- PolisPress - http://www.polispress.gr -

Εβομαδιαίες προβλέψεις από την Αλεξάνδρα Καρτά – 28 Δεκεμβρίου 2015 έως 4 Ιανουαρίου 2016

Εύχομαι σε όλους η νέα χρονιά να είναι μία ευτυχισμένη ξεχωριστή εμπειρία ζωής !!!
Α.Κ.


 

ΚΡΙΟΣΚΡΙΟΣ

Το ξεκίνημα της νέας χρονιάς έχει πολύ έρωτα !!!

Οι μέρες αυτές θα σας αναζωογονήσουν ψυχικά. Θα μπορέσετε να βρεθείτε με δικά σας άτομα και να μοιραστείτε αγάπη. Οι μοναχικοί Κριοί δεν θα νοιώθουν μοναξιά γιατί τις μέρες αυτές θα υπάρχει ένα διάχιτο ερωτικό ενδιαφέρον από τους άλλους. Η Αφροδίτη στο ζώδιο του Τοξότη, εναρμονίζεται απόλυτα με την δική σας φύση και ταπεραμέντο. Η αλλαγή της νέας χρονιάς θα σας βρει κοντά με τους δικούς σας ανθρώπους, αλλά και με το ταίρι σας.


 

ΤΑΥΡΟΣΤΑΥΡΟΣ

Τα δώρα της νέας χρονιάς, είναι πολλά από την πρώτη μέρα, γεμάτα αγάπη

Το σύμπαν συνηγορεί να βρεθείτε τις μέρες αυτές δίπλα με την απόλυτη ευτυχία. Κάποιοι από σας θα έχουν μία συναισθηματική χαρά, άλλοι θα έχετε υλικά αγαθά και άλλοι θα νοιώσετε μία πνευματική πληρότητα λόγο των συνθηκών που θα επικρατούν στην ζωή σας. Ο έρωτας θα σας ακολουθεί σε κάθε σας βήμα και η νέα χρονιά θα σας υποδεχθεί με ζεστασιά και αγάπη από τους άλλους. Η Πρωτοχρονιά θα είναι μία όμορφη αγκαλιά.


 

ΔΙΔΥΜΟΙΔΙΔΥΜΟΙ

Η οικογένεια θα βρεθεί κοντά σας την Πρωτοχρονιά με πολύ αγάπη

Οι μέρες αυτές θα είναι πολύ συμαντικές για το σμίξιμο κάποιων σχέσεων που περνούσαν κρίση το τελευταίο διάστημα. Οι άνθρωποι που θα βρίσκονται δίπλα σας θα είναι και εκείνοι που θα παίξουν συμαντικό ρόλο όλη την χρονιά. Μην αμελήσετε να φροντίσετε και κάποιο ηλικιωμένο άνθρωπο που περιμένει από εσάς την φροντίδα και την θαλπωρή. Όσο περισσότερη αγάπη δώσετε αυτές τις μέρες, τόσο και ακόμη περισσότερο αγάπη θα πάρετε.


 

ΚΑΡΚΙΝΟΣΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι μέρες αυτές θα έχουν πολύ χαρά και ίσως να μετακινηθείτε αρκετά

Θα είστε κοντά με τους δικούς σας ανθρώπους και θα πάρετε την αγάπη που αποζητάτε. Αυτές τις μέρες οι μετακινήσεις θα είναι πάρα πολλές και θα έχετε συνέχεια συναντήσεις με πολύ κόσμο. Ο σύντροφος θα παίξει συμαντικό ρόλο στην ψυχολογία σας και αν δεν βρίσκεται κοντά σας θα νοιώσετε έντονα την έλλειψη του. Την Πρωτοχρονιά θα μπορέσετε να είστε με ότι αγαπάτε και αυτό για σας θα είναι το πιο συμαντικό στο ξεκίνημα της νέας χρονιάς.


 

ΛΕΩΝΛΕΩΝ

Ένα φωτεινό αστέρι αυτή την Πρωτοχρονιά είναι κοντά σας και σας προστατεύει

Οι μέρες αυτές είναι πολύ ιδιαίτερες για σας. Θα πάρετε χαρά από τους δικούς σας ανθρώπους και θα νοιώσετε την αγάπη και την θαλπωρή σε όλο το μεγαλείο. Τα δώρα που θα πάρετε δεν θα είναι μόνο υλικά, αλλά θα έχετε την ευκαιρία να γεμίσετε με αγάπη και συναισθήματα που δεν ανταλλάσσονται με κανένα υλικό δώρο. Θα γιορτάσετε με τους δικούς σας και πολύ πιθανόν να πάρετε χαρά από τα παιδιά σας για κάποιους λόγους.


 

ΠΑΡΘΕΝΟΣΠΑΡΘΕΝΟΣ

Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τίποτα, όλα είναι με το μέρος σας

Αυτές τις μέρες θα πάρετε πολύ ζεστασιά από τους άλλους. Μπορεί να μην βρεθείτε κάπου ιδιαίτερα το βράδυ της Πρωτοχρονιάς, όμως θα δείτε ότι όλα συντελούν στο να περάσετε εξαιρετικά όμορφα. Φροντίστε την οικογένεια σας και δείτε ανθρώπους που είχατε αμελήσει το τελευταίο διάστημα. Εσείς που είστε μόνοι, δεν θα νοιώσετε ούτε λεπτό την μοναξιά. Άνθρωποι που σας αγαπούν θα βρίσκονται διαρκώς δίπλα σας.


