Εβδομαδιαίες προβλέψεις από την Αλεξάνδρα Καρτά – από 25 Απριλίου έως 1 Μαΐου 201625/04/2016 - 12:29


 

ΚΡΙΟΣΚΡΙΟΣ

Οι καταστάσεις που επικρατούν γύρω σας θέλουν πολύ σωστούς χειρισμούς.

Βρίσκεστε ακόμη σε μία περίοδο δραστικών αλλαγών, τόσο στα συναισθηματικά σας, όσο και σε θέματα που έχουν να κάνουν με τα επαγγελματικά. Πολύ πιθανόν να υπάρξουν εντάσεις σε προσωπικό επίπεδο και να δείτε τις πολύ προσωπικές σας σχέσεις, να δημιουργούνται και να αναπτύσσονται πάνω σε νέες βάσεις μετά από διεκδικήσεις. Η εβδομάδα τελειώνει με αλλαγή που αφορά την προσωπική σας ζωή.


 

ΤΑΥΡΟΣΤΑΥΡΟΣ

Υπάρχει η τάση να αναλύετε υπερβολικά τα πάντα γύρω σας.

Μεγάλη προσπάθεια θα κάνετε ώστε να βάλετε μία σειρά στους επαγγελματικούς σας στόχους, που από ότι φένεται είναι πολλοί. Ο επαγγελματικός τομέας βρίσκεται σε μια περίοδο που θα πρέπει να προσέχετε ακόμη και τις πιο μικρές λεπτομέρειες λόγο ανατροπών που προκαλούν οι άλλοι. Πολύ πιθανόν τις μέρες αυτές να διακόψετε μία μακροχρόνια συνήθεια ή να φροντίσετε την υγεία σας με συνέπεια.


 

ΔΙΔΥΜΟΙΔΙΔΥΜΟΙ

Μην γίνεστε αμελείς σε πολύ βασικά θέματα και αισιοδοξείτε χωρίς προσπάθεια.

Οι μέρες αυτές είναι πολύ συμαντικές σε ότι προσπαθήσετε να ξεκινήσετε, αλλά θα πρέπει να δουλέψετε πάνω σε αυτό. Η καλή προετοιμασία θα σας δώσει ένα προβάδισμα και θα σας χαρίσει αυτοπεποίθηση στην καθημερινότητα σας. Προς το τέλος της εβδομάδας, ένα προσωπικό σας θέμα αποκτά και πάλι την αξία που έχει για σας, μετά από μία περίοδο κατήφειας και απομάκρυνσης. Μην δώσετε πολλές υποσχέσεις.


 

ΚΑΡΚΙΝΟΣΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οικογενειακά και επαγγελματικά θέματα θα σας απασχολούν αυτές τις μέρες.

Η οικογένεια θα σας κουράσει αρκετά λόγο περίεργων συνθηκών που θα επικρατούν. Μία ασυνεννοησία θα είναι μόνιμα πάνω από την καθημερινή επαφή με τα παιδιά σας ή με κάποιους πολύ δικούς σας ανθρώπους. Στο τέλος της εβδομάδας θα αρχίσουν να σας απασχολούν οικονομικά θέματα που θα τακτοποιηθούν μέσα από σωστούς χειρισμούς. Η ερωτική σας ζωή αποκτά μία μαγευτική εικόνα που θα έχει διάρκεια.


 

ΛΕΩΝΛΕΩΝ

Οι συναντήσεις που θα κάνετε με πρόσωπα από το περιβάλλον σας θα σας ξαφνιάσουν.

Βρίσκεστε σε μία περίοδο αρκετών αλλαγών. Σκεφτείτε τι θέλετε να κάνετε για το μέλλον και προχωρήστε βάση σχεδίου και όχι παρορμητικά με άσκοπες κινήσεις που δεν βγάζουν πουθενά. Τις μέρες αυτές θα μπορέσετε να συναντήσετε ανθρώπους που είχατε απομακρυνθεί για κάποιο διάστημα. Αυτές οι συναντήσεις μπορεί να σας προκαλέσουν αμηχανία ή να νοιώσετε ανασφάλεια και αποστροφή.


 

ΠΑΡΘΕΝΟΣΠΑΡΘΕΝΟΣ

Έχετε πάρει πλέον το μήνυμα, που ότι φαίνεται πάντα δεν είναι όλη η αλήθεια.

Βρείτε τρόπο να προχωρήσετε με δύναμη στα επόμενα πολύ σημαντικά σας βήματα που έχετε κατά νου αυτή την περίοδο. Να ξέρετε βέβαια ότι δεν πρόκειται να κερδίσετε οπουδήποτε, αν δεν έχετε κάνει τα απαιτούμενα ξεκαθαρίσματα που πρέπει. Η τάση αυτής της περιόδου να βλέπετε διαφορετικά κάποια πράγματα από ότι είναι στην πραγματικότητα, θα πρέπει να το αποβάλετε. Ότι υπάρχει συμαντικό και αληθινό θα παραμείνει.


