Εβδομαδιαίες προβλέψεις από την Αλεξάνδρα Καρτά – από 25 έως 31 Ιουλίου 2016
Πηγή: PolisPress newsroom
26/07/2016 - 13:00

 

ΚΡΙΟΣΚΡΙΟΣ

Ζυγίστε καλά πριν πάρετε τις οριστικές αποφάσεις για την προσωπική σας ζωή.

Ο Άρης ακόμα σας ταλαιπωρεί με αναβολές και εντάσεις πάνω σε οικονομικά θέματα και οικογενειακές υποθέσεις που θέλουν χρόνο ώστε να τακτοποιηθούν. Βρίσκεστε σε μία περίεργη περίοδο, που από την μια η τύχη βρίσκεται με το μέρος σας, αλλά από την άλλη το κάθε τι θέλει σωστή διαχείριση. Ο Δίας φροντίζει την υγεία σας και θέματα επαγγελματικά.


 

ΤΑΥΡΟΣΤΑΥΡΟΣ

Οι συνθήκες είναι πολύ καλές για αλλαγή διαμονής και οικογενειακών θεμάτων.

Αυτή η εβδομάδα θα είναι για σας αρκετά έντονη σε γεγονότα και αναθεωρήσεις αποφάσεων που είχατε πάρει πριν από λίγο καιρό. Η Αφροδίτη σε πολύ θετική επιρροή με άλλους πλανήτες, φροντίζει την οικογένεια και το σπίτι σας. Ή ένα ακίνητο που σας απασχολεί. Κάποια οικονομικά θέματα θα σας κάνουν να προβληματιστείτε για λίγες μέρες. Μία συμβουλή, … να μην κάνετε υπερβολές στην διατροφή σας.


 

ΔΙΔΥΜΟΙΔΙΔΥΜΟΙ

Θα απορήσετε και εσείς οι ίδιοι, πόσα πολλά έχετε να κάνετε μέσα σε λίγες μέρες.

Οι μέρες αυτές είναι πάρα πολύ σημαντικές σε ότι αφορά την επικοινωνία σας. Φροντίστε βέβαια ώστε να μην δημιουργήσετε εντάσεις με τους άλλους. Το μόνο σίγουρο είναι ότι την περίοδο αυτή, δεν θα μπορέσετε να έχετε ηρεμία και καλή γειτονία με τους άλλους. Η Παρασκευή θα αποδειχθεί μία δύσκολη μέρα, γι’αυτό μην επιδιώξετε να κάνετε κανένα νέο ξεκίνημα που δεν το έχετε μελετήσει πρώτα πολύ καλά.


 

ΚΑΡΚΙΝΟΣΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αφήστε τις κακές σκέψεις να φύγουν μακριά, πριν γίνουν αιτία νέων λαθών.

Οι μέρες αυτές θα είναι λίγο απαιτητικές σε θέματα προσωπικών επιλογών. Πολύ εύκολα μπορεί να πέσετε έξω με λάθος αποφάσεις που θα πάρετε και να κάνετε δύσκολη την ζωή των άλλων αλλά και την δική σας. Την Παρασκευή θα νοιώσετε ότι πρέπει να απομονωθείτε από την πολύ κίνηση και επαφή με τους άλλους. Μην έχετε εμπιστοσύνη στην κρίση σας, όταν σας κυριεύει η ζήλια.


 

ΛΕΩΝΛΕΩΝ

Αφήσετε αυτές τις μέρες στην τύχη να σας δείξει τον δρόμο.

Οι μέρες αυτές θα είναι αρκετά ευνοϊκές με θέματα προσωπικά και οικογενειακά. Μην αφήσετε τους άλλους να σας δηλητηριάζουν την καθημερινότητα σας με την ζήλεια τους και την μικροψυχία τους. Κάτι που πραγματικά θέλετε να γίνει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα, ξεκινήστε το τώρα που οι συνθήκες είναι αρκετά ευνοϊκές. Η προσωπική σας ζωή ανθίζει συνεχώς.


 

ΠΑΡΘΕΝΟΣΠΑΡΘΕΝΟΣ

Κρύβετε κάτι που οι συνθήκες δεν σας αφήνουν να το παρουσιάσετε ακόμη.

Νοιώθετε ότι τα γεγονότα γύρω σας είναι πάρα πολύ ευαίσθητα, ώστε να τα διαχειριστείτε. Βέβαια η τύχη δεν σας εγκαταλείπει και βρίσκει πάντα χώρο ώστε να παρουσιάζεται όταν η ανάγκες σας το απαιτούν. Μπορεί να περάσετε μια κρίση με την ψυχική σας ηρεμία και να χρειαστεί να απομονωθείτε για λίγο. Η απομόνωση αυτή θα γίνει η αιτία να πάρετε δυνάμεις, ώστε να προχωρήσετε πολύ σύντομα σε νέα βήματα.


