Εβομαδιαίες προβλέψεις από την Αλεξάνδρα Καρτά – 22 έως 28 Φεβρουαρίου 2016

Εύχομαι σε όλους η νέα χρονιά να είναι μία ευτυχισμένη ξεχωριστή εμπειρία ζωής !!!
Α.Κ.


 

ΚΡΙΟΣ

Εσωτερική δύναμη σας βγάζει απο τις δύσκολες καταστάσεις.

Η εβδομάδα αυτή έχει να σας δώσει μία σημαντική σπουδή. Σας κάνει δυνατούς σε ότι αφορά τα υλικά και όχι μόνο αγαθά της ζωής. Μέσα από κάποιες δυσκολίες που θα προκύψουν, θα δείτε ότι πολύ εύκολα θα μπορέσετε να ανακάμψετε. Η ενέργεια σας έχει αντοχή σε κάθε δυσκολία. Ο έρωτας βρίσκεται σε κάθε σας βήμα και οι περισσότεροι από εσάς νοιώθετε συναισθηματική πληρότητα.


 

ΤΑΥΡΟΣ

Όταν πιστέψετε σε κάτι, αυτό θα αποκτήσει ζωή.

Σημαντικές μέρες αυτές για την προσωπική σας ζωή. Πολύ πιθανόν να αποφασίσετε μετά την τρίτη να διαμορφώσετε εκ νέου μια προσωπική σας σχέση, που για κάποιους λόγους είχε παγώσει η μεταξύ σας επαφή. Η εργασία θα είναι ακόμη ένας τομέας ανάκαμψης και ικανοποίησης. Για εκείνους που αναζητούν εργασία, ή περιμένουν μια σημαντική απάντηση, το στοιχείο του ξαφνικού θα παίξει σημαντικό ρόλο.


 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η ζωή πάντα θα σας δίνει ερεθισματα.

Το προηγούμενο διάστημα μάλλον ήταν πολύ κουραστικό για σας. Είχατε να αντιμετωπίσετε πολλές προκλήσεις, ανασφάλειες και αποχωρίσεις. Σταδιακά θα αποκτήσετε πάλι την ψυχική σπιρτάδα που σας διακρίνει και σας κάνει να απαλλάσσεται η σκέψη σας από τα δύσκολα. Αυτό που πρέπει να φροντίσετε επίσης είναι μία υποτονική κατάσταση που επικρατεί στον επαγγελματικό σας χώρο και έχετε αρκετά μεγάλο μερίδιο ευθύνης.


 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τα λάθη γίνονται για να μας διδάσκουν την ζωή.

Βδομάδα ενδοσκόπησης μπορεί να χαρακτηριστεί αυτή για εσάς. Ίσως περάσει από το μυαλό σας μια αναδρομή στο παρελθόν και δείτε κάποια λάθη που κάνατε. Το πιο πιθανόν είναι ότι έχει χαθεί κάτι πολύ σημαντικό, αλλά η ζωή πάντα φροντίζει. Ευνοϊκά επαγγελματικά θέματα θα παρουσιαστούν στο ξεκίνημα της εβδομάδας και αυτό θα σας φτιάξει εν μέρει την πεσμένη ψυχολογία σας.


 

ΛΕΩΝ

Η αγάπη και η αποδοχή βρίσκεται σε περίοπτη θέση.

Η εβδομάδα θα ξεκινήσει με θέματα προσωπικά που θα πάρουν την τροπή που εσείς επιθυμείτε. Ο έρωτας έχει μπει για τα καλά στην ζωή σας και εσείς χαίρεστε κάθε όμορφο που σας προσφέρει η ζωή. Από την τετάρτη θέματα οικονομικά θα τακτοποιηθούν με τον καλύτερο τρόπο, βάζοντας στην άκρη κάποιες ανασφάλειες που σας βάραιναν τις τελευταίες μέρες. Οι φίλοι βρίσκονται δίπλα σας.


 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η χαρά θα σας βρει όταν δεν θα την περιμένετε.

Θα αρχίσουν να συμβαίνουν γεγονότα στην ζωή σας που θα σας ξαφνιάζουν τις περισσότερες φορές με ευχάριστο τρόπο, τόσο που και εσείς οι ίδιοι δεν θα πιστεύετε σε αυτά που το σύμπαν [συνωμοτεί]και κάνει για σας. Κάποια εύνοια διαφαίνεται και στα επαγγελματικά θέματα. Ίσως να μην μπορέσετε να κάνετε ακόμη τα μέγιστα, αλλά βρίσκεστε σε μία πάρα πολύ καλή περίοδο, που υπάρχει αργή αλλά σταθερή άνοδος.


