- PolisPress - http://www.polispress.gr -

Εβομαδιαίες προβλέψεις από την Αλεξάνδρα Καρτά – 11 έως 17 Ιανουαρίου 2016

Εύχομαι σε όλους η νέα χρονιά να είναι μία ευτυχισμένη ξεχωριστή εμπειρία ζωής !!!
Α.Κ.


 

ΚΡΙΟΣΚΡΙΟΣ

Δυσκολίες στην έκφραση των συναισθημάτων σας.

Η εβδομάδα αυτή θα σας κουράσει περισσότερο με το να προσπαθείτε να βάλετε μία σειρά στα συναισθήματα σας. Θα δείτε ότι πολλά από εκείνα που θεωρούσατε κεκτημένα σας, έχουν αρχίσει να σας φαίνονται και πάλι ξένα και απόμακρα. Οι μέρες αυτές θα είναι πολύ ιδιαίτερες και σε ότι αφορά τα επαγγελματικά σας βήματα. Με πολύ σκέψη θα πρέπει να προχωράτε σε κάθε απόφαση που θα καθορίζει το μέλλον σας.


 

ΤΑΥΡΟΣΤΑΥΡΟΣ

Οι αλλαγές σε καθορισμένες αποφάσεις δεν θα λείψουν.

Οι μέρες αυτές θα είναι γεμάτες απρόοπτα και ασυνήθιστα γεγονότα που θα σας αφήνουν σε μία κατάσταση αναμονής. Αν επρόκειτο να κάνετε κάποια μετακίνηση, αυτό πολύ πιθανόν να σας δημιουργήσει άγχος λόγο ότι δεν θα υπάρχει η ροή των γεγονότων με τον τρόπο που εσείς περιμένατε. Διαφυλάξτε την αυτοκυριαρχία σας και δείτε τα πράγματα με πιο ευχάριστο τρόπο ώστε να περάσετε πολύ πιο ανώδυνα.


 

ΔΙΔΥΜΟΙΔΙΔΥΜΟΙ

Μη έχετε εμμονές για θέματα που δεν μπορούν να προχωρήσουν αυτή την στιγμή.

Αλλάξτε τρόπο στις σκέψεις σας και δώστε περιθώριο να μπουν καινούρια πράγματα στην ζωή σας. Οι μέρες αυτές έχουν καθοριστεί από τον ανάδρομο Ερμή και ίσως να μην μπορέσετε να βάλετε σειρά σε θέματα που σας απασχολούν. Έχετε όμως τον χρόνο να επανεξετάσετε τα ζητήματα που θεωρείτε σημαντικά. Θα βρείτε ανθρώπους που είχατε απομακρυνθεί για κάποιους λόγους.


 

ΚΑΡΚΙΝΟΣΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αν ψάχνετε να βρείτε συναισθηματικές λύσεις, μάλλον θα υπάρχουν εμπόδια.

Οι μέρες αυτές θα σας δείξουν τα συναισθηματικά σας λάθη και τον τρόπο που φροντίσατε ή όχι τον σύντροφό σας. Ήρθε λοιπόν η κατάλληλη περίοδος να δείτε και να επανεξετάσετε το τι θέλετε από την ζωή σας. Όλα έχουν τον κύκλο τους και φροντίστε να είστε δίκαιοι με τον εαυτό σας και κατ’ επέκταση με τους άλλους. Φροντίστε την υγεία σας και κάθε τι που βάζει σε κίνδυνο την σωματική σας ακεραιότητα.


 

ΛΕΩΝΛΕΩΝ

Η εργασία σας, λειτουργεί με πολύ μεγάλη ένταση λόγο αλλαγών.

Αυτές οι μέρες είναι πολύ συμαντικές για τα εργασιακά σας θέματα. Φροντίστε να κρατήσετε χαμηλούς τόνους κατά την διάρκεια των συζητήσεων και αποφύγετε συμαντικές υπογραφές συμβολαίων. Αν πρέπει να αποφασίσετε για κάποια αλλαγή που καθορίζει την κοινωνική και επαγγελματική σας προβολή, αφήστε λίγο τον χρόνο να δουλέψει εις όφελος σας χωρίς πίεση και βεβιασμένες κινήσεις που θα φέρουν τα λάθη.


 

ΠΑΡΘΕΝΟΣΠΑΡΘΕΝΟΣ

Φροντίστε να ξεκινήσετε κάτι καινούριο στην προσωπική σας ζωή, που θέλει λίγο σκέψη ακόμη.

