Εβομαδιαίες προβλέψεις από την Αλεξάνδρα Καρτά – 15 έως 21 Φεβρουαρίου 2016

Εύχομαι σε όλους η νέα χρονιά να είναι μία ευτυχισμένη ξεχωριστή εμπειρία ζωής !!!
Α.Κ.


 

ΚΡΙΟΣ

Ο έρωτας μπαίνει στην ζωή σας, για να μείνει.

Αυτές τις μέρες θα γίνεται πολύ δημοφιλής στον κύκλο σας. Η προσωπικότητα σας θα εκπέμπει την ενέργεια που χρειάζεται για να φέρετε εις πέρας και τις πιο πολύπλοκες καταστάσεις που αφορούν κυρίως τις σχέσεις σας με τους άλλους. Να ακολουθήσετε το ένστικτό σας και είναι σίγουρο ότι θα πράξετε το σωστό. Αν έχετε κάποια εκκρεμότητα που αφορά τα οικονομικά σας, πολύ σύντομα θα βρεθείτε κερδισμένοι.


 

ΤΑΥΡΟΣ

Αγαπήστε τους συμμάχους σας και προχωρήστε στους δρόμους που έχετε χαράξει.

Η Αφροδίτη στον τομέα της κοινωνικής σας καταξίωσης, βοηθάει στο να ενωθείτε με άτομα που θα σας ενισχύσουν την αυτοπεποίθηση σας και θα συμμετέχουν σε επιλογές που πρόκειται να κάνετε πάνω σε προσωπικό κυρίως επίπεδο. Αν θέλετε αυτή την περίοδο να ξεκινήσετε κάτι καινούριο στα επαγγελματικά σας, καλό είναι να έχετε ξεκάθαρη άποψη. Βέβαια οι συνθήκες θα είναι αυτές που πρέπει.


 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η καριέρα θα είναι ο τομέας που θα σας κάνει να ξεχωρίσετε.

Πολύ πιθανόν να καθοριστούν πολλά θέματα εργασιακά από αυτή την περίοδο και ίσως να βρεθείτε σε πολύ καλύτερη θέση από αυτή που ήδη είστε, αλλά και σε πολύ χειρότερη, αν δεν προσέξετε τις επιλογές σας. Οι απατηλοί στόχοι θα είναι εκείνοι που θα διαψεύσουν τα οράματα σας. Όσοι από εσάς ασχολούνται με τα μέσα μαζικής επικοινωνίας, ή την διδασκαλία, θα έχουν μία σημαντική επιτυχία που θα έχει διάρκεια.


 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι μέρες αυτές θα σας δώσουν ένα όμορφο συναισθηματικό δώρο.

Μία μετακίνηση που θα κάνετε, θα σας φέρει πιο κοντά με το ταίρι σας. Βρίσκεστε σε μία πολύ ελπιδοφόρα περίοδο που θα πρέπει να βλέπετε το κάθε τι με μάτι αισιοδοξίας. Ένα οικονομικό θέμα θα τακτοποιηθεί με τον καλύτερο τρόπο και η περίοδος που έρχεται θα σας βάλει σε μία σειρά με ότι εκκρεμότητες υπάρχουν. Προσέξτε βέβαια την υπέρ ευαισθησία σας σε θέματα που δεν αξίζουν. Πολλά νέα θα σας προβληματίσουν.


 

ΛΕΩΝ

Κάποια αναμονή γεγονότων ή θεμάτων, σας κάνει να νοιώθετε έξω από τα νερά σας.

Δεν μπορώ να πω ότι η ψυχολογία σας αυτές τις μέρες θα είναι η καλύτερη. Θα βρεθείτε ανάμεσα σε μία σωρεία γεγονότων και άλλων τόσων αναμονών που το μόνο που θα γίνει είναι να βρεθείτε σε αναστατώσεις ψυχολογικές. Ο έρωτας βρίσκεται στο πλάι σας και δεν θα πρέπει αυτό να το αγνοήσετε. Οι μοναχικοί Λέοντες θα περάσουν μία περίοδο περισυλλογής που θα πρέπει να δουν τα λάθη τους.


 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Βρίσκεστε σε μία περίοδο αποφάσεων που αγγίζουν την προσωπική σας ζωή.

Να σκεφτείτε πολύ καλά πριν γίνουν οριστικά κάποια θέματα στην προσωπική σας ζωή. Μία ξέχωρη πορεία από εσάς ενός αγαπημένου σας προσώπου, είναι αυτό που θα σας χαρακτηρίζει αυτή την περίοδο. Υπάρχουν όμως και οι περιπτώσεις όπου η αναχώρηση αυτή ενδυνάμωσε περισσότερο την σχέση σας αυτή, όπου και μπήκαν νέες βάσεις. Στην δεύτερη περίπτωση θα υπάρξει μία περίοδος εντάσεων, που στο τέλος θα υπερισχύσει η αγάπη.


