Εβδομαδιαίες προβλέψεις από την Αλεξάνδρα Καρτά – από 9 έως 15 Μαΐου 201611/05/2016 - 18:19


 

ΚΡΙΟΣΚΡΙΟΣ

Σημαντικές εξελίξεις σε βασικά θέματα, θα σας βάλουν μπροστά σε νέες αφετηρίες.

Μία εβδομάδα με πολύ έντονα γεγονότα σε προσωπικό, επαγγελματικό και οικογενειακό επίπεδο. Θα πρέπει να δεχτείτε ότι κάποια πράγματα δεν θα λειτουργούν πλέον όπως πριν και όσο πιο γρήγορα το καταλάβετε, τόσο πιο δυνατά και εύκολα θα προσαρμοστείτε στα καινούρια δεδομένα. Στην προσωπική σας ζωή δεν θα πρέπει να νοιώθετε απογοήτευση για κάτι που δεν γίνετε όταν το θέλετε εσείς. Αφήστε λίγο τον χρόνο.


 

ΤΑΥΡΟΣΤΑΥΡΟΣ

Τα λόγια που θα πείτε, μπορεί να καθορίσουν την εξέλιξη μιας κατάστασης.

Οι μέρες αυτές θα δυσκολέψουν κατά μια έννοια την επικοινωνία σας με τους άλλους. Οι εκρήξεις θυμού και αυθορμητισμού, θα είναι πολύ συχνές και δυστυχώς θα σας εκθέσουν στους άλλους αν δεν μπορέσετε να το μαζέψετε με την λογική που κατά τα άλλα σας διακρίνει. Οικογενειακά θέματα που θα συμβούν την Τετάρτη θα πρέπει να τα προσέξετε περισσότερο. Ένα ταξιδάκι θα σας κάνει να γεμίσετε τις μπαταρίες σας.


 

ΔΙΔΥΜΟΙΔΙΔΥΜΟΙ

Πολύ πιθανόν να πρέπει να αποφασίσετε για κάποιο προσωπικό θέμα που σας πνίγει.

Οι μέρες αυτές είναι πλούσιες σε γεγονότα, κυρίως σε θέματα προσωπικά, αλλά και οικονομικά. Για κάποιο λόγο λοιπόν θα συνδεθεί η οικονομική σας κατάσταση με την προσωπική σας ζωή. Βέβαια τα θέματα που σας απασχολούν θα είναι προβλέψιμα και θα μπορέσετε με μία καλή διαχείριση να μπουν όλα στην σειρά που επιθυμείτε. Μην αφήσετε τις καταστάσεις αυτών των ημερών, να σας ρίξουν την ψυχολογία.


 

ΚΑΡΚΙΝΟΣΚΑΡΚΙΝΟΣ

Βρίσκεστε σε μία περίοδο πολλαπλών αποφάσεων και αναθεωρήσεων.

Αυτές τις μέρες, θα πρέπει να συγκροτήσετε τις σκέψεις σας για να κάνετε το καλύτερο. Μην αναβάλετε κάτι που μπορεί να σας φέρει ηρεμία στην ψυχή. Αυτό μπορεί να είναι ένα μικρό ταξίδι, μια συνάντηση με αγαπημένο σας πρόσωπο, ή μία πρόταση για κοινωνική εκδήλωση. Την Πέμπτη, θα υπάρξουν οικονομικά οφέλη από κάποιες πηγές που δεν είχατε υπολογίσει και ίσως να υπάρξει σταθερότητα και διάρκεια σε αυτό.


 

ΛΕΩΝΛΕΩΝ

Η τύχη είναι με το μέρος σας, αλλά αυτές τις μέρες, θέλει και την δική σας βοήθεια.

Βρίσκεστε σε μία πολύ δημιουργική περίοδο, όπου πολλά θέματα βρίσκονται σε πολύ καλή εξέλιξη. Το θέμα είναι πως οι μέρες αυτές σας δημιουργούν κάποιες ανατρεπτικές καταστάσεις. Μην αφήσετε τα κεκτημένα σας να χαθούν και βρείτε τον πιο σύντομο τρόπο ώστε να προχωρήσετε τα σχέδια σας. Η προσωπική σας ζωή, είναι σε μία αρκετά καλή πορεία, αλλά αυτές τις μέρες δεν θα λείψουν κάποιες ανατροπές και εντάσεις.


 

ΠΑΡΘΕΝΟΣΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μία αναταραχή στην συναισθηματική σας ζωή, σας δείχνει όλη την αλήθεια.

Έχετε την ανάγκη, να παραποιείτε κάποια γεγονότα και καταστάσεις, για να νοιώθετε καλά με τις προσωπικές σας επιλογές. Μην αφήσετε όμως αυτό να γίνει επικίνδυνο, βάζοντας κουρτίνες στα μάτια και την λογική σας. Φροντίστε να ελέγχετε και λίγο το συναίσθημα σας που αυτή την περίοδο λίγο σας έχει περιπλέξει. Οι φίλοι και οι κοινωνικές ομάδες θα παίξουν σημαντικό ρόλο την εβδομάδα αυτή.


