- PolisPress - http://www.polispress.gr -

Εβομαδιαίες προβλέψεις από την Αλεξάνδρα Καρτά – 14-20 Δεκεμβρίου 2015

ΚΡΙΟΣΚΡΙΟΣ

Βρίσκεστε με πολύ ενέργεια και αποφασιστικότητα μπροστά από κάθε πρόβλημα

Αυτές οι μέρες θα είναι πάρα πολύ συμαντικές για ότι καινούριο επιδείξετε να κάνετε. Οι σκέψεις σας θα είναι δυνατές και θα μπορέσετε πολύ εύκολα να διακρίνετε οτιδήποτε αφορά μελλοντικά σας σχέδια. Στο τέλος της εβδομάδας μάλλον θα πρέπει να ξεκαθαρίσετε ένα πολύ συμαντικό θέμα που αφορά την συναισθηματική σας ζωή.


 

ΤΑΥΡΟΣΤΑΥΡΟΣ

Ενδιαφέρουσες επαφές συνεργασίες και προτάσεις θα σας ακολουθούν με επιτυχία

Η παρουσία της Αφροδίτης στον τομέα που έχει να κάνει με τις προσωπικές σας σχέσεις, θα σας γεμίσει με πολύ αυτοπεποίθηση και ίσως θα έχετε να αποφασίσετε για το μέλλον της σχέσης σας. Οι μέρες αυτές μπορεί να είναι πολύ πλούσιες από προτάσεις πάνω σε κοινωνικά θέματα και γεγονότα. Φροντίστε την διατροφή σας.


 

ΔΙΔΥΜΟΙΔΙΔΥΜΟΙ

Οι μέρες αυτές θα είναι πολύ πιο ήρεμες και ενδιαφέρουσες από τις προηγούμενες

Ύστερα από μία περίοδο πολλών εντάσεων και ανατροπών, μπορώ να πω ότι αυτές οι μέρες για σας θα έχουν μια γλυκιά ηρεμία. Η οικογένεια θα σας δίνει την συναισθηματική κάλυψη που θέλετε και μέσα από εκεί θα δημιουργηθούν πολύ ξεχωριστές συνθήκες για να προχωρήσετε σε νέες βάσεις.


 

ΚΑΡΚΙΝΟΣΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με τις συζητήσεις, πάντα θα λύνονται τα προβλήματα που τυχόν έχουν δημιουργηθεί

Οι συνθήκες που επικρατούσαν το τελευταίο διάστημα με τις σχέσεις σας, δεν ήταν και οι καλύτερες. Τώρα θα σας δοθούν οι ευκαιρίες να δώσετε το θετικό σας στίγμα μέσα από συζητήσεις και εξηγήσεις. Το πιθανότερο είναι ότι όλοι θα νιώσετε την ανάγκη να ξαναβρείτε τις χαμένες ισορροπίες που είχατε με τους άλλους.


 

ΛΕΩΝΛΕΩΝ

Ο έρωτας και η δημιουργία σε κάθε επίπεδο, θα σας δώσει πολύ ενέργεια

Η προσωπική σας ζωή έχει πάρει μια άλλη μορφή πλέον μέσα στην ζωή σας. Πολύ πιθανόν να αποφασίσετε μια επισημοποίηση με το ταίρι σας και να δείτε ακόμα και το ενδεχόμενο ενός απογόνου αν δεν είστε ήδη γονείς. Βέβαια στην αρνητική μορφή αυτή η περίοδος μπορεί να σας δώσει αρκετή επιπολαιότητα στις σχέσεις σας.


 

ΠΑΡΘΕΝΟΣΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αν και ακόμη νιώθετε έξω από τα νερά σας, οι συνθήκες θα είναι αρκετά καλές

Μπορεί οι συνθήκες να μην είναι αυτές που θα θέλατε, όμως σιγά, σιγά θα δείτε ότι θα αρχίσουν κάποια θέματα να τοποθετούνται πάνω σε νέες πολλά υποσχόμενες βάσεις. Πολύ πιθανόν κάποια οικονομικά θέματα να σας ταλαιπωρούν αρκετά, αλλά πολύ σύντομα θα βρεθούν οι κατάλληλες ευκαιρίες να ανακάμψετε.