 

ΖΥΓΟΣ

Η επικοινωνία βρίσκεται σε πρώτο πλάνο και εσείς το απολαμβάνετε.

Το κλίμα της κατήφειας μάλλον ανήκει πλέον στο παρελθόν. Οι Πλανητικοί συνδυασμοί, σας κάνουν πιο εξωστρεφείς και φροντίζουν για την προσωπική σας ισορροπία μέσα από τις επαφές που θα έχετε με τους άλλους. Η επικοινωνία, τα μικρά ταξίδια και ο τρόπος σκέψης, θα περάσουν σε ένα εξελικτικό στάδιο που θα σας γεμίζει χαρά. Η παραφωνία αυτής της περιόδου είναι κάποια οικονομικά θέματα που θα σας ταλαιπωρήσουν.


 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Θυμηθείτε κάποια πράγματα που θα πρέπει να σας έγιναν μάθημα κατά το παρελθόν.

Αυτές οι μέρες έρχονται να δέσουν κάποια παλιά θέματα που υπάρχουν ακόμα σε εκκρεμότητα. Βασική προϋπόθεση είναι να μπορέσετε να διακρίνετε τι συμβαίνει σε ζητήματα που περιμένουν επιτέλους να ισορροπήσουν. Οι μέρες αυτές θα βοηθήσουν αρκετά στην οικονομική σας πορεία, που είναι βασική προϋπόθεση για κάποιες επαγγελματικές σας αποφάσεις. Το ενδιαφέρον σας θα στρέφετε στην οικογενειακή σας ζωή.


 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αποζητάτε την υλική και συναισθηματική σας σταθερότητα.

Με την είσοδό του ο Ήλιου στους Ιχθύες, θα μπείτε σε μία καινούρια συναισθηματική περίοδο που θα αφορά τα οικογενειακά σας θέματα και υποθέσεις, αλλά και την συναισθηματική σας σταθερότητα. Καταστάσεις που σας είχαν ταλαιπωρήσει κατά το παρελθόν ιδίως σε ότι αφορά την προσωπική σας ζωή, θα μπουν στο μικροσκόπιο και θα τα δείτε στην σωστή τους διάσταση. Όσον αφορά τα οικονομικά σας, σταδιακά θα δοθούν λύσεις.


 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Όλη η ενέργεια σας στραμμένη στον εργασιακό τομέα.

Η εβδομάδα αυτή θα σας κάνει αρκετά πιο ενεργούς σε θέματα εργασιακά και σε αποφάσεις που θα πρέπει να πάρετε πάνω σε αυτόν τον τομέα. Πολύ πιθανόν να σας κάνουν πρόταση για κάτι καινούριο πάνω στα επαγγελματικά και ίσως να πρέπει να αποφασίσετε για το μέλλον της εργασίας σας. Μέσα από μία μετακίνηση που θα κάνετε θα μπορέσετε με ευκολία να ολοκληρώσετε κάποιο δημιουργικό σας όνειρο, που αφορά και το επάγγελμα σας.


 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μία νότα αισιοδοξίας, είναι αρκετή για να ανοίξετε καινούριους δρόμους επέκτασης.

Η εβδομάδα αυτή θα σας χαρίσει αρκετή αισιοδοξία, σε μία περίοδο που φτάσατε να αμφισβητείτε τα πάντα. Μπορεί ακόμη η επικοινωνία σας να είναι μπερδεμένη, αλλά πολύ σύντομα τακτοποιηθούν με τον καλύτερο τρόπο. Ξεκινώντας την είσοδο του ο Ήλιος στους Ιχθύες, θα δείτε ότι τίποτα δεν είναι δύσκολο να γίνει, αρκεί να το θελήσετε πραγματικά. Μικρές μετακινήσεις που θα κάνετε, θα σας δώσουν πολύ χαρά.


 

ΙΧΘΕΙΣ

Οι σκέψεις σας είναι ακόμη σκόρπιες, και ο χειρισμός του λόγου θέλει προσοχή.

Τις μέρες αυτές θα βρεθείτε σε δίλημμα, πώς να χειριστείτε τις καταστάσεις ώστε να μην υπάρχουν εντάσεις στο οικογενειακό σας περιβάλλον, αλλά και στον επαγγελματικό σας χώρο. Μην προκαλείτε ανταγωνισμούς με τους άλλους που δεν θα σας βοηθήσουν να προχωρήσετε. Τα συναισθηματικά σας θέματα αναθεωρούνται και αγαπημένοι άνθρωποι από το παρελθόν έρχονται κοντά σας. Κάποια οικονομικά θέματα στο τέλος τις εβδομάδας θέλουν προσοχή.