Εβδομαδιαίες προβλέψεις από την Αλεξάνδρα Καρτά – από 23 έως 29 Μαΐου 2016
Πηγή: PolisPress newsroom
23/05/2016 - 20:50

 

ΚΡΙΟΣΚΡΙΟΣ

Ένας νέος κύκλος στα επαγγελματικά σας σχέδια αρχίζει αυτές τις μέρες.

Η εβδομάδα αυτή είναι αρκετά σημαντική και ιδιαίτερη, ενώ θα βρεθείτε να ασχολείστε και να σκέφτεστε καινούρια πράγματα. Ο Άρης πλανήτης κυρίαρχος του ζωδίου σας ανάδρομος, αλλάζει ζώδιο και σας κάνει πιο δυναμικούς και μαχητικούς. Ο Ερμής γυρίζει σε ορθή πορεία και διορθώνει σιγά, σιγά τα κακώς κείμενα των οικονομικών υποθέσεων. Θα βρεθείτε σε ανασυγκρότηση των επαγγελματικών σας στόχων, με πολύ θετικά αποτελέσματα.


 

ΤΑΥΡΟΣΤΑΥΡΟΣ

Οικονομικά θέματα ευνοούνται, ενώ θα βρείτε νέες πηγές εισοδημάτων.

Οι μέρες αυτές είναι αρκετά ανανεωτικές σε θέματα που αφορούν τα εισοδήματα σας. Τα καλά νέα είναι επίσης ότι ο Ερμής γίνεται ορθόδρομος στο ζώδιο σας και σας δίνει ώθηση σε θέματα που είχαν παγώσει το τελευταίο διάστημα με όλα τα δύσκολα επακόλουθα. Όσοι έχετε γεννηθεί την τελευταία μέρα του ζωδίου σας, θα πρέπει να είστε αρκετά προσεκτικοί σε νέα επιχειρήματα, αλλά και σε ατυχήματα.


 

ΔΙΔΥΜΟΙΔΙΔΥΜΟΙ

Δυνατή περίοδος για καινούριες συμφωνίες, αλλά και επιτυχημένες μετακινήσεις.

Βρίσκεστε σε μία πολύ ιδιαίτερη περίοδο ανανέωσης σε κάθε τομέα. Οι συζητήσεις που θα κάνετε αυτές τις μέρες θα έχουν μια εξαιρετική δυναμική, όπως επίσης και οι αποφάσεις που θα πάρετε θα στεφτούν από επιτυχία. Μην περιμένετε άμεσα αποτελέσματα σε ένα οικογενειακό θέμα που μπορεί να αφορά και ένα ακίνητο. Πολύ πιθανόν να γίνουν όλα σε μάκρος χρόνου, αλλά με το αποτέλεσμα που θεωρείτε εσείς ευνοϊκό.


 

ΚΑΡΚΙΝΟΣΚΑΡΚΙΝΟΣ

Υπάρχει μία αναστάτωση σε προσωπικό επίπεδο .

Οι μέρες αυτές θα σας δώσουν ένα πλάνο που θα αφορούν την προσωπική σας ζωή. Θα έχετε να αντιμετωπίσετε κάποιες καταστάσεις όπου δεν θα μπορείτε με ευκολία να τις διαχειριστείτε. Θα σκεφτείτε κάποιες καταστάσεις που δεν είχατε διαχειριστεί σωστά και τώρα θα κληθείτε από την συνείδηση σας να τις ξανά επαναφέρετε στο προσκήνιο. Πολύ πιθανόν να βρείτε πολύ ενδιαφέρουσες τις κάποιες προτάσεις που θα σας κάνουν για μια νέα εργασία.


 

ΛΕΩΝΛΕΩΝ

Με πολύ δύναμη θα κάνετε καινούριες επιλογές, που θα αποδειχθούν αναγκαίες.

Οι μέρες αυτές θα είναι πολύ ιδιαίτερες σε θέματα που αφορούν κυρίως τα επαγγελματικά σας σχέδια, που για κάποιους λόγους είχαν παγώσει. Κάποιες συμφωνίες που θα γίνουν την περίοδο αυτή θα κλειδώσουν σημαντικά οικονομικά κεφάλαια. Μην αφήνετε την τύχη μόνη να δουλέψει για σας, χωρίς την δική σας προσπάθεια. Όλα όταν θα γίνουν με σωστούς χειρισμούς θα έχετε σίγουρη επιτυχία.


