Εβδομαδιαίες προβλέψεις από την Αλεξάνδρα Καρτά – από 30 Μαΐου έως 5 Ιουνίου 201627/05/2016 - 19:34


 

ΚΡΙΟΣΚΡΙΟΣ

Μην αφήσετε τον εκνευρισμό να σας εκθέσει σε αγαπημένα πρόσωπα.

Το Καλοκαίρι ήρθε και μαζί με αυτό και πολλά θέματα που δεν μπορείτε να τα διαχειριστείτε με σωστό τρόπο. Προσοχή ακόμη θα πρέπει να δώσετε σε όλες σας τις μετακινήσεις, που για κάποιους λόγους θα υπάρχουν αναβολές και συγκρούσεις με τους άλλους. Η Νέα Σελήνη στο τέλος της εβδομάδας θα σας κάνει ανυπόμονους και απρόσεκτους με οικογενειακά θέματα, αλλά και με ζητήματα καρδιάς.


 

ΤΑΥΡΟΣΤΑΥΡΟΣ

Η επιθυμία για την ολοκλήρωση σημαντικών θεμάτων, δεν βρίσκει αποδέκτη.

Οι πρώτες μέρες του Ιουνίου μάλλον για τους περισσότερους από σας θα είναι δύσκολες σε οικονομικά θέματα, αλλά θα υπάρξει και συναισθηματική αστάθεια. Μην προσπαθήσετε να ξεπεράσετε τον εαυτό σας κάνοντας πράγματα που θα σας εξαντλήσουν ψυχικά. Αφήστε λίγο χρόνο ώστε να μπορέσετε να ισορροπήσετε, γιατί εν βρασμό ψυχής, δεν θα μπορέσετε να κάνετε κάτι σωστό που να έχει αποτέλεσμα στο μέλλον.


 

ΔΙΔΥΜΟΙΔΙΔΥΜΟΙ

Να επικεντρωθείτε στα σημαντικά θέματα που αφορούν την προσωπική σας ζωή.

Οι μέρες αυτές θα σας στερήσουν κατά κάποιο τρόπο την συναισθηματική ηρεμία. Βρείτε τρόπο να χαλαρώσετε και να απομακρυνθείτε από τους πολλούς προβληματισμούς που σας δημιουργούν οι συνθήκες που έχουν δημιουργηθεί αυτή την περίοδο. Ο Κρόνος απέναντι από το ζώδιο σας, θα σας στερεί την ομαλότητα σε κάθε πολύ στενή σας σχέση. Αν είναι να πάρετε τώρα αποφάσεις για κάποια οικονομικά σας σχέδια, αφήστε λίγο τον χρόνο να περάσει.


 

ΚΑΡΚΙΝΟΣΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μην αφήνετε το παρελθόν να σας πληγώνει.

Οι μέρες αυτές έχουν κάποια σημαντικά μηνύματα να σας δώσουν και αφορούν τα λάθη που είχατε κάνει κυρίως σε συναισθηματικό επίπεδο και συνέβησαν στο πολύ άμεσο παρελθόν. Οι συνθήκες δεν αλλάζουν και καλό είναι να πάρετε την απόφαση να προχωρήσετε την ζωή σας, διότι δεν υπάρχει επιστροφή σε κάτι που πλέον δεν ανήκει σε εσάς. Σκεφτείτε το μέλλον σας και πως θα το κατακτήσετε.


 

ΛΕΩΝΛΕΩΝ

Τα όνειρα και τα σχέδια, μπαίνουν για λίγο στην αναμονή.

Οι μέρες αυτές θα έχουν να σας διδάξουν πολλά πάνω στις σχέσεις σας με τους άλλους και τα σχέδια σας για το μέλλον. Οι φίλοι θα βρεθούν κοντά σας, η θα παίξουν έναν ρόλο διφορούμενο που θα σας στεναχωρήσει πιο μετά. Τα οικονομικά σας θέλουν σωστό τρόπο διαχείρισης και μπορεί να γίνουν λάθος αγορές αν δεν μαζέψετε τον παρορμητισμό σας. Οι καταστάσεις αυτές θα γίνουν πιο έντονες
στο τέλος τις εβδομάδας.


 

ΠΑΡΘΕΝΟΣΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οικογενειακές καταστάσεις θα σας κουράσουν, βάζοντας τροχοπέδη στα επαγγελματικά σας.

Το Καλοκαίρι θα μπει στην ζωή σας με κάποια αναστάτωση. Βάλτε φρένο σε ότι σας έχει κουράσει σε οικογενειακό επίπεδο, για να μπορέσετε πιο μετά να ανοίξετε τα φτερά σας σε επαγγελματικά θέματα. Οι συνθήκες στα επαγγελματικά σας, θα είναι πολύ καλές αν μπορέσετε να διαχειριστείτε τις καταστάσεις με σκέψη και πρόγραμμα. Οι 3 και 4 Ιουνίου θα είναι μέρες όπου θα πρέπει να αποφύγετε κάθε τι που βρίσκεται στην σφαίρα των συμφερόντων σας.