 

ΖΥΓΟΣΖΥΓΟΣ

Οι μέρες αυτές σας έχουν δημιουργήσει μεγάλη ανασφάλεια με τις συνεχόμενες εντάσεις

Βρίσκεστε σε μία περίοδο πολλαπλών δυσκολιών και δεν μπορείτε να βάλετε μία σειρά και μία προτεραιότητα σε αυτά που σας απασχολούν. Οι εντάσεις που σας δημιουργούν οι άλλοι, αλλά και οι δικές σας αρνητικές σκέψεις, δεν σας αφήνουν να ρυθμίσετε όπως θα θέλατε την καθημερινότητα σας. Συναισθηματικά θα υπάρξουν ακόμη κάποιες δικλίδες ασφαλείας, όπου θα μπορέσετε να νοιώσετε πιο καλά.


 

ΣΚΟΡΠΙΟΣΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μία σειρά από πολλές υποχρεώσεις, σας αναγκάζουν να κάνετε ένα βήμα πίσω

Οι μέρες αυτές είναι πολύ συμαντικές σε θέματα που αφορούν τα επαγγελματικά σας διαβήματα. Θα έχετε πολύ πιθανόν την ευκαιρία να βρείτε νέες πηγές εσόδων που θα σας δώσουν ώθηση για ένα καινούριο μελλοντικό σχέδιο σας. Τώρα όμως να αρκεστείτε στον σχεδιασμό αυτών των κινήσεων σας, κάνοντας καλό προγραμματισμό.


 

ΤΟΞΟΤΗΣΤΟΞΟΤΗΣ

Μην ακούτε πολλά αυτές τις μέρες, διότι πολύ λίγα είναι εκείνα που έχουν υπόσταση

Η παγίδα των ημερών είναι το να ακούτε τα λόγια που θα σας λένε οι γύρο, χωρίς να υπάρχει βάση σε αυτά που θα ειπωθούν. Εσείς θα βρείτε βέβαια τους δικούς σας τρόπους να προχωρίσετε σε κάτι που οι άλλοι ίσως να σας βάζουν εμπόδια. Μία κρυφή σχέση, ή μία ιδέα γυρίζει στο μιαλό σας χωρίς ουσιαστικό αποτέλεσμα.


 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αυτές οι μέρες έχουν να σας δώσουν μεγάλη κινητικότητα στο στενό περιβάλλον

Λίγες μέρες πριν ουσιαστικά να ξεκινήσουν τα γενέθλια σας, θα βρεθείτε σε ένα καταιγισμό από πληροφορίες, σχέδια και μηνύματα από τους άλλους. Ίσως να προγραμματίσετε ένα ταξίδι που θα σας κάνει να νοιώσετε πολύ καλά και να ανανεωθείτε ψυχικά. Οι μέρες αυτές θέλουν προσοχή σε αυτά που θα πείτε και αποφασίσετε.


 

ΥΔΡΟΧΟΟΣΥΔΡΟΧΟΟΣ

Καταναλώνετε την ενέργεια σας σε ανάγκες που αφορούν την οικογένεια και το κοντινό περιβάλλον

Πολύ πιθανόν αυτές οι μέρες να είναι για σας μία απρόσωπη περίοδος γεγονότων που δεν θα αφορούν ουσιαστικά εσάς τους ίδιους. Ένα μεγάλο μέρος των υποχρεώσεων θα αφορά τρίτα άτομα που περιμένουν τη βοήθεια και την συμπαράσταση σας. Κάποιο φιλικό πρόσωπο ίσως σας απογοητεύσει με θέματα που αφορούν οικονομικές διευθετήσεις.


 

ΙΧΘΕΙΣΙΧΘΕΙΣ

Οι μέρες αυτές σας βάζουν σε μία αναμονή συναισθηματικών και γεγονότων που έρχονται

Λίγο πριν τις γιορτές θα νοιώσετε ότι όλα τα γεγονότα που συμβαίνουν γύρω σας έχουν μια κοινή πορεία που σας σπρώχνει προς ένα αποτέλεσμα. Κάποια προσωπική σας σχέση θα μπορέσει να αναπτυχθεί ακόμη περισσότερο τις επόμενες μέρες που έρχονται. Η διαχείριση των οικονομικών σας θα πρέπει να γίνεται με μεγαλύτερη προσοχή.