- PolisPress - http://www.polispress.gr -

Εβομαδιαίες προβλέψεις από την Αλεξάνδρα Καρτά – 14 έως 20 Μαρτίου 2016


 

ΚΡΙΟΣΚΡΙΟΣ

Έντονα συναισθήματα και σκέψεις που αφορούν την προσωπική σας ζωή

Θα μπορέσετε να δείτε εύκολα και χωρίς παρεμβολές τις καταστάσεις που σας έχουν οδηγήσει σε μία λάθος επιλογή που σας ταλαιπωρεί πάρα πολύ καιρό. Αυτές οι μέρες είναι κατάλληλες και εκμεταλλεύσιμες ώστε να προχωρήσετε σε νέες βάσεις την προσωπική σας ζωή, αφήνοντας πίσω ότι σας μειώνει και σας μιζεριάζει. Ιδίως στο τέλος της βδομάδας θα ενισχυθούν τα συναισθήματα για το ταίρι σας.


 

ΤΑΥΡΟΣΤΑΥΡΟΣ

Δυνατές συγκινήσεις που αφορούν την προσωπική σας ζωή

Οι μέρες αυτές έχουν μία απόχρωση από την έκλειψη Ηλίου που πραγματοποιήθηκε στις 9 του μήνα. Το φιλικό σας περιβάλλον θα είναι πολύ δραστήριο σε γεγονότα, σε σημείο όπου θα βιώσετε μέσα από εκεί καταστάσεις που θα ανατρέψουν την καθημερινότητα σας. Όσοι ασχολείστε με τα κοινά, αυτή την περίοδο θα πρέπει να δείτε τα θέματα χωρίς φανατισμό και απλά να συμμετέχετε χωρίς εξάρσεις. Οικογενειακά θέματα στο τέλος της βδομάδας.


 

ΔΙΔΥΜΟΙΔΙΔΥΜΟΙ

Ίσως να μην είστε και στην πιο παραγωγική περίοδο λόγο λάθος επιλογών

Αυτές τις μέρες θα κάνετε κάποια λάθη όπου θα έχουν αντίκτυπο στα επαγγελματικά, αλλά και τα οικογενειακά σας θέματα. Βρίσκεστε πολύ πιθανόν πιεσμένοι από διάφορα γεγονότα που συμβαίνουν γύρο σας και δυστυχώς ακολουθείτε αυτή την γενική αναστάτωση που συμβαίνει το διάστημα αυτό στον κόσμο. Αν πρέπει να αποφασίσετε για κάποιο επαγγελματικό διάβημα, αυτό να γίνει την επόμενη εβδομάδα.


 

ΚΑΡΚΙΝΟΣΚΑΡΚΙΝΟΣ

Υπάρχουν καταστάσεις όπου σας έχουν κουράσει πάρα πολύ

Βρίσκεστε πολύ κοντά σε μία εξαιρετικά ιδιόρρυθμη περίοδο, όπου δεν μπορείτε να κατανοήσετε εύκολα τα σημάδια που σας στέλνει το σύμπαν. Υπάρχει πίεση από παντού και ίσως να βρείτε διέξοδο σε λάθος συναισθηματικές επιλογές. Αν γίνει αυτό πολύ σύντομα θα απογοητευτείτε και θα χαλάσετε την ψυχική σας ηρεμία. Όσοι από σας ασχολείστε με την τέχνη, θα έχετε πολύ σύντομα μια επιτυχία.


 

ΛΕΩΝΛΕΩΝ

Προσέξτε τα θέματα που αφορούν τις οικονομικές συναλλαγές σας

Αυτές οι μέρες είναι πάρα πολύ συμαντικές για ότι έχει να κάνει με τα οικονομικά σας θέματα. Βέβαια θα υπάρξουν εκτός από τα υλικά ζητήματα και συναισθηματικές διεκδικήσεις όπου θα πρέπει να τις φροντίσετε όσο το δυνατόν με το καλύτερο τρόπο. Η αβεβαιότητα αυτής της περιόδου σε ότι αφορά τις σχέσεις σας με τους άλλους, γεννά περίεργες συμπεριφορές και προβλήματα που θα σας χαλούν την ηρεμία.


 

ΠΑΡΘΕΝΟΣΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η προσωπική σας ζωή θα παίξει τον πιο συμαντικό ρόλο

Θα υπάρξουν αναμφίβολα πολλά θέματα που θα σας απασχολούν αυτή την περίοδο, αλλά η προσωπική σας ζωή θα είναι η κυρίαρχος των ημερών. Όσοι βρίσκεστε ήδη σε μία σχέση, θα μπορέσετε να έρθετε ακόμη πιο κοντά με τον άνθρωπό σας και ας υπάρχουν γύρο πολλά άλυτα θέματα που σας προκαλούν ανασφάλεια. Στο τέλος της εβδομάδας θα μπορέσετε να έχετε κάποια νέα αρκετά σημαντικά που αφορούν την εργασία σας.


