Εβομαδιαίες προβλέψεις από την Αλεξάνδρα Καρτά – 21-27 Δεκεμβρίου 2015

ΚΡΙΟΣ

Οικογενειακές υποθέσεις θα μπουν στο στόχαστρο

Τα Χριστούγεννα θα σας βρούνε με μία πολύ καλή διάθεση και θα μπορέσετε να βρείτε τους ρυθμούς σας. Οι καταστάσεις που σας είχαν στεναχωρήσει τις τελευταίες μέρες μάλλον ανήκουν στο παρελθόν και θα μπορέσετε να προχωρήσετε με άλλη διάθεση τις εορταστικές μέρες. Η Πανσέληνος στις 25 του μήνα φωτίζει την θαλπωρή του σπιτιού σας και νοιώθετε και πάλι ανεμελιά και συναισθηματική κάλυψη από τους οικείους σας.


 

ΤΑΥΡΟΣ

Πολλά μηνύματα αγάπης και όμορφες συζητήσεις σας κάνουν και πάλι χαρούμενους

Οι μέρες αυτές φωτίζονται από την Χριστουγεννιάτικη Πανσέληνο που βρίσκεται στις σχέσεις σας με τους άλλους. Τα μικρά η μεγάλα ταξίδια με την οικογένεια θα σας κάνουν να νιώσετε ότι οι γιορτές όχι μόνο ήρθαν αλλά θα σας δώσουν την χαρά που πραγματικά ποθείτε. Οι αδέσμευτοι θα περάσετε όμορφα με συντροφιές που θα σας κάνουν να νιώσετε αξέχαστα Χριστούγεννα. Ένα δώρο αγάπης θα σας κάνει να γιορτάσετε με πιο μεγάλη χαρά.


 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οικονομικές και υλικές θα είναι οι απολαβές των Χριστουγέννων

Θα βρεθείτε στην ευχάριστη θέση να αυξήσετε τα εισοδήματα σας με κάποιους τρόπους. Η Πανσέληνος των Χριστουγέννων θα σας κάνει πολύ ξένοιαστους και χαλαρούς, γιατί θα βρεθείτε με ταχτοποιημένα αρκετά από τα οικονομικά σας θέματα. Μην αμφιβάλλετε για τις συναισθηματικές διαθέσεις των άλλων προς εσάς. Οι μέρες έχουν να σας χαρίσουν πολύ αγάπη και έρωτα, από τον, την σύντροφό σας.


 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Πανσέληνος στο ζώδιο σας τα Χριστούγεννα, σας ετοιμάζει εκπλήξεις

Βρίσκεστε σε μία πολύ όμορφη εβδομάδα, που μάλλον η χρονιά θα έχει να σας την κάνει δώρο λόγο της ταλαιπωρίας που σας έχει δώσει. Το 2015 ουσιαστικά θα φύγει με πολύ όμορφες στιγμές αγάπης και θαλπωρής. Πολύ σύντομα θα νιώσετε ότι είστε σε έναν πάρα πολύ καλό δρόμο και ότι οι σχέσεις σας με τους άλλους σας δίνουν πολύ αγάπη και χαρά. Η συναισθηματική σας ζωή γίνεται κάθε μέρα πιο δυνατή και όμορφη.


 

ΛΕΩΝ

Πολλά πράγματα θα δείτε πλέον να γλυκαίνουν και να σας δίνουν χαρά

Η Πανσέληνος των Χριστουγέννων θα είναι για σας μια πολύ όμορφη περίοδος. Οι σχέσεις σας, αυτά που αισθάνεστε για τους άλλους και ότι περισσότερο ποθείτε, πολύ σύντομα θα το δείτε να πάρει σάρκα και οστά. Οι δυσκολίες θα γλυκάνουν αρκετά και όλοι θα νιώσετε ότι υπάρχει αύριο σε κάθε τι που σας είχε απογοητεύσει πιο πριν. Η ψυχική σας ανάταση θα σας έρθει από ανθρώπους που βρίσκονται συναισθηματικά πάντα δίπλα σας.


 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Πανσέληνος είναι το καλύτερο δώρο για σας αυτές τις μέρες

Αυτή η Πανσέληνος των Χριστουγέννων, θα σας κάνει ένα σπουδαίο δώρο που θα το σκέφτεστε με καλή διάθεση για πάρα πολύ καιρό. Ότι σας φόβιζε, ότι νοιώθατε ξένο και λίγο, τώρα θα δείτε ότι οι καταστάσεις θα συνηγορούν μόνο για την δική σας χαρά. Σχέσεις και καταστάσεις σε θέματα επαγγελματικά, φιλικά, θα πάνε πολύ καλύτερα και θα νιώθετε ότι όλα έχουν ένα κοινό παρονομαστή … την προσωπική σας ευτυχία.


