- PolisPress - http://www.polispress.gr -

Εβομαδιαίες προβλέψεις από την Αλεξάνδρα Καρτά – 23-29 Νοεμβρίου 2015

ΚΡΙΟΣΚΡΙΟΣ

Βρίσκεστε σε μία περίοδο αλλαγών και ίσως να αναζητήσετε τον δρόμο που σας αναλογεί.

Οι μέρες αυτές χαρακτηρίζονται από την Πανσέληνο που γίνεται στις 25/11 και θα σας κάνει αρκετά επικοινωνιακούς. Μέσα βέβαια σε αυτή την αναστάτωση των σκέψεων, των απόψεων και των μηνυμάτων, θα υπάρξει και η παγίδα στο να καταλάβετε λάθος πράγματα. Θέλει λοιπόν αρκετή προσοχή στο να βγάλετε συμπεράσματα για κάτι πολύ συμαντικό γιατί οι αποφάσεις σας θα έχουν μεγάλη βαρύτητα σε μελλοντικές καταστάσεις.


 

ΤΑΥΡΟΣΤΑΥΡΟΣ

Οικονομικές αναστατώσεις που δεν θα μπορέσετε να τις διαχειριστείτε με ευκολία.

Οι μέρες αυτές είναι αρκετά απαιτητικές σε οικονομικά θέματα. Ίσως να πρέπει να βρείτε κάποια νομική βοήθεια ή να συμβουλευτείτε ανθρώπους κλειδιά για αυτά που σας απασχολούν και έχουν να κάνουν κυρίως με την υλική σας ασφάλεια. Επίσης στις 26 του μήνα θα έχετε πιο ένταση σε ότι προείπα και γι’αυτό θα είναι πιο καλό να είστε υποψιασμένοι σε κάθε ανατροπή. Αποφύγετε να μπλέξετε τους φίλους με τα χρήματα σας.


 

ΔΙΔΥΜΟΙΔΙΔΥΜΟΙ

Η συναισθηματική σας ζωή βρίσκετε σε μία αναστάτωση και αλλαγή προσώπων.

Οι πλανητικές επιρροές αυτές τις μέρες, σας προκαλούν μεγάλη αναστάτωση σε προσωπικό επίπεδο. Η Πανσέληνος στις 25 του μήνα στο δικό σας ζώδιο, θα σας βάλει σε έντονους προβληματισμούς σχετικά με την πορεία της προσωπικής σας ζωής, αλλά ακόμη μπορεί να φέρει και έναν χωρισμό ή μια απομάκρυνση αγαπημένου σας προσώπου. Η περίοδος αυτή δεν αφήνει να επιβιώσουν καταστάσεις που δεν έχουν γερά θεμέλια.


 

ΚΑΡΚΙΝΟΣΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τριγμοί σε θέματα εργασιακά, αλλά και αναστατώσεις ψυχολογικές.

Απρόσμενες εντάσεις με αγαπημένα σας πρόσωπα σας αναστατώνουν και σας φέρνουν σε αμηχανία. Κάποια θέματα εργασιακά θα σας αποσυντονίσουν και θα σας βάλουν σε καινούρια δεδομένα. Οι δυσκολίες θα είναι πολλές αν δεν είστε υποψιασμένοι για τα πιο δύσκολα σενάρια. Την περίοδο αυτή θα πρέπει να δείτε πολλά θέματα που υπάρχουν σε εκκρεμότητα, όπως η υγεία σας και φυσικά οι σχέσεις σας με τους άλλους.


 

ΛΕΩΝΛΕΩΝ

Σημαντική περίοδος για την προσωπική σας ζωή και τα μελλοντικά σας σχέδια.

Αυτές τις μέρες θα μπορέσετε να βάλετε κάποιους στόχους, που το ξεκίνημα τους θα είναι πολύ καλύτερα να υπάρχει μέσα στον Δεκέμβριο. Η περίοδος αυτή από την μια σας βάζει φτερά σε κάποιο συναισθηματικό σας θέμα, από την άλλη θα παρουσιάζονται αναβολές και καθυστερήσεις που ανατρέπουν αυτά που θέλετε και επιθυμείτε. Στις 25 η Πανσέληνος κυριαρχεί στην προσωπική σας ζωή και σας χρωματίζει με ωριμότητα.


 

ΠΑΡΘΕΝΟΣΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μία καθοριστική περίοδος που θα πρέπει να δείτε τα προβλήματα σαν επέκταση.

Τα θέματα που θα σας απασχολήσουν αυτή την χρονική περίοδο, έχουν να κάνουν βασικά με την απόφαση που θα πάρετε σε κοινωνικό και επαγγελματικό τομέα. Βέβαια το όλο πλανητικό σκηνικό θα σας δημιουργήσει την αίσθηση ότι βρίσκεστε κάτω από μία πολύ φορτισμένη περίοδο, που ότι λαθεμένο και λίγο θα πρέπει να αποβληθεί άμεσα από την ζωή σας. Οι συνθήκες είναι επιτακτικά απόλυτες και καθορίζουν το μέλλον σας.


