Εβομαδιαίες προβλέψεις από την Αλεξάνδρα Καρτά – από 11 έως 17 Απριλίου 2016
Πηγή: PolisPress newsroom
09/04/2016 - 12:14

 

ΚΡΙΟΣΚΡΙΟΣ

Υπάρχει μία επιτακτική ανάγκη να αλλάξετε τα παλιά και φθαρμένα

Μία εβδομάδα που θα σας κάνει πραγματικά να νοιώσετε ότι ξεκινά τώρα μία αλλαγή καταστάσεων. Ο Ήλιος και η Αφροδίτη στο ζώδιο σας, θα σας δώσει ευκαιρίες συναισθηματικής ανάκαμψης. Θα σας επιβραβεύσει αφού σας δώσει ότι καλύτερο μπορεί μέσα σε μία περίοδο που οι ανατροπές ελλοχεύουν σε όλα τα επίπεδα. Μία θετική εξέλιξη σε θέματα δουλειάς ή υγείας, θα σας δώσει δύναμη για το αύριο.


 

ΤΑΥΡΟΣΤΑΥΡΟΣ

Η οικογένεια, θα σας γεμίσει, μεγάλη δύναμη σε ότι επιδιώκετε να ξεκινήσετε

Η εβδομάδα αυτή θα είναι πολύ ιδιαίτερη, σε θέματα επαγγελματικά και οικογενειακά. Βρίσκεστε σε πολύ καλό συναισθηματικό επίπεδο και η ισορροπία αυτή, θα σας βοηθήσει να αποφασίσετε με πιο ηρεμία και αποφασιστικότητα τα επόμενα επαγγελματικά σας βήματα. Αν αποφασίσετε αυτές τις μέρες να κάνετε ένα ταξίδι, φροντίστε οι μετακινήσεις σας να είναι όσο γίνεται πιο ασφαλή. Μία απρόσμενη συνάντηση σας χαροποιεί.


 

ΔΙΔΥΜΟΙΔΙΔΥΜΟΙ

Ένα ταξίδι σημαντικό θα σημαδέψει αυτή την περίοδο και θα σας δώσει άλλη ώθηση

.
Το επικοινωνιακό σας ενδιαφέρον βρίσκεται σε μέγιστο βαθμό και αυτές τις μέρες θα είναι το δυνατό χαρτί στο μανίκι σας. Θα μπορέσετε μέσα από την επικοινωνία με τους άλλους, να βάλετε σε μία σειρά ότι σας απασχολεί το τελευταίο διάστημα. Μην περιμένετε βέβαια ακόμη σημαντικές εξελίξεις στα οικογενειακά θέματα, που χρειάζονται την φροντίδα σας. Φιλικά άτομα στηρίζουν τις επιλογές σας και σας δίνουν θετική ενέργεια.


 

ΚΑΡΚΙΝΟΣΚΑΡΚΙΝΟΣ

Βρίσκεστε σε μία περίοδο υλικών και συναισθηματικών εξελίξεων

.
Αυτές τις μέρες θα δείτε να προχωρούν θέματα που είχαν σκαλώσει για διάφορους λόγους. Μην αναλώνεστε σε λεπτομέρειες, αλλά δείτε πιο πλατιά τα θέματα που σας απασχολούν και ζητούν άμεσα μια λύση. Η προσωπική σας ζωή, θα βρεθεί σε μία θετική εξέλιξη, που θα αφορά κυρίως εσάς που έχετε γεννηθεί τις πρώτες μέρες του ζωδίου σας. Η εβδομάδα τελειώνει με οικονομικά οφέλη που δεν περιμένατε.


 

ΛΕΩΝΛΕΩΝ

Βρίσκεστε στο επίκεντρο των γεγονότων και η τύχη είναι με το μέρος σας

.
Η λάμψη που σας χαρίζεται αυτές τις μέρες, θα σας κάνει πολύ δημοφιλής και εξαιρετικά τυχερούς. Τα οικονομικά σας, θα έχουν μια παροδική βελτίωση, που δεν θα πρέπει να την πάρετε πολύ στα σοβαρά, ώστε να γίνουν οι κατάλληλες κινήσεις. Προγραμματίζετε ένα ταξίδι όπου θα σας δώσει την χαρά να συναντήστε αγαπημένα σας πρόσωπα μετά από πάρα πολύ καιρό. Οικογενειακά θέματα αρχίζουν σιγά, σιγά και σας απασχολούν πιο έντονα.


 

ΠΑΡΘΕΝΟΣΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι επαγγελματικές συνθήκες θα είναι πολύ κατάλληλες για νέα ξεκινήματα

.
Βρίσκεστε σε μία πολύ ευαίσθητη περίοδο. Τα γεγονότα που εξελίσσονται γύρω σας, σας δίνουν τα μηνύματα που χρειάζεστε ώστε να πάρετε οριστικές αποφάσεις για το επόμενο διάστημα. Τα πισωγυρίσματα σε μια σχέση, θα σας κάνουν να προβληματιστείτε και να δείτε τα πράγματα πιο καθαρά τον επόμενο μήνα. Επαγγελματική άνοδος σε κάθε περίπτωση, όπου θα μπορέσετε να ολοκληρώσετε κάτι απαιτητικό.