 

ΖΥΓΟΣ

Θα βρεθείτε το επίκεντρο των καταστάσεων και θα γεμίσετε με αισιοδοξία

Βρείτε τρόπο να είστε όσο γίνεται πιο καλά αυτές τις μέρες. Όλα συνηγορούν στο να κάνετε καινούρια βήματα επαγγελματικά και κοινωνικά. Οι άνθρωποι που θα μπουν τώρα στην ζωή σας, θα σας βλέπουν με πιο θετικότητα και θα έχουν να σας προσφέρουν ότι περισσότερο. Η θετική αυτή ενέργεια θα διαρκέσει αρκετές μέρες και θα πρέπει να την εκμεταλλευτείτε με κάθε ευκαιρία. Γευτείτε την επιτυχία.


 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αν κάτι σας περιόριζε αυτή την περίοδο, τώρα θα δείτε ότι όλα είναι με το μέρος σας

Βρίσκεστε σε μία πάρα πολύ ευνοϊκή περίοδο. Οι μέρες των εορτών θα σας χαρίσουν την θαλπωρή και τη αγάπη που περιμένατε εδώ και πολύ καιρό. Η Πανσέληνος στο ζώδιο του Καρκίνου, θα σας κάνει να βρείτε τις ισορροπίες σας σε κάθε προσωπικό και επαγγελματικό θέμα. Κάποιες οικονομικές και νομικές καταστάσεις θα στεφτούν από απόλυτη ικανοποίηση. Φροντίστε λίγο την υγεία σας.


 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Θα ζήσετε ερωτικά Χριστούγεννα οι περισσότεροι από σας

Οι μέρες αυτές θα σας κάνουν να βρείτε και πάλι την αισιοδοξία που για κάποιους λόγους είχατε χάσει. Η Πανσέληνος των Χριστουγέννων είναι μία γλυκιά ερωτική περίοδος που θα σας κάνει να νιώσετε πολύ ιδιαίτεροι, εφόσον αυτό που θα εισπράξετε θα είναι μόνο το ενδιαφέρον από τους άλλους. Μην κάνετε όμως παρασπονδίες στην προσωπική σας ζωή. Αυτοί που σας αγαπάνε δεν θα σας τα συγχωρήσουν όλα.


 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Κάτι θα συμβεί στη προσωπική σας ζωή που θα σας δώσει μεγάλη χαρά

Οι μέρες των Χριστουγέννων θα είναι μια ευχάριστη ανάπαυλα για ότι έχετε περάσει το τελευταίο διάστημα. Μην δώσετε την εντύπωση ότι δεν σας ενδιαφέρει να δώσετε την φροντίδα σας σε κάποιους. Αυτό θα είναι πάρα πολύ μεγάλο λάθος γιατί θα έχετε να κερδίσετε και εσείς από αυτό πάρα πολλά και ιδίως την αγάπη των άλλων. Η Πανσέληνος απέναντι από το ζώδιο σας θα σας δώσει κάτι σημαντικό την μέρα των Χριστουγέννων.


 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η καθημερινότητα σας παίρνει άλλο χρώμα και γίνεται πολύ πιο ερωτική

Οι άνθρωποι που βρίσκονται πολύ κοντά σας, θα σας δώσου πολύ αγάπη και προσοχή αυτές τις μέρες. Επαγγελματικές συναντήσεις και ρεβεγιόν που θα καταλήγουν σε μία όμορφη φιέστα από συναίσθημα και ερωτικά καλέσματα. Η Πανσέληνος των Χριστουγέννων θα σας φέρει κοντά σε όσους σας ενώνουν κοινά θέματα και κοινά ενδιαφέροντα. Μία όμορφη συζήτηση θα σας αποκαλύψει κάτι σημαντικό.


 

ΙΧΘΕΙΣ

Βρείτε τον τρόπο να περάσετε όμορφα την ημέρα των Χριστουγέννων, όλα είναι υπέρ σας

Η Πανσέληνος στο ζώδιο του Καρκίνου στις 25, θα σας κάνει να νιώσετε πολύ ερωτικά. Πολύ πιθανόν να υπερβάλλετε σε κάποια σας συναισθήματα, όμως οι συνθήκες θα είναι πολύ θετικές στο να δημιουργηθεί κάτι εξαιρετικά καλό και θετικό που θα έχει συνέχεια. Οι άνθρωποι που θα σας περιβάλλουν αυτή την περίοδο θα έχουν να σας δώσουν κάτι σημαντικό, που θα αφορά την συναισθηματική σας κάλυψη.