 

ΖΥΓΟΣΖΥΓΟΣ

Πολλές εντάσεις με τους άλλους και ίσως να υπάρξουν οριστικές απομακρύνσεις.

Οι μέρες αυτές θα σφραγίσουν μια τεταμένη ατμόσφαιρα που επικρατεί στα προσωπικά σας θέματα και όχι μόνο. Βρίσκεστε σε μία πολύ ιδιαίτερη περίοδο που σαν σκοπό έχει να σας δοκιμάσει σε αυτά που θεωρείτε δεδομένα. Μην χάσετε την πίστη σας και βρείτε τρόπο να περάσετε όλο αυτό μέσα από μία ενδοσκόπηση που θα αποδιχθεί πολύ χρήσιμη. Στο τέλος της εβδομάδας σχεδιάζετε κάποια οικονομικά θέματα.


 

ΣΚΟΡΠΙΟΣΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οι μέρες αυτές θα σας ασκήσουν μεγάλη πίεση, πριν από μια σημαντική αλλαγή.

Πολύ πιθανόν αυτές τις μέρες να νοιώσετε πολύ πιεσμένοι από υπερβολική δουλειά και υποχρεώσεις που τρέχουν. Μην αφήσετε τις συνθήκες να σας καταβάλλουν. Το επόμενο διάστημα θα πρέπει να δώσετε βαρύτητα σε πολλά θρέμματα που είχατε αφήσει να εξελίσσονται μόνα τους με πολύ επικίνδυνο τρόπο. Μέσα σε όλα αυτά θα υπάρξει κάποιο άτομο που θα σας δώσει τις συμβουλές του και την αγάπη του χωρίς κανένα προσωπικό όφελος.


 

ΤΟΞΟΤΗΣΤΟΞΟΤΗΣ

Μην αφήνετε τις καταστάσεις να σας ρίξουν ψυχικά, φροντίστε να είστε νηφάλιοι.

Βρείτε χρόνο ώστε να κάνετε το καλλίτερο που μπορείτε για σας και τον άνθρωπό σας. Τα λόγια, τα παράπονα και η γκρίνια το μόνο που φέρνει είναι στεναχώρια και τίποτε άλλο. Οι μέρες αυτές είναι δεσμευτικές για ένα οικονομικό θέμα που θα πρέπει να το προσέξετε πάρα πολύ. Οι αποφάσεις τώρα θα σας ακολουθούν για το επόμενο διάστημα και γι’αυτό θα πρέπει να δώσετε μεγάλη προσοχή σε ότι αφορά σημαντικά θέματα.


 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Πολύ πιθανόν να ανατρέξετε πίσω στο παρελθόν για μια συναισθηματική ανάγκη.

Οι μέρες αυτές θα σας γεμίσουν με σκέψεις και αναλύσεις για το κάθε τι. Βρίσκεστε σε μία πολύ ιδιαίτερη περίοδο που θα πρέπει να έχετε ωριμότητα στην κάθε σας κίνηση. Αν είστε σε σχέση, η περίοδος αυτή σας γεννά αναδρομές στο παρελθόν και σας βάζει στην διαδικασία να αναπολήσετε παλιές καταστάσεις που νοιώθετε ότι ο κύκλος δεν έχει κλείσει. Κάποια νέα που θα μάθετε έρχονται από κρυφή πηγή.


 

ΥΔΡΟΧΟΟΣΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ότι ακούσετε τώρα, σε λίγο καιρό δεν θα ισχύει.

Μην διαπραγματεύεστε οποιαδήποτε θέματα αυτές τις μέρες. Το πιο σίγουρο είναι ότι θα βρεθείτε πάλι μετά από καιρό στην ίδια κατάσταση πριν την συμφωνία σας. Η ψυχολογική σας κατάσταση δεν είναι στα καλύτερα της, και αυτό πολύ πιθανόν να σας έχει κάνει αρκετά μίζερους με τους άλλους. Φροντίστε να είστε πιο δίκαιοι με προσωπικά θέματα που θέλετε να έχετε πάντα τον τελευταίο λόγο.


 

ΙΧΘΕΙΣΙΧΘΕΙΣ

Οι προσωπικές σχέσεις θα εξελιχθούν μέσα από την προσπάθεια.

Δεν έχετε περάσει και λίγα αυτές τις μέρες. Θα πρέπει όμως να εννοήσετε ότι όλα γίνονται για κάποιους λόγους που θα τους κατανοήσετε το επόμενο διάστημα. Η εμπλοκή του Κρόνου στα επαγγελματικά και οικογενειακά θέματα, σας έχει προκαλέσει αρκετό εκνευρισμό και ίσως να μην μπορέσετε εύκολα να δώσετε την τελική μορφή σε κάτι που θέλετε παρά πολύ. Κάποιος δικός σας άνθρωπος σας στηρίζει χωρίς να θέλει από εσάς αντάλλαγμα.


Σχετικά άρθρα

  • Unique Post

Δημοσίευση από , Βρίσκεται στις κατηγορίες Άστρα Εν τάξει

Σχολιάστε το άρθρο

*


Γκαλερί

Σχεδιασμός από MOD creative studio