε να κάνετε κανένα νέο ξεκίνημα που δεν το έχετε μελετήσει πρώτα πολύ καλά.


 

ΚΑΡΚΙΝΟΣΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αφήστε τις κακές σκέψεις να φύγουν μακριά, πριν γίνουν αιτία νέων λαθών.

Οι μέρες αυτές θα είναι λίγο απαιτητικές σε θέματα προσωπικών επιλογών. Πολύ εύκολα μπορεί να πέσετε έξω με λάθος αποφάσεις που θα πάρετε και να κάνετε δύσκολη την ζωή των άλλων αλλά και την δική σας. Την Παρασκευή θα νοιώσετε μεγάλη ενέργεια και δύναμη ώστε να ξεκινήσετε κάτι πολύ σημαντικό. Η Πανσέληνος θα σας δώσει ερωτική διάθεση και θα μπορέσετε να βρείτε πάλι τις ισορροπίες σας.


 

ΛΕΩΝΛΕΩΝ

Μην αφήσετε αυτές τις μέρες τίποτα στην τύχη. Προγραμματίστε το κάθε τι.

Οι μέρες αυτές θα σας παιδέψουν αρκετά με θέματα προσωπικά και οικογενειακά. Μην αφήσετε τους άλλους να σας δημιουργούν συνέχεια προβλήματα που τις περισσότερες φορές είναι τελείως άδικα. Κάτι που πραγματικά θέλετε να γίνει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα, αφήστε το προς το παρόν, ώστε να έρθουν καλύτερες συνθήκες. Μην δώσετε υποσχέσεις στους άλλους, που δεν μπορείτε να πραγματοποιήσετε.


 

ΠΑΡΘΕΝΟΣΠΑΡΘΕΝΟΣ

Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα δυναμώσετε πολύ μέσα από τις καταστάσεις που βιώνετε.

Αυτές οι μέρες είναι αρκετά δυσκολονόητες και απαιτητικές. Μπορεί να περάσετε μια κρίση με την ψυχική σας ηρεμία και να χρειαστεί να απομονωθείτε για λίγο. Η απομόνωση αυτή θα γίνει η αιτία να πάρετε δυνάμεις ψυχικές και σωματικές, ώστε να προχωρήσετε πολύ σύντομα σε νέα βήματα σε κάθε τομέα. Στην προσωπική σας ζωή πολύ σύντομα να περιμένετε αλλαγές, που θα σας στιγματίσουν και θα ανατρέψουν τα μέχρι τώρα δεδομένα.


 

ΖΥΓΟΣΖΥΓΟΣ

Οι μέρες αυτές θα σας δώσουν καινούριες επιλογές με οικονομικά οφέλη.

Ένα βαρύ πλανητικό σκηνικό στον τομέα που αφορά κυρίως το φιλικό σας περιβάλλον, θα σας κάνει να δείτε με άλλα μάτια τους φίλους σας και τις συμπεριφορές τους. Πολύ πιθανόν να ενθουσιαστείτε από κάποιες γνωριμίες και καλό είναι να κρατάτε λίγο σε εγρήγορση τις άμυνες σας. Από το τέλος της εβδομάδας προσέξτε την εμπιστοσύνη που δείχνετε στα λόγια των άλλων. Οικονομικά θέματα θα επιλυθούν γρήγορα.


 

ΣΚΟΡΠΙΟΣΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ήρθε η στιγμή όπου θα πρέπει να ξεκινήσετε σε νέες βάσεις.

Τα επαγγελματικά, θα σας απασχολήσουν πάρα πολύ έντονα αυτές τις μέρες. Μία μεγάλη αλλαγή θα συμβεί στο επαγγελματικό ή κοινωνικό σας προφίλ. Μην φοβηθείτε να αντιμετωπίσετε αυτά που βρίσκονται σε εξέλιξη. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο σας στις 22 του μήνα, σας βοηθά σε προσωπικό επίπεδο και σας δίνεται ευκαιρία να απαλαγείτε από λάθη που έχετε κάνει κατά το παρελθόν.


 

ΤΟΞΟΤΗΣΤΟΞΟΤΗΣ

Προετοιμαστείτε για κάποια δυσνόητα θέματα που θα σας κουράσουν.

Η περίοδος αυτή θα έχει μία αναθεώρηση γεγονότων λόγο ανάδρομου Άρη και όχι μόνο. Η Πανσέληνος στο τέλος της εβδομάδας θα σας κάνει αρκετά ανήσυχους με τα επαγγελματικά σας σχέδια και την γενική ψυχολογική σας διάθεση. Πολύ πιθανόν να παρουσιαστεί κάποιο θέμα υγείας που όμως θα το καθυποτάξετε πολύ εύκολα λόγο ουσιαστικής βοήθειας από ανθρώπους που είναι δίπλα σας.


 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οικονομικά θέματα, είναι η αιτία απομάκρυνσης από τον σύντροφό σας.

Ο Κρόνος το τελευταίο διάστημα, σας έχει αναγκάσει να γίνετε σκληροί με τους άλλους, αλλά κυρίως με τον εαυτό σας. Ίσως η ανασφάλεια να σας έσπρωξε, να κάνετε σοβαρά ατοπήματα με πολύ αγαπημένα σας άτομα. Απομακρυνθείτε από την καθημερινότητα και βρείτε τρόπο να ξεκουραστείτε πολύ μακριά από το περιβάλλον σας. Επαγγελματικά θα προσπαθήσετε να συμβιβάσετε μία έκρυθμη ατμόσφαιρα, που επηρεάζει και εσάς.


 

ΥΔΡΟΧΟΟΣΥΔΡΟΧΟΟΣ

Τα επαγγελματικά σας, βρίσκονται σε μία σημαντική περίοδο.

Είναι αλήθεια ότι πολύ σύντομα θα έχετε σημαντικά γεγονότα σε επαγγελματικά θέματα. Βέβαια αυτό θα περάσει από μία περίοδο αναταραχών και αναστατώσεων, έως ότου θα μπορέσετε να βαδίσετε σε ένα τελείως νέο κύκλο ζωής. Η προσωπική σας ζωή θα περάσει από διάφορες δύσκολες καταστάσεις. Οι εκπλήξεις από τους άλλους δεν θα λείψουν και πολύ πιθανόν και να μην είναι μόνο ευχάριστες.


 

ΙΧΘΕΙΣΙΧΘΕΙΣ

Η σκέψη σας μπορεί να γίνει έντονα υποκειμενική και να ερμηνεύετε τα γεγονότα, αρκετά εγωιστικά.

Η Πανσέληνος στις 22 του μήνα στο ζώδιο των Ιχθύων, θα σας δώσει ανεξάρτητη και μαχητική διάθεση όπου πολύ πιθανόν να δημιουργήσετε μία λάθος εικόνα προς τα έξω. Μην αποφασίζετε με εγωισμό θέματα που αφορούν επαγγελματικές υποθέσεις. Ο Άρης ανάδρομος στον τομέα αυτό, θα σας κάνει κάπως απρόσεκτους και επιπόλαιους σε ότι αφορά τις επαφές με άτομα που εργάζεστε στον ίδιο επαγγελματικό χώρο.


Σχετικά άρθρα

  • Unique Post

Δημοσίευση από , Βρίσκεται στις κατηγορίες Άστρα Εν τάξει

Σχολιάστε το άρθρο

*


Γκαλερί

Σχεδιασμός από MOD creative studio