- PolisPress - http://www.polispress.gr -

Εβομαδιαίες προβλέψεις από την Αλεξάνδρα Καρτά – 18 έως 24 Ιανουαρίου 2016

Εύχομαι σε όλους η νέα χρονιά να είναι μία ευτυχισμένη ξεχωριστή εμπειρία ζωής !!!
Α.Κ.


 

ΚΡΙΟΣΚΡΙΟΣ

Ο έρωτας αρχίζει πάλι και σας χαμογελά.

Βρίσκεστε σε μία περίοδο που θα πρέπει να διορθώσετε τα επαγγελματικά προβλήματα που δημιουργήθηκαν με το ξεκίνημα της νέας χρονιάς. Το καλό είναι ότι θα μπορέσετε να νοιώσετε πιο χαλαροί με τους ανθρώπους γύρω σας και ίσως να δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις στο να έρθετε πιο κοντά με τον ερωτικό σας σύντροφο. Βρείτε τρόπο να μιλήσετε για ότι σας απασχολεί σε άνθρωπο εμπιστοσύνης.


 

ΤΑΥΡΟΣΤΑΥΡΟΣ

Οι συνθήκες θα είναι πολύ συμαντικές σε ότι αφορά τα οικογενειακά θέματα.

Τις πρώτες μέρες της εβδομάδας θα ασχοληθείτε και πάλι με διάφορα θέματα που αφορούν έγγραφα, νομικές υποθέσεις και γενικά μηνύματα που θα σας βάλλουν σε σκέψεις. Οι επόμενες μέρες και ιδίως το Σαββατοκύριακο θα μπορέσετε να βγάλετε από πάνω σας πολλές έννοιες που σας είχαν μπλοκάρει την ενέργεια. Η οικογένεια θα σας απασχολήσει με θετικό τρόπο και θα βρεθούν λύσεις από εκεί που πριν αδυνατούσατε να αντιμετωπίσετε.


 

ΔΙΔΥΜΟΙΔΙΔΥΜΟΙ

Κρατήστε την αυτοκυριαρχία σας σε θέματα που αφορούν ειδήσεις και μηνύματα.

Οι μέρες αυτές είναι πάρα πολύ συμαντικές στο να μιλήσετε να εκφραστείτε και να διεκδικήσετε κάποια πράγματα σημαντικά για σας. Το κλειδί για την επιτυχία βέβαια είναι να μπορέσετε να βάλετε την λογική και μην φερθείτε παρορμητικά και επιπόλαια στους άλλους. Μία εκκρεμότητα ή μία ασάφεια μπορεί να σας φέρει ρίξεις, ακόμη και σε αγαπημένα σας πρόσωπα, βάζοντας σε κίνδυνο τις σχέσεις σας.


 

ΚΑΡΚΙΝΟΣΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι δικοί σας άνθρωποι δεν αντέχουν να υπηρετούν τις δικές σας παραξενιές.

Αυτές τις μέρες θα μπορέσετε να δείτε με μεγαλύτερη αυτοκριτική τα προσωπικά θέματα που σας απασχολούν. Θα βρεθείτε πολύ πιο κοντά στις απόψεις των άλλων λόγο αλλαγών στις συνθήκες που θα επικρατήσουν. Οικονομικά θέματα θα γίνουν ίσως η αιτία να χάσετε την εμπιστοσύνη των άλλων. Αν είστε γονείς μην πιέσετε τις καταστάσεις και αφήστε τις συμαντικές αποφάσεις για την επόμενη εβδομάδα.


 

ΛΕΩΝΛΕΩΝ

Θα υπάρξουν έντονοι προβληματισμοί για την προσωπική σας ζωή.

Βρείτε τρόπους να ηρεμίσουν όσο γίνεται κάποια θέματα που αφορούν την προσωπική σας ζωή. Αν είστε αδέσμευτοι, η περίοδος αυτή πολύ πιθανόν να σας δώσει την ευκαιρία να βρεθείτε πιο κοντά με άτομο που σας ενδιαφέρει πραγματικά. Το θέμα είναι ότι δεν θα υπάρξουν οι κατάλληλες συνθήκες ώστε να μπορέσετε να κάνετε ένα νέο και χωρίς προβληματισμούς συναισθηματικό ξεκίνημα.


 

ΠΑΡΘΕΝΟΣΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σκέψεις και προβληματισμοί θα σας κάνουν να βρεθείτε πολύ κοντά σε ουσιαστικές λύσεις.

Οι μέρες αυτές θα είναι πάρα πολύ ιδιαίτερες σε θέματα που αφορούν τα εργασιακά σας, αλλά και θέματα σοβαρά για την υγεία κάποιου δικού σας ατόμου. Αν είναι να βρείτε λύσεις τώρα, αφήστε καλύτερα την ερχόμενη εβδομάδα όπου θα μπορέσετε να βρείτε με ευκολία βοήθεια από πηγές που ούτε καν περιμένατε και υπολογίζατε. Κάποια συναισθηματική προσέγγιση θα σας κάνει να νοιώσετε μεγάλη δύναμη.