Αν είστε αδέσμευτοι αυτή την περίοδο, υπάρχουν πολλά πρόσωπα που θα σας πλησιάζουν με απώτερο σκοπό να έρθουν συναισθηματικά πιο κοντά σας. Εσείς έχετε τον χρόνο να εξετάσετε αυτές τις προσεγγίσεις και να καταλάβετε τι πραγματικά αντιπροσωπεύουν όλοι. Ο ανάδρομος Ερμής θα σας δώσει πολύ χρόνο ώστε να δείτε από κάθε πλευρά τα θέματα που αφορούν την συναισθηματική σας συμβατότητα με τους άλλους.


 

ΖΥΓΟΣΖΥΓΟΣ

Διπλωματία θα πρέπει να σας καθορίζει αυτές τις μέρες.

Οι συζητήσεις θα είναι εκείνες που θα σας καθορίζουν αυτή την περίοδο. Βέβαια μην σκεφτείτε ότι πριν τις 25 του μήνα θα είναι κάτι οριστικό. Όλα θα βρίσκονται σε ένα μεγάλο αναβρασμό που θα αμφισβητούνται και θα επανεξετάζονται από την αρχή. Οι άνθρωποι που θα βρίσκονται πολύ κοντά σας, θα είναι εκείνοι που θα σας δημιουργούν και το μεγαλύτερο συναισθηματικό μπλοκάρισμα.


 

ΣΚΟΡΠΙΟΣΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η επικοινωνία εξελίσσεται μετ’εμποδίων όλο αυτό το διάστημα.

Βρείτε την χρυσή τομή σε κάθε τι που σας βγάζει από τα ποθούμενα και σας ανατρέπει ότι περιμένατε. Θα βρείτε μπροστά σας αρκετά εμπόδια που δεν θα σας αφήνουν να προχωρήσετε όπως θα είχατε την επιθυμία. Οι άνθρωποι από το περιβάλλον σας, ίσως να εναντιωθούν με κάποιες από τις απόψεις σας και να χρειαστεί να δείτε με ωριμότητα ότι σας απασχολεί χωρίς την παρεμβολή κανενός.


 

ΤΟΞΟΤΗΣΤΟΞΟΤΗΣ

Άνθρωποι από το παρελθόν θα παίξουν καθοριστικό ρόλο.

Μην θεωρείτε τίποτε μόνιμο και οριστικό. Θα υπάρξουν πάρα πολλές αλλαγές σε συναισθηματικά θέματα αλλά και οικονομικές διευθετήσεις που θα έχουν να κάνουν με χρήματα που διαχειρίζεστε με άλλους. Αν για κάποιο λόγο έχετε απομακρυνθεί από κάποια άτομα, τώρα ήρθε η στιγμή να τα ξανασυναντήσετε και να βρείτε με ηρεμία τι είναι αυτό που σας χώρισε και σας προκάλεσε συναισθηματικό πόνο.


 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μην κάνετε τίποτε που να αφορά την μελλοντική σας εικόνα.

Οι μέρες αυτές χρειάζονται πολύ προσοχή και ηρεμία. Βρίσκεστε λοιπόν σε μία πολύ καλή περίοδο που βοηθά την ενδοσκόπηση και την προσωπική δύναμη. Αν για κάποιους λόγους θα πρέπει να βρείτε λύσεις για κάποια θέματα που εκκρεμούν, αφήστε να τον κάνετε την επόμενη εβδομάδα που οι συνθήκες θα είναι πιο κατάλληλες. Προσοχή σε αυτά που λέτε, διότι πολύ πιθανόν να δημιουργήσετε έχθρες.


 

ΥΔΡΟΧΟΟΣΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ότι γίνει αυτές τις μέρες, μάλλον θα το μάθετε τελευταίοι.

Θα πρέπει να προσέξετε πάρα πολύ ότι αφορά αυτά που γίνονται παρασκηνιακά μέχρι και τις 25 του μήνα. Μην εμπιστευτείτε τους άλλους και δώστε περιθώριο και δύναμη στον εαυτό σας να αντιμετωπίσετε τα προβλήματα που πάνε να σας φορτώσουν. Μην εμπιστευτείτε τα μυστικά σας και περιφρουρήστε την προσωπική σας ζωή, από άτομα που θέλουν να σας βλέπουν να έχετε μειωμένη χαρά.


 

ΙΧΘΕΙΣΙΧΘΕΙΣ

Τα συναισθήματα σας θα είναι αυτά που θα σας επηρεάσουν.

Θα μπορέσετε να βρεθείτε πολύ κοντά με τους δικούς σας ανθρώπους όπου όμως θα υπάρχει μία ατμόσφαιρα αναστάτωσης και αναθεωρήσεων. Αν για κάποιους λόγους θα πρέπει να παραβρεθείτε σε κάποια κοινωνικά γεγονότα, ίσως να πρέπει να πάρετε τα απαραίτητα μέτρα ώστε να διαφυλάξετε την ηρεμία σας από διάφορα απρόσμενα γεγονότα. Ο σύντροφος θα παίξει καθοριστικό ρόλο αυτές τις μέρες.