 

ΖΥΓΟΣΖΥΓΟΣ

Να κάνετε ότι σας ευχαριστεί, χωρίς να βλάψετε τα συμφέροντα των άλλων.

Συνέχισε να είστε συνεπής στις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις και να απαλλαγείτε από τα άγχη που σας δημιουργούν οι συνάδελφοι σας με τις επίμονες συμπεριφορές τους. Τα αισθηματικά σας θα σε μπερδέψουν αρκετά και θα σας κουράσουν οι κακές συμπεριφορές. Θα υπάρξουν επίσης κάποιες απροσδόκητες εμφανίσεις προσώπων από το παρελθόν που θα σας αναστατώσουν.


 

ΣΚΟΡΠΙΟΣΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οικονομικά και συναισθηματικά θέματα σε παροδική ταραχή.

Μην αποθαρρύνεστε από τις παροδικές δυσκολίες και τις αντιξοότητες των ημερών και προσπαθήστε περισσότερο να πείσετε κάποιους συνεργάτες σας για την ορθότητα των απόψεων σας, είτε για να πείσετε τους πιο οικείους σας για τις αγνές προθέσεις σας. Τέλος, προνοήστε για τα έκτακτα έξοδα που θα εμφανιστούν και μην προβείτε σε αγορές, αν πρώτα δεν φροντίσετε εκείνα.


 

ΤΟΞΟΤΗΣΤΟΞΟΤΗΣ

Η προσωπική σας ζωή περνά από κάποια πισωγυρίσματα.

Φροντίστε τις σχέσεις σας με συνεργάτες, συγγενείς και φυσικά με τους ανθρώπους καρδιάς. Να προσέξετε τις μετακινήσεις σας και να προσπαθήσετε να κλείσετε τις οικονομικές και νομικές εκκρεμότητες. Στο τέλος της εβδομάδας, θα υπάρξει μία δύσκολη διάταξη που θα πρέπει να την αντιμετωπίσετε με ότι θετικότερο γίνεται. Μην πείτε λοιπόν κουβέντες στους άλλους, όσο και να νοιώθετε ότι έχετε δίκιο, όπου θα σας εκθέσουν και θα σας μειώσουν.


 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Επαγγελματικά θέματα θα σας αναστατώσουν στο τέλος της εβδομάδας.

Εξελίξεις προβλέπονται στα αισθηματικά σας και αν είσαι δεσμευμένοι, ίσως πάρετε την απόφαση να ανανεώσετε την ήδη υπάρχουσα σχέση σας. Αν είσαι αδέσμευτοι, ίσως εξελιχθεί ραγδαία μία νέα γνωριμία που όμως θα πρέπει να την προσέξετε πριν ενθουσιαστείτε. Το κλίμα στα επαγγελματικά αλλάζει έντονα, καθώς οι άνθρωποι που σας περιβάλλουν, θα σας επηρεαστούν από την δική τους περίεργη ψυχοσύνθεση. Οικονομική αστάθεια.


 

ΥΔΡΟΧΟΟΣΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με προσεκτικά βήματα θα έχετε την επιτυχία που αποζητάτε.

Αυτές τις μέρες, καλό είναι να έχετε καλυμμένα τα “νώτα” σας και να προσέχετε τι λέτε και σε ποιόν. Στα επαγγελματικά σας, κερδίστε το χρόνο που χάσατε και προσπαθήστε να εξοφλήσετε οικονομικές εκκρεμότητες, για να μην προβληματιστείτε περισσότερο αργότερα. Μην προκαλείτε τους αντιπάλους σας και δημιουργηθούν νέες αφορμές για παρεξηγήσεις. Στα αισθηματικά σας, αφήστε στο ταίρι σας τον δικό του χώρο.


 

ΙΧΘΕΙΣΙΧΘΕΙΣ

Θα πρέπει να βάλετε νέα τάξη στην ζωή σας.

Θα σας δοθεί μία σύντομη ευκαιρία να αποκαταστήσετε μία επαγγελματική ζημιά ή να προωθήσετε ένα συμαντικό σας σχέδιο. Με τον Κρόνο να σαμποτάρει την Αφροδίτη στο τέλος της εβδομάδας, θα υπάρξει ενδιαφέρον στην ερωτική σας ζωή και θα δεχτείτε προκλήσεις. Άστε το χρόνο να κυλήσει και να σας δείξει τις προθέσεις του. Το Σαββατοκύριακο μην πικράνετε τους άλλους με λόγια, κάνοντας επίδειξη δύναμης.


Σχετικά άρθρα

  • Unique Post

Δημοσίευση από , Βρίσκεται στις κατηγορίες Άστρα Εν τάξει

Σχολιάστε το άρθρο

*


Τελευταία άρθρα

Γκαλερί

Σχεδιασμός από MOD creative studio