 

ΖΥΓΟΣΖΥΓΟΣ

Οι μέρες αυτές θα σας δώσουν καινούριες επιλογές σε φίλους και έρωτα.

Ένα ενδιαφέρον πλανητικό σκηνικό στον τομέα που αφορά κυρίως το φιλικό σας περιβάλλον, θα σας κάνει να δείτε με άλλα μάτια τους φίλους σας και τις συμπεριφορές τους. Πολύ πιθανόν να ενθουσιαστείτε από κάποιες γνωριμίες και καλό είναι να κρατάτε λίγο σε εγρήγορση τις άμυνες σας. Από το τέλος της εβδομάδας προσέξτε την εμπιστοσύνη που δείχνετε στα λόγια των άλλων. Πολύ πιθανόν να απογοητευτείτε σε λίγο καιρό.


 

ΣΚΟΡΠΙΟΣΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ήρθε η στιγμή όπου θα πρέπει να κατανοήσετε τα λάθη σας.

Τα επαγγελματικά, θα σας απασχολήσουν πάρα πολύ έντονα αυτές τις μέρες. Μία μεγάλη αλλαγή θα συμβεί στο επαγγελματικό ή κοινωνικό σας προφίλ. Μην φοβηθείτε να αντιμετωπίσετε αυτά που βρίσκονται σε εξέλιξη. Βέβαια για σας που είστε γεννημένοι τις τελευταίες μέρες του ζωδίου σας, θα είστε σε μία έκρηξη ψυχικών μεταπτώσεων. Αποφύγετε άτομα που σας έχουν πληγώσει κατά το παρελθόν.


 

ΤΟΞΟΤΗΣΤΟΞΟΤΗΣ

Προετοιμαστείτε για όμορφα γεγονότα που έρχονται.

Η τύχη είναι με το μέρος σας το τελευταίο διάστημα, αλλά πρέπει να αρχίσετε να προγραμματίζετε τα θέματα σας με πιο τάξη. Πολύ πιθανόν να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα που θα σας αποφέρει στο μέλλον αρκετά κέρδη. Ο Δίας βρίσκεται στον τομέα της κοινωνικής αναγνώρισης και αυτό σημαίνει ότι θα έχετε πολλές ευκαιρίες να αναπτύξετε τις δραστηριότητες σας. Τα ταξίδια θα είναι γεμάτο από ποικιλία και νέους ορίζοντες.


 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οικονομικά θέματα, είναι η αιτία απομάκρυνσης από τον σύντροφό σας.

Ο Κρόνος το τελευταίο διάστημα, σας έχει αναγκάσει να γίνετε σκληροί με τους άλλους, αλλά κυρίως με τον εαυτό σας. Ίσως η ανασφάλεια να σας έσπρωξε, να κάνετε σοβαρά ατοπήματα με πολύ αγαπημένα σας άτομα. Απομακρυνθείτε από την καθημερινότητα και βρείτε τρόπο να ξεκουραστείτε πολύ μακριά από το περιβάλλον σας. Επαγγελματικά θα προσπαθήσετε να συμβιβάσετε μία έκρυθμη ατμόσφαιρα.


 

ΥΔΡΟΧΟΟΣΥΔΡΟΧΟΟΣ

Τα επαγγελματικά σας, βρίσκονται σε μία σημαντική περίοδο.

Είναι αλήθεια ότι πολύ σύντομα θα έχετε σημαντικά γεγονότα σε επαγγελματικά θέματα. Βέβαια αυτό θα περάσει από μία περίοδο αναταραχών και αναστατώσεων, έως ότου από το Φθινόπωρο θα μπορέσετε να βαδίσετε σε ένα τελείως νέο κύκλο ζωής. Η προσωπική σας ζωή παίρνει ανάσα και χρώμα που σας δίνει δύναμη. Οι εκπλήξεις από τους άλλους δεν θα λείψουν και πολύ πιθανόν να ανατρέψουν την ζωή σας ευχάριστα.


 

ΙΧΘΕΙΣΙΧΘΕΙΣ

Φροντίστε περισσότερο από το κάθε τι, την επαγγελματική και οικογενειακή σας θέση.

Φτάσαμε στην καρδιά του Καλοκαιριού και πολύ πιθανόν έχετε κάποια ιδιαίτερα θέματα να αντιμετωπίσετε και αφορούν τα άτομα της οικογένειας σας. Ακολουθούν και οι επαγγελματικές σας αναζητήσεις που για λίγο θα έχουν μία εύνοια που δεν πρέπει να χάσετε.
Οι αποφάσεις σε συντροφικά θέματα θα έχουν μεγάλη διάρκεια. Πολύ πιθανόν να συγκατοικήσετε με τον-την σύντροφό σας.


Δημοσίευση από , Βρίσκεται στις κατηγορίες Άστρα Εν τάξει

Σχολιάστε το άρθρο

*Γκαλερί

Σχεδιασμός από MOD creative studio