 

ΖΥΓΟΣΖΥΓΟΣ

Το άνοιγμα των οριζόντων σας, θα έχει απόλυτη επιτυχία αν είστε προσεκτικοί.

Βρίσκεστε σε μία πολύ σημαντική περίοδο που αναμφίβολα θα υπάρχουν πολλές θετικές αλλαγές. Πολύ πιθανόν να ταξιδέψετε, ή να ασχοληθείτε σοβαρά με σπουδές ή διδασκαλία. Η επικοινωνία σας με τους άλλους θα παίξει έναν πολύ συμαντικό ρόλο στην επόμενη χρονική περίοδο. Βέβαια αυτές τις μέρες θα υπάρχουν και οι ανατροπές γεγονότων που θα συντελέσουν ώστε να μαζέψουν την υπεραισιοδοξία σας.


 

ΣΚΟΡΠΙΟΣΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αρκετά έντονη περίοδος, που αφορά την οικονομική σας σταθερότητα.

Βρίσκεστε σε μία περίοδο ανασυγκρότησης στα οικονομικά, αλλά και στα επαγγελματικά σας σχέδια. Θα υπάρξουν κάποιες ευκαιρίες που αφορούν την επαγγελματική σας εξέλιξη, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα είναι οι καλύτερες, για σας και τις δυνατότητες που έχετε. Να προσέξετε τις εντάσεις που μπορεί να προέλθουν από συγγενικά σας πρόσωπα και που θα καθορίσουν τις σχέσεις σας με εκείνα στο εγγύς μέλλον.


 

ΤΟΞΟΤΗΣΤΟΞΟΤΗΣ

Προσγειώνεστε σε μία πραγματικότητα που ίσως δεν θα σας είναι και τόσο ευχάριστη.

Η περίοδος αυτή είναι αρκετά ευαίσθητη σε θέματα συντροφικότητας και σχέσεων. Η Πανσέληνος απέναντι από το ζώδιο σας με την συμβολή του Κρόνου, δημιουργεί πολλές δυσκολίες. Εμπόδια που θα προέρθουν από τον σύντροφο, ανοίγουν τους ασκούς του Αιόλου και θα πρέπει να είστε πολύ προνοητικοί σε κάθε σας βήμα. Ο μήνας φεύγει και αφήνει στην θύμηση σας μια πικρή γεύση που θα σας ακολουθεί.


 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Περιπλέκονται πολλά θέματα και νοιώθετε ανήμποροι να τα αντιμετωπίσετε.

Εντάσεις και συναισθηματικές εκρήξεις σας περιμένουν αυτές τις μέρες. Η Πανσέληνος στις 25 του μήνα, θα στρέψει το ενδιαφέρον σας σε θέματα καριέρας. Οι τελευταίες μέρες του μήνα μπορεί να πλήξουν την αξιοπιστία σας και να σας αφήσουν εκτεθειμένους σε σχόλια και εχθρικές συμπεριφορές από τους άλλους. Θα υπάρξει έντονα η επιθυμία σας να απομονωθείτε και να σκεφτείτε θέματα που σας απασχολούν.


 

ΥΔΡΟΧΟΟΣΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η ερωτική σας ζωή θα είναι έντονη, αλλά θα υπάρξουν αναστατώσεις.

Αυτές οι μέρες θα είναι πάρα πολύ συμαντικές σε ότι αφορά την ερωτική σας ζωή. Πετάτε στα σύννεφα και θα ζήσετε κάτι δυνατό που ωστόσο θα λειτουργήσει σαν πυροτέχνημα. Προσοχή επίσης να δώσετε σε οικονομικές εξαπατήσεις που θα σας προκαλέσουν κάποιοι επιτήδειοι. Ορισμένα προβλήματα θα προέλθουν από τον φιλικό σας περίγυρο και ίσως να απομακρυνθείτε από ένα δικό σας πρόσωπο χωρίς να υπάρχει σημαντικός λόγος.


 

ΙΧΘΕΙΣΙΧΘΕΙΣ

Οι εντάσεις κυριαρχούν και πολύ πιθανόν να απομακρυνθείτε από τις ψευδαισθήσεις.

Ένταση θα έχετε αυτές τις μέρες και ένας από τους λόγους είναι ότι θα ενεργοποιηθεί η δύσκολη πλανητική όψη του Κρόνου με τον Ποσειδώνα. Κάθε τι ψεύτικο και λίγο θα έχει την τάση να χαθεί από την ζωή σας. Αλλά πριν γίνει αυτό θα περάσετε από μια δύσκολη και ψυχοφθόρα διαδικασία. Την ίδια περίοδο η Πανσέληνος θα επισφραγίσει όλη αυτή την κατάσταση με πιο μεγάλη ένταση και σημαντικά πλέον γεγονότα.