 

ΖΥΓΟΣΖΥΓΟΣ

Ήρθε η στιγμή να βάλετε σε σειρά την επαγγελματική, αλλά και την συναισθηματική σας ζωή.

Θα μπορέσετε να κάνετε συμαντικές κινήσεις σε ότι αφορά την προσωπική σας ζωή. Αυτό σημαίνει ότι πολύ πιθανόν να παρουσιαστούν οι κατάλληλες συνθήκες για να μπορέσετε να βρείτε την ηρεμία που τόσο πολύ ποθείτε. Αν είστε αδέσμευτοι, οι μέρες αυτές είναι πολύ συμαντικές για ένα νέο και ρομαντικό ξεκίνημα που θα σας κάνει να νοιώσετε πολύ ισορροπημένα και ολοκληρωμένα.


 

ΣΚΟΡΠΙΟΣΣΚΟΡΠΙΟΣ

Επαγγελματικά θέματα θα σας κάνουν να μπείτε σε οριστικά νέες καταστάσεις.

Βρείτε λύσεις σε επαγγελματικά και οικονομικά θέματα που σας απασχολούν. Βέβαια οι συνθήκες θα είναι καταλληλότερες, σε θέματα που σας έχουν κουράσει, την επόμενη εβδομάδα, όπου ο Ερμής θα γυρίσει στην ορθή του πορεία. Αν για κάποιους λόγους βρίσκεστε σε περίοδο ανεύρεσης εργασίας, ίσως να μπορέσετε μέχρι το τέλος της εβδομάδας να βρείτε αυτό που σας ταιριάζει απόλυτα και έχετε να αποδώσετε τα μέγιστα.


 

ΤΟΞΟΤΗΣΤΟΞΟΤΗΣ

Αν και η εβδομάδα ξεκινά με προβληματισμούς, καταλήγει με καλές προοπτικές σε κάθε θέμα.

Τις μέρες αυτές θέλετε να βρεθείτε με δικούς σας ανθρώπους, να επικοινωνήσετε να πείτε αυτό που αισθάνεστε. Μην αφήσετε την ζήλια και την κακή εκτίμηση κάποιων πραγμάτων να σας απομακρύνουν από τον σύντροφο σας. Θα σας δοθούν οι ευκαιρίες που θέλετε ώστε να δείτε τα καθημερινά σας θέματα με πολύ πιο αισιόδοξη διάθεση, ιδίως προς το τέλος της εβδομάδας. Οικονομικές ευκαιρίες που πρέπει να εκμεταλλευτείτε.


 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Θα ασχοληθείτε πολύ έντονα με ένα οικονομικό θέμα που θα σας κάνει να αναστατωθείτε.

Η εβδομάδα αυτή είναι αρκετά αντιφατική σε όλη της την διάρκεια. Θα πρέπει να ζητήσετε αρκετά με ανθρώπους που έχετε κοινούς στόχους και κοινά οράματα. Το θέμα που θα σας απασχολήσει όμως πιο έντονα, είναι το οικονομικό. Μέσα από οικονομικές συζητήσεις, και διεργασίες, θα μπορέσετε να βάλετε μία σειρά σε ότι σας έχει προβληματίσει το τελευταίο διάστημα. Είναι ακατάλληλες μέρες για αγορές και επενδύσεις.


 

ΥΔΡΟΧΟΟΣΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η προσωπική σας ζωή γίνεται πολύ έντονη και ενδιαφέρουσα.

Οι μέρες αυτές θα σας βγάλουν πολύ ευαισθησία σε ότι και να συμβαίνει γύρω σας. Αν και ακόμα δεν έχετε ηρεμίσει σε προσωπικό επίπεδο, θα μπορέσετε να δείτε με αισιοδοξία τα θέματα που σας αφορούν. Η κοινωνική σας ζωή έχει χρώμα και υπάρχει δημιουργική διάθεση που αυτό θα σας βοηθήσει ώστε να μην βαλτώσετε σε καμία περίπτωση. Προς το τέλος της εβδομάδας θα μπορέσετε να πάρετε μία σημαντική ηθική ικανοποίηση.


 

ΙΧΘΕΙΣΙΧΘΕΙΣ

Οι συναισθηματικές υπερβολές θα σας χαρακτηρίζουν αυτή την περίοδο.

Δείτε με ηρεμία και όχι με υπερβολές αυτά που σας αφορούν και ιδίως ότι έχει να κάνει με την προσωπική σας ζωή. Οι καθυστερήσεις και οι λάθος σκέψεις θα σας κάνουν να ακολουθήσετε όχι την σωστή απόφαση σε ένα προσωπικό θέμα. Θέματα υγείας μην τα αφήνετε να υπάρχουν χωρίς να τα φροντίζετε. Αφήστε να φύγουν αυτές οι μέρες με ηρεμία χωρίς εξάρσεις και μην αναλαμβάνετε ευθύνες που δεν σας αναλογούν.