Εβομαδιαίες προβλέψεις από την Αλεξάνδρα Καρτά – 8 έως 14 Φεβρουαρίου 2016

Εύχομαι σε όλους η νέα χρονιά να είναι μία ευτυχισμένη ξεχωριστή εμπειρία ζωής !!!
Α.Κ.


 

ΚΡΙΟΣ

Μία ερωτική περίοδος, γεμάτη εκπλήξεις και τολμηρές εμπειρίες.

Οι μέρες αυτές είναι γεμάτες από προσωπικές φιλοδοξίες. Θα θελήσετε να βάλετε μία σειρά σε κάποια συναισθηματικά σας θέματα, που χωρίς ιδιαίτερο πρόβλημα θα υπάρξει μία βελτίωση την χρονική στιγμή που δεν περιμένατε. Φροντίστε να ανοίξετε τους ορίζοντες σας και να πλατύνετε το κοινωνικό και φιλικό σας περιβάλλον. Η Νέα Σελήνη στις 8 θα σας κάνει να εμπλακείτε σε νέες δραστηριότητες και να ανοίξετε τον κύκλο των γνωριμιών σας.


 

ΤΑΥΡΟΣ

Η τύχη σας χαμογελά και βρίσκονται λύσεις την στιγμή που δεν περιμένατε.

Ευχάριστες εξελίξεις θα συμβούν μέσα στο οικογενειακό σας περιβάλλον. Η Νέα Σελήνη στις 8 του μήνα θα φέρει ευκαιρίες για ταξίδια, αλλά πολύ πιθανόν να θελήσετε να ξεφύγετε από την ρουτίνα δίνοντας ριζοσπαστικές λύσεις σε ότι σας κρατά δέσμιους. Η διανοητική σας κατάσταση, θα βρίσκεται σε υψηλό επίπεδο και είναι αυτή που θα σας βοηθήσει σε κάθε περίσταση να προχωρήσετε σε ότι απαιτητικό.


 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μία έκρηξη ιδεών, θα σας βγάλει από την δύσκολη θέση που βρίσκεστε.

Αυτές τις μέρες θα νοιώσετε ότι έχετε να κάνετε πολλά περισσότερα από ότι υπολογίζετε. Ένα ταξιδάκι θα είναι εκείνο που θα σας ανανεώσει και θα σας κάνει να σκεφτείτε κάποια προσωπικά θέματα με πιο αισιόδοξη διάθεση. Μέσα από την επικοινωνία θα νοιώσετε ότι έρχεστε πιο κοντά με ανθρώπους που σας είχαν χωρίσει άδικες παρεξηγήσεις. Η Νέα Σελήνη στις 8 του μήνα, σας φέρνει επαγγελματικές ευκαιρίες.


 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μία πολύ σημαντική περίοδος για να τακτοποιήσετε τα οικονομικά σας.

Οι μέρες αυτές είναι γεμάτες από ευχάριστες εκπλήξεις. Η κοινωνικότητα σας θα βρίσκεται σε ένα πολύ υψηλό επίπεδο, μετά από μία περίοδο που βρισκόσασταν σε ηθελημένη ψυχική απομόνωση. Πολλά ζητήματα θα μπουν με μία λογική σειρά μέσα σας και θα δείτε ότι σε κάποια θέματα ίσως να ήσασταν πολύ υπερβολικοί με τους άλλους. Η Νέα Σελήνη ανταμείβει τους κόπους σας και σας προτρέπει σε οικονομικές διευθετήσεις.


 

ΛΕΩΝ

Το πιο πιθανόν είναι ότι ό έρωτας θα μιλήσει τώρα μέσα στην καρδιά σας.

Αυτές οι μέρες θα λειτουργήσουν με ένα εξαιρετικά αισιόδοξο και ερωτικό τρόπο. Δεν υπάρχει καμία απολύτως αμφιβολία ότι θα βρεθείτε κοντά με ανθρώπους που μοιράζεστε τα συναισθήματα σας. Η αποδοχή και η καλή επικοινωνία που θα έχετε, θα σας δείξει πολύ καθαρά τους ανθρώπους που θα πρέπει να βρίσκονται στην ζωή σας. Η Νέα Σελήνη στις 8, ανοίγει νέους δρόμους στην προσωπική σας ζωή, με πολύ καλές προοπτικές.


 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η τύχη καμιά φορά δουλεύει αθόρυβα και όταν ακόμη δεν την περιμένετε.

Τις μέρες αυτές θα πάρετε πολύ αγάπη από δικούς σας ανθρώπους, αλλά και από κάποια πρόσωπα που ίσως να μην περιμένατε να βγάλουν τόσο συναίσθημα σε σας. Η Νέα Σελήνη στις 8, θα προωθήσει πολλά θέματα επαγγελματικά και πιθανόν να σας δώσει ότι πραγματικά σας αξίζει και σας αναδεικνύει. Αφήστε λίγο τον χρόνο να δουλέψει ώστε να είστε σίγουροι για την επιλογή σας και βάλτε τους στόχους σας.


