Εβομαδιαίες προβλέψεις από την Αλεξάνδρα Καρτά – 21 έως 27 Μαρτίου 2016


 

ΚΡΙΟΣ

Μία πάρα πολύ σημαντική βδομάδα για την προσωπική σας ζωή

Αυτές τις μέρες θα δείτε με πιο ξεκάθαρο μυαλό τα προσωπικά θέματα που σας απασχολούν. Την περίοδο αυτή γίνεται απέναντι από το ζώδιο σας η έκλειψη Σελήνης που σας κάνει πλέον ξεκάθαρες τις διαθέσεις των άλλων προς εσάς. Πολύ πιθανόν ένας γάμος ή μια συμβίωση να λάβει ουσιαστικά ένα τέλος μετά από πολλές αμφιταλαντεύσεις. Εκείνοι που θα έχουν περισσότερο έντονη αυτή την αλλαγή στην ζωή τους, είναι οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου.


 

ΤΑΥΡΟΣ

Αλλαγές σε εργασιακό επίπεδο και υγεία

Η έκλειψη της Σελήνης στις 23 Μαρτίου, θα ενισχύσει την τάση σας για ανεύρεση εργασίας. Πολύ πιθανόν να μην έχετε άλλα περιθώρια ώστε να σκεφτείτε σε βάθος χρόνου αυτή σας την αλλαγή. Βρίσκεστε σε μία πολύ απαιτητική περίοδο με στρες και πολύ καθημερινή προσπάθεια. Οι άνθρωποι που βρίσκονται δίπλα σας θα απορροφούν τις δύσκολες στιγμές σας και θα βοηθούν ουσιαστικά αυτό που επιδιώκετε.


 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ευαίσθητη περίοδος για ότι έχει να κάνει με αγαπημένα σας πρόσωπα

Η περίοδος αυτή θα χρωματιστεί από την έκλειψη Σελήνης που θα πραγματοποιηθεί σε ένα φιλικό με εσάς ζώδιο. Βέβαια μην σκεφτείτε ποτέ ότι τα πράγματα θα είναι μόνο άσπρο ή μαύρο. Θα υπάρξουν εναλλαγές στην διάθεση σας και σε εκείνα που θέλετε. Τα αγαπημένα σας πρόσωπα θα έχουν την απόλυτη συναισθηματική σας στήριξη, αλλά θα συμβαίνει και το αντίθετο. Οι γονείς θα έχουν μεγάλη ικανοποίηση από τα παιδιά τους.


 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Φροντίστε να προσγειώσετε τα όνειρά σας σε κάποιο σταθερό σημείο

Οι μέρες αυτές έχουν να σας δείξουν πολλά που δεν θέλετε για κάποιους δικούς σας λόγους να καταλάβετε. Η έκλειψη Σελήνης στις 23 του μήνα, σας προσγειώνει στην πραγματικότητα. Οι επιλογές των άλλων και ιδίως προσώπων που ανήκουν στο οικογενειακό σας περιβάλλον, θα σας γεμίσουν απογοήτευση και θυμό. Βέβαια οι ενδείξεις το τελευταίο διάστημα ήταν ακριβώς αυτές που βιώνετε τώρα, μόνο που εσείς δεν θέλατε να δείτε την αλήθεια.


 

ΛΕΩΝ

Οι επαφές σας με τους άλλους γίνονται πιο ισχυρές και ουσιαστικές

Αυτές τις μέρες θα βρεθείτε κοντά με ανθρώπους που είχατε απομακρυνθεί αρκετά για κάποιους λόγους. Η έκλειψη Σελήνης θα σας κάνει περισσότερο επικοινωνιακούς και θετικούς με τα πρόσωπα που βρίσκονται δίπλα σας και ίσως να μπορέσετε να λύσετε μια παρεξήγηση που είχε δημιουργηθεί το περασμένο διάστημα. Μπορεί να ασχοληθείτε με την γειτονιά, με συγγενικά πρόσωπα και να βοηθήσετε στα προβλήματα των άλλων.


 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οικονομικά θέματα θα σας απασχολήσουν πολύ έντονα

Η έκλειψη Σελήνης στις 23 του μήνα, θα σας κάνει πολύ ανήσυχους με οικονομικά θέματα όπου θα πρέπει άμεσα να λύσετε. Μην αφήσετε τον χρόνο να περνά, όταν πρέπει άμεσα να ολοκληρώσετε μια οικονομική και ίσως και νομική υπόθεση. Αν έχετε κατά νου να στηρίξετε κάποιο δημιουργικό σας σχέδιο, αυτό θα γίνει πολύ σύντομα. Μην σας φανεί περίεργο ότι τις μέρες αυτές θα υπάρξει πολύ έντονη συναισθηματική φόρτιση.