 

ΖΥΓΟΣΖΥΓΟΣ

Κάτι αλλάζει γύρω σας και νοιώθετε ότι ο έρωτας βρίσκεται πολύ κοντά

.
Αυτή την εβδομάδα θα δείτε τα γεγονότα γύρω σας να εξελίσσονται με έναν πιο ανέμελο και … ερωτικό τρόπο. Οι προσωπικές επιλογές που θα κάνετε, θα πρέπει να βρίσκονται όμως σε μία αναμονή, προς αποφυγή λαθών. Το φιλικό σας περιβάλλον θα παίξει έναν καθοριστικό ρόλο σε ότι αφορά τις προσωπικές σας επιλογές. Οι σχέσεις σας θα καθοριστούν σημαντικά αυτή την περίοδο και θα πρέπει να τις δείτε με ωριμότητα.


 

ΣΚΟΡΠΙΟΣΣΚΟΡΠΙΟΣ

Δυνατή περίοδος, για επαγγελματικές αποφάσεις, που θα εξελιχθούν γρήγορα

.
Ο Ήλιος βρίσκεται πλέον στον τομέα των επαγγελματικών σας και σας κάνει πιο δραστήριους και μαχητικούς στον εργασιακό σας χώρο. Μία ενδιαφέρουσα πρόταση μπορεί να σας γίνει αυτές τις μέρες, που θα σας δώσει μεγάλη ικανοποίηση σε ότι σχετίζεται με την εργασία σας. Αν έχετε κατά νου κάποια χρηματικά θέματα που αφορούν οικονομική σας ενίσχυση, αυτά θα σας δοθούν στο τέλος της εβδομάδας.


 

ΤΟΞΟΤΗΣΤΟΞΟΤΗΣ

Η τύχη θα σας χαμογελάσει και θα σας προσφέρει απεριόριστες δυνατότητες

.
Το Πλανητικό σκηνικό αυτή την βδομάδα, θα δουλέψει προς όφελος σας. Μην αφήσετε τις ευκαιρίες να πάνε χαμένες και δώστε όλη σας την προσοχή στα γεγονότα και τα πρόσωπα που θα μπουν τώρα στην ζωή σας. Θα έρθετε σε επαφή με ανθρώπους που έχουν την διάθεση να σας βοηθήσουν και να είναι κοντά σας, σε κάθε επιλογή που πρέπει να κάνετε. Η εβδομάδα τελειώνει για σας με μία ευνοϊκή συναισθηματική τροπή.


 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ίσως τα προβλήματα σας να ξεκινούν, από λάθος συμπεριφορές και ζητούμενα

.
Τα οικονομικά θέματα θα σας απασχολήσουν έντονα αυτές τις μέρες. Το διάστημα αυτό, είναι πολύ απαιτητικό σε οικονομικά θέματα και θέλει πολύ προσοχή κυρίως προς το τέλος του μήνα. Ο Άρης σας γεμίζει παρασκηνιακές καταστάσεις και προκαλεί τριγμούς σε σχέσεις που σας ενδιαφέρουν συναισθηματικά. Βέβαια όλα γίνονται για κάποιους σοφούς λόγους, ώστε να διδαχθείτε από τα λάθη που κάνατε κατά το παρελθόν.


 

ΥΔΡΟΧΟΟΣΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η προσωπική σας ζωή, κατακλύζεται με γεγονότα όλες αυτές τις μέρες

.
Οι μέρες αυτές θα σας δώσουν πολύ ενέργεια και ικανοποίηση, σε ότι αφορά την προσωπική σας ζωή. Πολύ πιθανόν οι αδέσμευτοι να γνωρίσουν τον άνθρωπο τους. Η θετική ενέργεια που βγαίνει από το Πλανητικό σκηνικό της περιόδου αυτής, δεν αφήνει καμία αμφιβολία ότι ο έρωτας βρίσκεται πολύ κοντά σας. Ένα ταξιδάκι που ετοιμάζετε να κάνετε, θα γίνει η αιτία να συναντηθείτε με ανθρώπους που εκτιμάτε πάνω από όλα.


 

ΙΧΘΕΙΣΙΧΘΕΙΣ

Η αναμονή βοηθά στις σωστότερες αποφάσεις που θα πάρετε αργότερα

.
Ήλιος και Αφροδίτη στον τομέα των οικονομικών σας, θα σας βάλει σε θετικότερη διαδικασία και κρίση για την υλική σας σταθερότητα. Βέβαια να θυμάστε ότι πολύ σύντομα θα πάρουν και τα συντροφικά θέματα μία άλλη τροπή, πολύ πιο ευνοϊκή και σταθερή. Στο τέλος της εβδομάδας θα έχετε αλλαγή στον επαγγελματικό σας χώρο, όπου θα δημιουργηθούν νέες προοπτικές αρκετά θετικές για το μέλλον σας.


Δημοσίευση από , Βρίσκεται στις κατηγορίες Άστρα Εν τάξει

Σχολιάστε το άρθρο

*Γκαλερί

Σχεδιασμός από MOD creative studio