 

ΖΥΓΟΣ

Μία περίοδος γεμάτη συναντήσεις με φίλους και αγαπημένα σας πρόσωπα.

Αυτές οι μέρες είναι αλήθεια ότι θα παίξουν καθοριστικό ρόλο σε κάθε κοινωνική σας επαφή. Θα μπορέσετε μέσα από συναντήσεις και επαφές, να ανεβάσετε περισσότερο το πρεστίζ σας. Οι καινούριες γνωριμίες θα είναι αυτές που θα σας προσφέρουν μία δόση από αισιοδοξία για το μέλλον. Η Νέα Σελήνη στις 8, σας δημιουργεί διλήμματα σε ότι αφορά την οικογένεια και τις αποφάσεις που πρέπει να πάρετε στην προσωπική σας ζωή.


 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Θα πρέπει να προχωρήσετε ένα βήμα πιο μπροστά σε θέματα καριέρας.

Πιστέψτε στον εαυτό σας και κάνετε καινούρια βήματα που θα σας ευνοήσουν κυρίως σε επαγγελματικούς στόχους. Πολύ σύντομα θα καταλάβετε ότι η στασιμότητα που είχατε λόγο κάποιων εγωιστικών τάσεων, δεν ωφελούν καθόλου την πορεία που θέλετε να διανύσετε στο μέλλον. Η προσωπική σας ζωή βρίσκεται σε μία πολύ καλή περίοδο και πολύ πιθανόν να συμβούν γεγονότα που ούτε καν θα μπορούσατε να φανταστείτε.


 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Όταν πιστεύεις σε κάτι … το πιο πιθανόν είναι να το φέρεις κοντά σου.

Η εβδομάδα αυτή θα φέρει κοντά σας εκείνο που έχετε ποθήσει περισσότερο. Ίσως να είναι μια ολοκλήρωση στην σχέση σας, μια εξαιρετική επιτυχία σε κάποιο δημιουργικό σας έργο, αλλά ακόμη και μία οικονομική τύχη. Οι μέρες λοιπόν αυτές φέρνουν αβίαστα προς εσάς την αισιοδοξία. Συντονιστείτε λοιπόν με το σύμπαν και ακόμη αν δεν συμβεί κάτι πολύ σημαντικό, θα έχετε γεμίσει τις μπαταρίες σας με θετική ενέργεια.


 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ένα γεγονός στην προσωπική σας ζωή, θα την ανατρέψει ευχάριστα.

Οι μέρες αυτές είναι αρκετά αισιόδοξες σε θέματα υλικής και συναισθηματικής κάλυψης. Οικογενειακά ζητήματα που σας ταλαιπωρούσαν θα πάρουν μία θετική τροπή. Η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο, δεν σας αφήνει καμία αμφιβολία ότι βρίσκεστε σε μία πολύ ολοκληρωμένη συναισθηματική περίοδο. Αν τώρα βρίσκεστε με έναν σύντροφο, ίσως το επόμενο διάστημα θα καθορίσει και την πορεία αυτής της σχέσης.


 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Δεν υπάρχει αμφιβολία, ότι θα ζήσετε αρκετά έντονες ερωτικές στιγμές.

Περίοδος μεγάλης αλλαγής σε προσωπικό επίπεδο. Αυτές τις μέρες θα δημιουργηθούν καλύτερες και υγιέστερες συνεργασίες και πολύ πιθανόν ότι προβλήματα υπήρχαν με τον –την σύντροφο να επιλυθούν μέσα σε κλίμα απόλυτης ηρεμίας. Οι αδέσμευτοι έχουν την τύχη με το μέρος τους να δημιουργήσουν μια επιτυχημένη σχέση. Η Νέα Σελήνη στις 8 στο ζώδιο σας, θα σας κάνει περισσότερο συναισθηματικούς.


 

ΙΧΘΕΙΣ

Θα έρθουν σύντομα οι ευχάριστες εξελίξεις που θα ανατρέψουν τα προγνωστικά.

Η καθημερινότητα σας έχει αρχίσει και αλλάζει ριζικά. Βρίσκεστε σε μία περίοδο θετικότατων εξελίξεων σε θέματα επαγγελματικά. Βρείτε την κατάλληλη στιγμή ώστε να κάνετε την σωστή κίνηση που θα σας εκτινάξει στα καλύτερα επίπεδα των δυνατοτήτων σας. Η Νέα Σελήνη στις 8 του μήνα, στο ζώδιο του Υδροχόου, θα σας κάνει να σκεφτείτε περισσότερο ένα προσωπικό σας θέμα και πώς να το χειριστείτε.