 

ΖΥΓΟΣ

Αυτές οι μέρες είναι πολύ συμαντικές για την προσωπική σας ζωή

Υπάρχει μια μεγάλη ένταση σε ότι αφορά τις σχέσεις σας με τους άλλους. Η έκλειψη Σελήνης η οποία πραγματοποιείται στο ζώδιο σας στις 23 Μαρτίου, θα σας κάνει να λειτουργείτε με πολύ υπερευαισθησία σε θέματα που αφορούν την προσωπική σας ζωή και την εικόνα σας προς τα έξω. Οι συνθήκες θα είναι κατάλληλες ώστε να μπορέσετε να πείτε και να παρουσιάσετε λεκτικά αυτά που αντιπροσωπεύουν την προσωπικότητα σας.


 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Θα έρθετε πολύ κοντά και ουσιαστικά με την συνείδηση σας

Η έκλειψη Σελήνης στις 23 του μήνα στο ζώδιο του Ζυγού, θα σας δώσει μία εσωτερική δύναμη να μπορέσετε να δείτε τις καταστάσεις που συμβαίνουν γύρο σας με περισσότερη ψυχική αντοχή. Αν σας απασχολούν θέματα υγείας, αυτό το διάστημα θα βρεθούν λύσεις και τρόποι μιας καλύτερης πορείας. Για κάθε ζήτημα που θα σας απασχολεί θα βρίσκεται και η λύση που θα κουμπώνει με την πιο γρήγορη απαλλαγή από προβληματισμούς.


 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Εύκολα θα μπορέσετε να δείτε τα γεγονότα από την θετική τους πλευρά

Οι μέρες αυτές χρωματίζονται από την έκλειψη Σελήνης που πραγματοποιείται στο ζώδιο του Ζυγού. Είναι μια πολύ θετική περίοδος για σας, ώστε να βρείτε τις συναισθηματικές σας ισορροπίες και να βάλετε φρένο σε προβλήματα που ήταν άδικο να υπάρχουν. Η συναισθηματική σας ζωή θα έχει μία αισιοδοξία και απαλλαγή από τα τυχόν προβλήματα που είχατε στην αρχή του μήνα. Νέα άτομα θα μπουν στην ζωή σας.


 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μεγάλη αναστάτωση σε θέματα καριέρας και προβολής

Αν είστε σε μία περίοδο ανακατατάξεων και προσωπικών επιδιώξεων, αυτές οι μέρες θα έχουν να σας δώσουν πάρα πολλά. Όσο και να θέλετε να κλειστείτε στο καβούκι σας, οι συνθήκες που θα επικρατούν δεν θα σας αφήσουν να νοιώσετε απομόνωση. Ήρθε η στιγμή να δείτε το επόμενο βήμα που θα πρέπει να κάνετε και να βρείτε τις καλύτερες συνθήκες ώστε να φτάσετε στους στόχους σας. Η κοινωνική προβολή είναι πολύ κοντά.


 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οι σχέσεις σας θα γίνουν πιο ουσιαστικές μέσα από την επικοινωνία

Η έκλειψη Σελήνης που πραγματοποιείται στις 23 Μαρτίου, θα σας δώσει μία ώθηση για επιτυχημένες επαφές με τους άλλους. Μία μετακίνηση, ένα ταξίδι, θα είναι η αιτία να βρείτε τις απαντήσεις σε κάτι που σας απασχολεί και σας κάνει να προβληματίζεστε. Η απόσταση που χωρίζει εσάς από ένα αγαπημένο σας πρόσωπο, θα είναι η έννοια σας αυτή την περίοδο. Ευκαιρίες συμαντικές που αφορούν ταξίδια και σπουδές.


 

ΙΧΘΕΙΣ

Οικονομικά θέματα που εμπλέκονται και άλλα άτομα

Τα οικονομικά σας αυτή την περίοδο θα έχουν μία ασταθή πορεία και ίσως να μην μπορέσετε εύκολα να ξεφύγετε από τις υποχρεώσεις που έχουν συσσωρευτεί το τελευταίο διάστημα. Η έκλειψη Σελήνης θα σας κάνει αρκετά ανίσχυρους σε οικονομικά ζητήματα, οπότε θα πρέπει και να προσέχετε κάθε οικονομική κίνηση που θέλετε να κάνετε αυτό το διάστημα. Η προσωπική σας ζωή βρίσκεται σε έξαρση και κοντά σε οριστικά γεγονότα.