- PolisPress - http://www.polispress.gr -

Εβομαδιαίες προβλέψεις από την Αλεξάνδρα Καρτά – 29 Φεβρουαρίου έως 6 Μαρτίου 2016


 

ΚΡΙΟΣΚΡΙΟΣ

Βρίσκεστε σε μία περίοδο επαγγελματικών αλλαγών και προσωπικών εξελίξεων.

Τις μέρες αυτές θα μπορέσετε με ευκολία να τακτοποιήσετε θέματα επαγγελματικά που εκκρεμούν από την αρχή του μήνα. Βέβαια μην επαναπαύεστε στην τύχη, όταν και εκείνη δουλεύει καλύτερα με την δική σας προσπάθεια. Βρείτε λοιπόν τον κατάλληλο τρόπο να προχωρήσετε αυτό για το οποίο είστε ικανοί να κάνετε. Η συναισθηματική σας ζωή βρίσκεται σε μία πολύ καλή περίοδο ευτυχισμένων ανακατατάξεων.


 

ΤΑΥΡΟΣΤΑΥΡΟΣ

Νέα ξεκινήματα σε προσωπικό επίπεδο, που σας ανανεώνουν.

Οι καταστάσεις που επικρατούν αυτό το διάστημα θα σας ωθήσουν στο να πάρετε κάποιες αποφάσεις που έχουν να κάνουν με την προσωπική σας ζωή. Αν βρίσκεστε σε κάποια σχέση πολύ πιθανόν να έχει ωριμάσει μέσα σας το ενδεχόμενο μιας νομιμοποίησης ή ολοκλήρωσης για να προχωρήσετε ένα βήμα ακόμα. Ο έρωτας και το συναίσθημα θα παίξουν έναν συμαντικό παράγοντα στην καλή σας διάθεση.


 

ΔΙΔΥΜΟΙΔΙΔΥΜΟΙ

Μην πιέζετε τις καταστάσεις, όταν υπάρχει ένταση σε κάθε σας επιλογή.

Αυτές οι μέρες είναι γεμάτες απρόοπτα και ίσως θα υπάρξουν εξελίξεις που δεν μπορείτε να κουμαντάρετε με σωστό τρόπο. Οι εξελίξεις αυτές θα έχουν να κάνουν με τις επαγγελματικές σας διεκδικήσεις και τα οικονομικά σας πρωτίστως. Αν είστε σε μία περίοδο αναζήτησης εργασίας θα πρέπει να είστε γεμάτοι υπομονή για το αποτέλεσμα που θα υπάρξει. Η συναισθηματική σας ζωή θα έχει κάποιους τριγμούς.


 

ΚΑΡΚΙΝΟΣΚΑΡΚΙΝΟΣ

Περιμένετε κάποια θέματα να εξελιχθούν προς το καλύτερο, αλλά εσείς είστε αδρανείς.

Υπάρχουν πολλά θέματα που σας κάνουν να βρίσκεστε σε αναμονή. Οικονομικά και συναισθηματικά ζητήματα σας έχουν δημιουργήσει μία ανασφάλεια που δεν ξέρετε πότε θα πρέπει να αντιδράσετε. Βέβαια οι συνθήκες θα είναι πιο κατάλληλες το επόμενο διάστημα, ιδίως σε ότι αφορά την προσωπική σας ζωή. Βέβαια μην ξεχνάτε ότι όλα θα εξαρτηθούν από την δική σας δυναμική και σωστή κρίση.


 

ΛΕΩΝΛΕΩΝ

Γεμάτη περίοδος από πολλές προκλήσεις και νέα πρόσωπα.

Πολύ πιθανόν να έχετε να ασχοληθείτε με πάρα πολλές νέες ασχολίες που θα σας δώσουν νέα δεδομένα στην ζωή σας. Αν θέλετε πολύ να διεκδικήσετε κάποια χρήματα που σας έχουν άδικα αφαίρεση, αυτή είναι μια καλή περίοδος ώστε να βρείτε το δίκιο σας και να κάνετε τις απαιτούμενες κινήσεις. Η προσωπική σας ζωή έχει μία εξέλιξη πολύ καλή, αλλά χρειάζεται να βάλετε και κάποιο μέτρο σε ότι διεκδικείτε.


 

ΠΑΡΘΕΝΟΣΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ήρθε η στιγμή να φροντίσετε την ψυχική σας ισορροπία.

Αν για κάποιους λόγους ήσασταν σε μία περίοδο αναστατώσεων και παραλογισμού από τους άλλους, ήρθε η στιγμή να πατήσετε πόδι σε ότι σας χαλά την διάθεση. Οι μέρες αυτές είναι επίσης κατάλληλες ώστε να ξεκινήσετε ένα νέο διάβημα πάνω στα επαγγελματικά σας. Πολλές οι προτάσεις που θα σας γίνουν αλλά λίγες, έως και ελάχιστες θα είναι εκείνες που θα αξίζουν το κόπο ώστε να τις προσέξετε και να ενσωματωθείτε με αυτές.