 

ΖΥΓΟΣΖΥΓΟΣ

Οι επαφές σας με τους άλλους θα είναι εκείνο που θα χαρακτηρίζει τις μέρες σας

Δεν θα μείνετε ούτε μια στιγμή μόνοι. Οι μέρες αυτές θα είναι ένα όμορφο οδοιπορικό μαζί με τους δικούς σας ανθρώπους. Οι άνθρωποι που θα είναι δίπλα σας θα σας δώσουν μεγάλη ικανοποίηση και θα μπορέσετε να περάσετε όμορφα τις μέρες των εορτών. Η επικοινωνία σας με τους άλλους θα είναι το ατού των ημερών. Μέσα από τις ευχές που θα ανταλλάσετε, θα υπάρχουν και άνθρωποι από το παρελθόν που θα ψάξουν να σας βρουν.


 

ΣΚΟΡΠΙΟΣΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οι φίλοι και οι άνθρωποι καρδιάς θα βρίσκονται δίπλα σας

Θα είστε πλαισιωμένοι αυτές τις μέρες με ανθρώπους που έχουν δείξει έμπρακτα την αγάπη τους. Οι συνθήκες που θα υπάρχουν σε ότι και να αποφασίσετε θα είναι πάρα πολύ ιδιαίτερες και επιτυχημένες. Με την Αφροδίτη στον Τοξότη θα μπορέσετε να νοιώσετε πολύ καλύτερα στα οικονομικά θέματα και να ανταλλάξετε δώρα αγάπης με τους άλλους. Η μέρα της Πρωτοχρονιάς θα είναι μια μέρα χαράς και θαλπωρής με τα δικά σας αγαπημένα πρόσωπα.


 

ΤΟΞΟΤΗΣΤΟΞΟΤΗΣ

Η αγάπη και ο έρωτας θα είναι τα δώρα της Πρωτοχρονιάς

Το γεγονός ότι η Αφροδίτη θα μπεί στο δικό σας ζώδιο, ανεβάζει την λάμψη σας και την αποδοχή από τους άλλους. Οι μέρες αυτές θα σας χαρίσουν πολύ ικανοποίηση με ότι και να επιδιώξετε να κάνετε. Όσοι είστε μόνοι, η μοναξιά δεν θα υπάρχει αυτές τις μέρες και πολύ πιθανόν να κάνετε κάποια νέα γνωριμία που θα αποτελέσει σταθμό στην ζωή σας. Η μέρα της Πρωτοχρονιάς θα σας γεμίσει με πολύ χαρά και δώρα.


 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ήρθε η στιγμή να νοιώσετε ελεύθεροι από δεσμεύσεις και στεναχώριες

Οι μέρες αυτές είναι μεγάλη ευκαιρία για να αποδράσετε και να βρεθείτε με δικά σας αγαπημένα άτομα. Πολύ πιθανόν να ταξιδέψετε ή να μετακινηθείτε σε άλλη περιοχή από αυτή που διαμένετε, ώστε να περάσετε όμορφα τις μέρες των εορτών. Πολύ πιθανόν να αναπολήσετε παλιές όμορφες στιγμές που αφορά αγαπημένο άτομο που τώρα δεν υπάρχει δίπλα σας. Η Πρωτοχρονιά θα είναι όμορφη, ζεστή και αγαπησιάρικη.


 

ΥΔΡΟΧΟΟΣΥΔΡΟΧΟΟΣ

Είναι η περίοδος των προσωπικών σας αναζητήσεων

Αυτές τις μέρες θα σας απορροφήσουν πολλά θέματα που αφορούν τα προσωπικά σας. Μία σχέση μπορεί να ξεκινά τώρα και να σας δίνει δύναμη να ξεχάσετε θέματα που σας είχαν προβληματίσει κατά το παρελθόν. Θα βρεθείτε με ανθρώπους που είχατε χάσει για πολύ καιρό λόγο υποχρεώσεων δικών σας αλλά και εκείνων. Οι μέρες αυτές είναι ήρεμες και πολύ πιθανόν να θελήσετε να φροντίσετε κάποια οικονομικά θέματα που σας έχουν προβληματίσει.


 

ΙΧΘΕΙΣΙΧΘΕΙΣ

Όλα σας οδηγούν σε μία υπέροχη περίοδο συντροφικότητας και θαλπωρής

Οι μέρες αυτές θα είναι πάρα πολύ σημαντικές για την προσωπική σας ζωή. Η Πρωτοχρονιά θα είναι πολύ ιδιαίτερη και την νύχτα της αλλαγής του νέου χρόνου, είναι πιθανόν να συμβούν όλα αυτά που ποθείτε. Οι σχέσεις σας με τους άλλους θα είναι πάρα πολύ ιδιαίτερες και θα υπάρχει το ενδεχόμενο να γνωρίσετε σημαντικούς ανθρώπους που θα σας κάνουν χαρούμενους. Θα πάρετε και θα δώσετε δώρα, που θα σας γεμίσουν ευτυχία.