 

ΖΥΓΟΣΖΥΓΟΣ

Επαγγελματικά θέματα θα σας γεμίσουν με πολλές ευθύνες

Οι μέρες αυτές θα έχουν μια ένταση που θα απορρέει από τις επαγγελματικές σας επιλογές. Θα υπάρξουν πολλές δυνατότητες να βρείτε πάνω στις δικές σας γνώσεις και ικανότητες κάποια απασχόληση που να σας ταιριάζει απόλυτα. Η περίοδος αυτή βοηθά πολύ και ανταμείβει τις σωστές προσπάθειες που γίνονται από τους άλλους. Στο τέλος της εβδομάδας θα μπορέσετε να βρείτε συναισθηματική γαλήνη.


 

ΣΚΟΡΠΙΟΣΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η ερωτική και δημιουργική σας ικανότητα, σας κάνει ακαταμάχητους

Την περίοδο αυτή θα πρέπει να ασχοληθείτε με ότι έχει να κάνει με τις δημιουργικές σας ικανότητες. Βρείτε τον χρόνο να κάνετε πράγματα για σας και που σας δίνουν χαρά και ηρεμία. Οι γονείς θα πάρετε μία μεγάλη ικανοποίηση μέσα από τα παιδιά σας και οι ερωτευμένοι θα ζήσουν πολύ έντονα τα συναισθήματα τους. Θα υπάρξουν πολύ καλές προοπτικές αν είστε καλλιτέχνες και άνοδος αν ασχολείστε με τις επιχειρήσεις.


 

ΤΟΞΟΤΗΣΤΟΞΟΤΗΣ

Η οικογένεια θα είναι ο τομέας που θα σας απασχολήσει έντονα

Η Αφροδίτη πλέον στο ζώδιο των Ιχθύων, θα σας δημιουργεί μεγαλύτερες εξαρτίσεις και ευαισθησίες σε οικογενειακά θέματα. Θα είστε υπερευαίσθητοι σε ότι αφορά τα πρόσωπα που απαρτίζουν την οικογένεια σας. Βέβαια θα υπάρξει και μία εξέλιξη πάνω στα προσωπικά σας θέματα προς το τέλος της εβδομάδας όπου αυτό θα σας κάνει να νοιώσετε ιδιαίτερη χαρά. Ένα μήνυμα, ένα δώρο μία συγνώμη, θα σας δώσουν φτερά ώστε να προχωρήσετε με άλλη διάθεση.


 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η επικοινωνία που θα έχετε με κάποια πρόσωπα λύνουν παρεξηγήσεις

Πολύ πιθανόν να μπορέσετε να βγείτε από το

κλουβί

σας αυτό το διάστημα. Έχετε αρκετά πιεστεί από έννοιες που δεν μπορούσατε να διαχειριστείτε εύκολα. Τώρα καλείστε να βρείτε λύσεις σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, ενώ θα πρέπει να τακτοποιήσετε και οικονομικές εκκρεμότητες. Ένα ταξίδι θα γίνει για να βρείτε προς το τέλος του μήνα, τις απαντήσεις που χρειάζεστε για μία οικονομική υπόθεση που θα πάρει κάποιο χρόνο για την επίλυση του.


 

ΥΔΡΟΧΟΟΣΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αποφύγετε συμφωνίες και συναλλαγές που δεν έχετε ελέγξει με προσοχή

Οικονομικά θέματα θα σας δημιουργήσουν πονοκέφαλο και θα νοιώσετε αρκετά ανήμποροι να τα φροντίσετε όπως θα έπρεπε. Οι μέρες αυτές έχουν μία πολύ περίεργη ενέργεια όπου θα πρέπει και να την κατανοήσετε πριν πέσετε θύμα οικονομικών συμφερόντων. Η προσωπική σας ζωή πολύ σύντομα θα πάρει μια πιο όμορφη εξέλιξη και έτσι θα μπορέσετε να ολοκληρώσετε αυτό που σκέφτεστε για το ταίρι σας.


 

ΙΧΘΕΙΣΙΧΘΕΙΣ

Είστε πρωταγωνιστές των εξελίξεων και βρίσκεστε σε μπροστά από τις καταστάσεις

Αυτές οι μέρες σας έχουν ξεβολέψει εντελώς. Βρίσκεστε κοντά σε πολύ συμαντικές εξελίξεις ιδίως στον προσωπικό τομέα. Θα μπορέσετε να σμίξετε με άτομα που θα σας δώσουν πολύ θετική ενέργεια και γιατί όχι αγάπη και αποδοχή. Οι συνθήκες δεν θα είναι οι καλύτερες για ότι θα θέλατε να κάνετε, αλλά είναι οι καταλληλότερες ώστε να δείξετε το στίγμα σας, τις γνώσεις σας και ότι σας χαρακτηρίζει.