 

ΖΥΓΟΣ

Μην φοβηθείτε τις αλλαγές, σας προετοιμάζουν για κάτι καλό.

Οι φίλοι και οι άνθρωποι που βρίσκονται δίπλα σας, συμβάλουν στο να βρεθείτε το συντομότερο δυνατόν σε μία θέση ισχύος. Τα πολύ δύσκολα έχουν περάσει, όμως να ξέρετε ότι ακόμα έχετε να πολεμήσετε με λάθη του παρελθόντος. Η εβδομάδα αυτή ευνοεί τις αλλαγές που θα συμβούν σε κάθε τομέα της ζωής σας, που χρειάζεται επειγόντως η μεταρρύθμιση. Ίσως ακόμα και να ζήσετε ένα χωρισμό που θα μπει σε καινούριες βάσεις.


 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Εκτιμηστε τους ανθρώπους που βρίσκονται κοντά σας.

Να ανοίξετε περισσότερο την διαίσθησή σας αυτές τις μέρες και να εκτιμήστε ανθρώπους που βρίσκονται δίπλα σας στα δύσκολα. Αυτή την περίοδο θα δείτε να συμβαίνουν ανατροπές σε ότι ελπίζατε και πιστέψατε. Όλο αυτό θα γίνει με αργό τρόπο, αλλά πολύ κατανοητό. Τα οικονομικά σας θα έχουν και πάλι μια άνοδο. Κάποιοι από εσάς θα εμπλακείτε σε δικαστικούς αγώνες ή θα υπογράψετε συμβόλαια μεγάλης σημασίας.


 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Όταν η ζωή θέλει να σας χαμογελάσει και πάλι.

Η εβδομάδα ξεκινά με μεγάλη αισιοδοξία και όχι τυχαία. Θέματα που σας απασχολούσαν για μεγάλο χρονικό διάστημα, έχουν αρχίσει να βρίσκονται σε ένα πολύ καλό δρόμο. Μην αφήνετε τις ευκαιρίες να σας προσπεράσουν και ανοίξτε τα φτερά σας για να κάνετε μία πολύ σπουδαία πτήση προς την επιτυχία. Οι μέρες αυτές ενδείκνυται για άνοιγμα επαγγελματικό και ξεκίνημα συναισθηματικής σχέσης με καλές προοπτικές.


 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο έρωτας, σας δινει την δύναμη που περιμένατε.

Δυνατή βδομάδα που αφορά την συναισθηματική σας ζωή. Οι εξελίξεις είναι αυτές που περιμένατε και έχετε αρχίσει να πιστεύετε στα όνειρα. Οι επαγγελματικές σας επιδιώξεις βρίσκουν τον στόχο που είχατε θέσει εδώ και καιρό. Ένα μπλοκάρισμα στην ροή των πραγμάτων θα γίνει την τετάρτη που ευτυχώς θα διαρκέσει λίγες ώρες. Μην αφήσετε κακές σκέψεις να χαλάσουν την πραγματικότητα που ζείτε.


 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Είναι καιρός να λάβετε τα δώρα του αγώνα σας.

Η εβδομάδα αυτή σας δίνει την δυνατότητα να βγείτε προς τα έξω, να διεκδικήσετε, να χαρείτε και να αναδείξετε τα ταλέντα σας. Μπορεί ακόμη να υπάρχουν δυσκολίες που δεν μπορείτε να ξεπεράσετε, όμως όλα θα φτάσουν στο ποθητό αποτέλεσμα με σωστούς χειρισμούς. Οι συζητήσεις με τους άλλους θα έχουν ένα απρόσμενο θετικό αποτέλεσμα. Ίσως να λάβετε κάποιες δεσμεύσεις που θα λειτουργήσουν προς το συμφέρον σας.


 

ΙΧΘΕΙΣ

Τα ταξίδια θα σας ευνοήσουν… μα και τα όνειρα επισης !!

Ιδανική περίοδος να αποφασίσετε για ένα ταξίδι, που μπορεί να είναι επαγγελματικό, αλλά μπορεί να έχει και συναισθηματικό χαρακτήρα. Οι μέρες αυτές θα σας βγάλουν από τις ανασφάλειες και θα τολμήσετε να δώσετε νέα ώθηση στην ζωή σας. Οι ευκαιρίες δεν θα λείψουν και εσείς πρέπει να προβλέψετε για το καλύτερο. Η ισχυρή διαίσθηση που έχετε, θα σας βοηθήσει να βρεθείτε στον σωστό τόπο και χρόνο.