 

ΖΥΓΟΣΖΥΓΟΣ

Οικονομικά θέματα θα σας απασχολήσουν έντονα αυτή την περίοδο.

Είστε πολύ απασχολημένοι αυτή την χρονική περίοδο, με υποθέσεις που έχουν να κάνουν με την υλική σας σταθερότητα. Για κάποιους λόγους θα πρέπει να βρείτε την χρυσή τομή σε καταστάσεις που σας πιέζουν, ενώ θα έρθουν κάποιες συνθήκες όπου θα σας θυμίζουν κάποια λάθη που κάνατε και αφορούσαν την οικονομική σας υπόσταση. Η συναισθηματική σας ζωή εξελίσσετε και σας δίνει την δυνατότητα να χαρείτε και πάλι.


 

ΣΚΟΡΠΙΟΣΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μην απομακρύνεστε από τα αγαπημένα σας πρόσωπα, όταν μάλιστα έχετε σφάλει.

Οι μέρες αυτές είναι πολύ συμαντικές στο να συναντήσετε κάποια αγαπημένα σας πρόσωπα και να αναθερμανθούν οι μεταξύ σας σχέσεις. Ο Μάρτιος ξεκινά με ξεκαθάρισμα των ανασφαλειών σας και σε λίγο καιρό θα βρείτε την προσωπική σας ηρεμία μέσα από ώριμες σκέψεις και διεκδικήσεις. Τα οικονομικά θα σας απασχολύσουν πάρα πού σύντομα γ’αυτό πάρτε τα μέτρα σας και βρείτε την γαλήνη που χρειάζεστε.


 

ΤΟΞΟΤΗΣΤΟΞΟΤΗΣ

Η επικοινωνία θα έχει την τιμητική της, τις πρώτες μέρες του Μαρτίου.

Αν θελήσετε να επικοινωνήσετε να ταξιδέψετε και να γράψετε κάτι που σας αφορά, αυτές οι μέρες είναι η πιο κατάλληλες μέσα στον μήνα. Αν και θα νοιώσετε κάποια στιγμή ότι τα πράγματα που θεωρείτε δεδομένα έχουν αρχίσει και αλλάζουν λόγο συνθηκών, αυτό δεν σημαίνει ότι χάσατε την επαφή σας με τους ανθρώπους που σας δένουν πάρα πολλά. Οι ειλικρινείς συζητήσεις θα σας φέρνουν πιο κοντά σε αγαπημένα πρόσωπα


 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οικονομικά θέματα θα σας απασχολήσουν και ίσως βρεθούν οριστικές λύσεις.

Μην ανοιχτείτε με αγορές και συμφωνίες οικονομικές όπου θα σας φέρουν αργότερα σε δύσκολη θέση. Αν υπάρχουν εκκρεμότητες νομικές όπου το στοιχειό που τις χαρακτηρίζει είναι καθαρά μία υλική υπόθεση, αυτό θα πάρει θετική εξέλιξη σε σύντομο χρονικό διάστημα. Η συναισθηματική σας ζωή έχει να σας δώσει πολύ χαρά, αρκεί να αφήσετε τα συναισθήματα σας να ολοκληρώσουν τον δρόμο τους χωρίς φραγμούς.


 

ΥΔΡΟΧΟΟΣΥΔΡΟΧΟΟΣ

Είστε γεμάτοι από γοητεία που κερδίζει τους άλλους σε κάθε περίπτωση.

Οι μέρες αυτές είναι πολύ συμαντικές για την προσωπική σας ζωή. Ίσως να χρειαστεί να επανεξετάσετε ένα πολύ σοβαρό θέμα που αφορά μία σχέση σας. Αν δεν υπάρξουν λύσεις τώρα, πολύ σύντομα θα πρέπει να απομακρυνθείτε από το πρόσωπο που σας δημιουργεί άδικες στεναχώριες. Βέβαια πρέπει να δείτε και το θετικό αυτών των ημερών, όπου θα σας δώσει πολλές ευκαιρίες να λάμψετε σε κάθε σας εμφάνιση.


 

ΙΧΘΕΙΣΙΧΘΕΙΣ

Ζείτε την δημιουργία και τον έρωτα χωρίς να σκέφτεστε το αύριο.

Αυτές οι μέρες είναι γεμάτες πάθος, αλλά καθόλου λογική. Θέλετε να ζήσετε έντονα τις προκλήσεις που σας έχουν πλησιάσει και αυτό
σας κάνει ανίσχυρους στο συναίσθημα και την πολυπλοκότητα που μπορεί να έχει μια σχέση. Μπορεί να αφεθείτε σε έναν κρυφό έρωτα που κοινωνικά δεν είναι αποδεκτός, ή να αφήσετε τις καταστάσεις να σας ορίζουν χωρίς να αντιδράσετε καθόλου. Το παρασκήνιο θα παίξει καθοριστικό ρόλο.