 

ΖΥΓΟΣΖΥΓΟΣ

Ενώ είστε προστατευμένοι το τελευταίο διάστημα, νοιώθετε ότι κάτι σας απειλεί.

Πολύ πιθανόν αυτές τις μέρες να νοιώσετε ότι υπάρχει μία εξωγενής δύναμη που σας κάνει να ανησυχείτε για τα κεκτημένα σας. Η συναισθηματική σας κατάσταση, βρίσκεται σε μία αναστάτωση, που για κάποιους λόγους ξεκινά από μέσα σας και όχι από τους άλλους. Επαγγελματικά θέματα θέλουν καλή διαχείριση ώστε να μπορέσετε να περάσετε αλώβητοι από δυσκολίες που μπορεί να παρουσιαστούν.


 

ΣΚΟΡΠΙΟΣΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μην βλέπετε κάτι με μονιμότητα. Αφήστε το διάστημα αυτό απλά να σας διδάξει.

Οι μέρες αυτές σας διδάσκουν, ότι αφορά την προσωπική σας ζωή και όχι μόνο. Βρίσκεστε σε μία περίοδο αλλαγών σε προσωπικό, επαγγελματικό και κοινωνικό επίπεδο. Οι άνθρωποι που βρίσκονται δίπλα σας, δεν σας φανερώνουν πάντα τις πραγματικές προθέσεις τους. Θα πρέπει να ανατρέξετε λοιπόν πίσω στο παρελθόν και να ανασύρετε από το χρονοντούλαπο σας, τις συμπεριφορές και τις προθέσεις των δικών σας τωρινών συμμάχων.


 

ΤΟΞΟΤΗΣΤΟΞΟΤΗΣ

Όλα καθορίζονται από την προσωπική και ψυχική σας δύναμη.

Μία βδομάδα με εντάσεις, σε κάθε τομέα. Τα οικονομικά σας θα βρεθούν σε κάποιες εμπλοκές με τρίτα άτομα και αυτός ίσως να είναι και ο λόγος που θα πρέπει πολύ σύντομα να πάρετε θέση. Οι συζητήσεις με τους άλλους, ιδίως την Τρίτη, θα σας κάνουν περισσότερο ανήσυχους. Εξ άλλου καλό είναι να φροντίσετε με ηρεμία τις οικονομικές και συναισθηματικές σας ανάγκες, για να μην έχετε αντίθετα αποτελέσματα.


 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Βρίσκεστε σε μία ανατρεπτική περίοδο, που θα πρέπει να δείτε με σύνεση το κάθε τι.

Ο Άρης στον Τοξότη, ανεβάζει τους τόνους της αντιπαράθεσης με ανθρώπους που βρίσκονται στο επαγγελματικό σας περιβάλλον. Η εμπλοκή επίσης και του ανάδρομου Ερμή κάνει την τάση που έχετε για λεκτικές εντάσεις πιο έντονη και στην προσωπική σας ζωή. Το θέμα είναι ότι, αυτά που λέτε μάλλον σκαλίζουν ευαίσθητα σημεία των άλλων, εφόσον δεν τα έχτε φιλτράρει πρώτα λίγο στο μυαλό σας.


 

ΥΔΡΟΧΟΟΣΥΔΡΟΧΟΟΣ

Τώρα θέλετε να βγάλετε από πάνω σας, όλα τα λάθη των επαγγελματικών σας επιλογών.

Συζητήσεις, επαφές και συμφωνίες πάνω σε εργασιακά θέματα, θα προωθηθούν. Βέβαια οι αυξημένες υποχρεώσεις που θα έχετε αυτές τις μέρες πάνω στα επαγγελματικά θέματα, θα σας προκαλέσουν αν δεν προσέξετε υπερκόπωση. Οι συζητήσεις αυτών των ημερών ξεκινούν με ήπιους τόνους, αλλά καταλήγουν σε γκρίνια και εριστική διάθεση. Η προσωπική σας ζωή περνά από κάποιες αναταράξεις και απογοητεύσεις.


 

ΙΧΘΕΙΣΙΧΘΕΙΣ

Επαγγελματικές συμφωνίες έρχονται να σας καλύψουν με επιτυχία το επόμενο διάστημα.

Πολύ πιθανόν να βρείτε διεξόδους σε ένα επαγγελματικό θέμα που σας απασχολούσε το τελευταίο διάστημα. Δραστηριοποιηθείτε σε κάθε δημιουργική και καλλιτεχνική κατεύθυνση. Η προσωπική σας ζωή βρίσκεται σε μία γόνιμη περίοδο, που φανερώνει άπλετο συναίσθημα. Πολύ πιθανόν να χρειαστεί να βάλετε νέες βάσεις σε μία συναισθηματική σας σχέση που σας έχει απορροφήσει. Η αισιοδοξία στον έρωτα δεν θα λείψει.


Σχετικά άρθρα

  • Unique Post

Δημοσίευση από , Βρίσκεται στις κατηγορίες Άστρα Εν τάξει

Σχολιάστε το άρθρο

*


Τελευταία άρθρα

Γκαλερί

Σχεδιασμός από MOD creative studio