Εβδομαδιαίες προβλέψεις από την Αλεξάνδρα Καρτά – από 9 έως 17 Ιουλίου 2016
Πηγή: PolisPress newsroom
11/07/2016 - 22:12

 

ΚΡΙΟΣΚΡΙΟΣ

Καινούριες καταστάσεις εξελίσσονται σε όλους τους τομείς.

Η εβδομάδα αυτή είναι πολύ σημαντική για κάθε σας διάβημα. Η Αφροδίτη και ο Ερμής στο ζώδιο του Λέοντα, θα σας φέρει κοντά με νέα θέματα που αφορούν τα επαγγελματικά σας, αλλά και τις συνθήκες που θέλετε να αλλάξετε στην καθημερινότητα σας. Αυτό μπορεί να είναι μια δραστική αλλαγή, που ξεκινά από μια εσωτερική άνθηση που θα σας εκτοξεύσει σε νέα δεδομένα. Πολύ πιθανόν να νοιώσετε έναν απαγορευμένο έρωτα.


 

ΤΑΥΡΟΣΤΑΥΡΟΣ

Οι συναισθηματική σας ζωή θα έχει συμαντικές εξελίξεις.

.
Η Αφροδίτη πλέον περνά στο Λέοντα και θα σας κάνει να νοιώσετε την συναισθηματική σας ζωή να ενεργοποιείται. Τις μέρες αυτές θα βρείτε τις ισορροπίες σας και θα νοιώσετε πολύ πιθανόν ότι μπορείτε να δράσετε σε θέματα που σας μπλόκαραν μέχρι χθες. Μία σχέση θα πάρει άλλη τροπή και θα μπορέσετε να βρείτε ότι σας ενώνει και να προχωρήσετε σε κάτι ποιο ουσιαστικό. Οικονομική βοήθεια θα λάβετε από τον σύντροφό σας.


 

ΔΙΔΥΜΟΙΔΙΔΥΜΟΙ

Ήρθε η στιγμή να αναλογιστείτε αυτά που αφορούν την προσωπική σας ζωή.

.
Οι μέρες αυτές είναι από τις πιο συμαντικές σε ότι αφορούν την προσωπική σας ζωή. Θα μπορέσετε να δείτε με πιο ωριμότητα ένα θέμα που σας απασχολεί και σας δημιουργεί αμφιβολίες ως προς το μέλλον του. Με τον Ερμή να περνά στον Λέοντα, θα μπορέσετε να επικοινωνήσετε και να βρεθείτε με πολύ κόσμο. Επίσης θα υπάρξει και θετική αλλαγή στα οικονομικά σας, μέσα από σωστές κινήσεις.


 

ΚΑΡΚΙΝΟΣΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οικονομικά θέματα θα σας απασχολήσουν και θα υπάρξουν ευκαιρίες.

.
Θα βρεθείτε πολύ κοντά στην προσωπική ευτυχία, μόνο που θα πρέπει να κατανοήσετε το γεγονός και να μπορέσετε να κρατήσετε αυτό που σας ανήκει. Η περίοδος αυτή θα σας δώσει πολλές ευκαιρίες να ανακάμψετε οικονομικά. Κάποιοι από εσάς θα μπορέσετε να κάνετε πραγματικότητα κάποια σχέδια, που αφορούν επαγγελματικούς στόχους. Η επιτυχία θα είναι πολύ κοντά σας και θα υπάρξουν σημαντικά θετικές εκπλήξεις.


 

ΛΕΩΝΛΕΩΝ

Αν και η εβδομάδα ξεκινά με προβληματισμούς, καταλήγει με καλές προοπτικές σε κάθε θέμα.

.
Τις μέρες αυτές θέλετε να βρεθείτε με δικούς σας ανθρώπους, να επικοινωνήσετε να πείτε αυτό που αισθάνεστε. Μην αφήσετε την ζήλια και την κακή εκτίμηση κάποιων πραγμάτων να σας απομακρύνουν από τον σύντροφο σας. Θα σας δοθούν οι ευκαιρίες που θέλετε ώστε να δείτε τα καθημερινά σας θέματα με πολύ πιο αισιόδοξη διάθεση, ιδίως προς το τέλος της εβδομάδας. Οικονομικές ευκαιρίες που πρέπει να εκμεταλλευτείτε.


 

ΠΑΡΘΕΝΟΣΠΑΡΘΕΝΟΣ

Όλα εξαρτώνται από το πόσο καλά έχετε ρυθμίσει τις καταστάσεις.

Αυτές οι μέρες είναι μία προέκταση κάποιων θεμάτων που σας έχουν μπλοκάρει την ενέργεια σας. Θα πρέπει λοιπόν να δείτε με μεγαλύτερη προσοχή τα επιμέρους και ακόμη τις λεπτομέρειες που αφορούν την προσωπική σας ζωή και τα πρόσωπα που βρίσκονται περισσότερο κοντά σας. Οι ευκαιρίες για να βελτιώσετε δεν θα λείπουν, αλλά μπορεί να παρασυρθείτε σε υπεραισιοδοξία που θα σας κάνει να βλέπετε λάθος τις καταστάσεις.


 

ΖΥΓΟΣΖΥΓΟΣ

Αν και η εβδομάδα ξεκινά με προβληματισμούς, καταλήγει με καλές προοπτικές σε κάθε θέμα.

.
Τις μέρες αυτές θέλετε να βρεθείτε με δικούς σας ανθρώπους, να επικοινωνήσετε να πείτε αυτό που αισθάνεστε. Μην αφήσετε την ζήλια και την κακή εκτίμηση κάποιων πραγμάτων να σας απομακρύνουν από τον σύντροφο σας. Θα σας δοθούν οι ευκαιρίες που θέλετε ώστε να δείτε τα καθημερινά σας θέματα με πολύ πιο αισιόδοξη διάθεση, ιδίως προς το τέλος της εβδομάδας. Οικονομικές ευκαιρίες που πρέπει να εκμεταλλευτείτε.


 

ΣΚΟΡΠΙΟΣΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η οικογένεια θα βρεθεί κοντά σας με πολύ αγάπη.

.
Οι μέρες αυτές θα είναι πολύ συμαντικές για το σμίξιμο κάποιων σχέσεων που περνούσαν κρίση το τελευταίο διάστημα. Οι άνθρωποι που θα βρίσκονται δίπλα σας θα είναι και εκείνοι που θα παίξουν συμαντικό ρόλο όλη την αυτή την περίοδο. Μην αμελήσετε να φροντίσετε και κάποιο ηλικιωμένο άνθρωπο που περιμένει από εσάς την φροντίδα και την θαλπωρή. Όσο περισσότερη αγάπη δώσετε αυτές τις μέρες, τόσο και ακόμη περισσότερο αγάπη θα πάρετε.


 

ΤΟΞΟΤΗΣΤΟΞΟΤΗΣ

Μία δημιουργική περίοδος, γεμάτη εκπλήξεις και τολμηρές εμπειρίες.

.
Οι μέρες αυτές είναι γεμάτες από προσωπικές φιλοδοξίες. Θα θελήσετε να βάλετε μία σειρά σε κάποια συναισθηματικά σας θέματα, που χωρίς ιδιαίτερο πρόβλημα θα υπάρξει μία βελτίωση την χρονική στιγμή που δεν περιμένατε. Φροντίστε να ανοίξετε τους ορίζοντες σας και να πλατύνετε το κοινωνικό και φιλικό σας περιβάλλον. Η Αφροδίτη και ο Ερμής στον Λέοντα, θα σας δίνουν τους καλύτερους και ευνοϊκότερους κραδασμούς.


 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ήρθε η στιγμή να νοιώσετε ελεύθεροι από δεσμεύσεις και στεναχώριες.

.
Οι μέρες αυτές είναι μεγάλη ευκαιρία για να αποδράσετε και να βρεθείτε με δικά σας αγαπημένα άτομα. Πολύ πιθανόν να ταξιδέψετε ή να μετακινηθείτε σε άλλη περιοχή από αυτή που διαμένετε, ώστε να περάσετε όμορφα τις όμορφες αυτές Καλοκαιρινές μέρες. Κάποιο άτομο από το παρελθόν θα μπει πάλι στην ζωή σας και ίσως να νοιώσετε ότι τίποτα δεν έχει τελειώσει μεταξύ σας.


 

ΥΔΡΟΧΟΟΣΥΔΡΟΧΟΟΣ

Είναι η περίοδος των προσωπικών σας αναζητήσεων.

.
Αυτές τις μέρες θα σας απορροφήσουν πολλά θέματα που αφορούν τα προσωπικά σας. Μία σχέση μπορεί να ξεκινά τώρα και να σας δίνει δύναμη να ξεχάσετε θέματα που σας είχαν προβληματίσει κατά το παρελθόν. Θα βρεθείτε με ανθρώπους που είχατε χάσει για πολύ καιρό λόγο υποχρεώσεων δικών σας αλλά και συνθηκών. Οι μέρες αυτές είναι ήρεμες και πολύ πιθανόν να θελήσετε να φροντίσετε κάποια οικονομικά θέματα που σας έχουν προβληματίσει.


 

ΙΧΘΕΙΣΙΧΘΕΙΣ

Επαγγελματικές ανησυχίες θα υπάρχουν αυτή την περίοδο.

Την περίοδο αυτή θα πρέπει να προσέξετε κάποια επαγγελματικά θέματα που θα βρεθούν μπροστά σας σαν ευκαιρίες. Μην κάνετε επιπόλαιες και βιαστικές σκέψεις για αλλαγή στην επαγγελματική σας πορεία, αλλά βαδίστε με σταθερά βήματα εκεί που νοιώθετε ασφαλείς. Η προσωπική σας ζωή θα αποκτήσει ενδιαφέρον και πολύ πιθανόν να ολοκληρώσετε την σχέση σας μέσα από κάποιες επιλογές σας.


Δημοσίευση από , Βρίσκεται στις κατηγορίες Άστρα Εν τάξει

Σχολιάστε το άρθρο

*Γκαλερί

Σχεδιασμός από MOD creative studio