 

ΠΑΡΘΕΝΟΣΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μία αλλαγή συνθηκών, θα σας κάνει επιτέλους να ελπίζετε στο καλύτερο.

Η εμπιστοσύνη που δείξατε σε πολύ δικούς σας ανθρώπους, μάλλον είναι ένα επαναλαμβανόμενο λάθος που τώρα το έχετε μάθει καλά αυτό το μάθημα. Αφήστε στην άκρη την πολύ καλή γνώμη που έχετε για τους άλλους, που τελικά δεν σας βγαίνει σε καλό. Επαγγελματική άνοδος με πολύ καλές προοπτικές θα σας δώσει την αυτοπεποίθηση που σας έλειψε το τελευταίο διάστημα Σταδιακά θα νοιώσετε ότι το σύμπαν σας χρωστά πολλά, που θα τα πάρετε με υπομονή.


 

ΖΥΓΟΣΖΥΓΟΣ

Το σύμπαν θα φροντίσει για τις προσωπικές σας επιλογές.

Ότι σας έχει ταλαιπωρείσει στην προσωπική σας ζωή, σταδιακά θα υπάρξει μια θετική αλλαγή. Η ψυχολογία σας θα είναι πολύ καλύτερη και ίσως αυτές τις μέρες να κάνετε ένα νέο επαγγελματικό διάβημα. Η είσοδος του Ήλιου και της Αφροδίτης στους Διδύμους, ευνοεί τις επιλογές σας, που μπορεί να έχουν να κάνουν με επικοινωνία, ταξίδια, συμφωνίες και σκέψεις για τον σύντροφο σας. Στο τέλος της εβδομάδας θα μπορέσετε να βρείτε ακόμη περισσότερες ισορροπίες.


 

ΣΚΟΡΠΙΟΣΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μία σταδιακή καλυτέρευση σε θέματα επαγγελματικά και προσωπικά.

Τα επαγγελματικά σας σχέδια, έχουν αρχίσει να δίνουν δείγματα καλύτερης και ουσιαστικότερης πορείας. Πολύ πιθανόν να μπορέσετε να βάλετε προτεραιότητες σε ότι σας απασχολεί. Έτσι σε μικρό χρονικό διάστημα θα ξέρετε με κάθε λεπτομέρεια τι θα είναι εκείνο που θα έχει μια υγιή πορεία. Ο ανάδρομος Άρης θα σας επισκεφτεί στο τέλος της εβδομάδας και θα δώσει επανεξέταση σε χαμένες ευκαιρίες.


 

ΤΟΞΟΤΗΣΤΟΞΟΤΗΣ

Μία πολύ σημαντική περίοδος, που σας δώσει συναισθηματική ολοκλήρωση.

Οι ενδείξεις αυτή την εβδομάδα είναι πολύ ιδιαίτερα ευνοϊκές, όσον αφορά την προσωπική σας ζωή. Θα υπάρξουν οι κατάλληλες συνθήκες ώστε να προχωρήσετε σε κάποια νέα πολλά υποσχόμενη σχέση. Ίσως μία απομάκρυνση από το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει να έγινε τώρα σταθερή βάση ώστε να χτίσετε εκ νέου την σχέση σας. Η φλόγα της ανανέωσης που θα έχετε αυτή την περίοδο, θα σας δώσει μεγάλη ώθηση σε ότι αφορά νέα σχέδια, ταξίδια και σπουδές.


 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Βρίσκεστε σε μία περίοδο επαγγελματικών καλών προοπτικών.

Τα επαγγελματικά σας βήματα θα έχουν μία πολύ ευνοϊκή προοπτική. Ο Ήλιος θα φωτίσει τις επιλογές σας και θα υπάρξουν άνθρωποι που θα σας βοηθήσουν σημαντικά. Ο Ερμής σε ορθή πορεία, θα σας δώσει καινούριες προοπτικές σε προσωπικές επιλογές και επιχειρηματικά σχέδια. Οι σπουδαστές θα έχουν επιτυχία σε εξετάσεις, ενώ όσοι ασχολούνται με επικοινωνία και δημόσιες σχέσεις θα έχουν σημαντική εύνοια.


 

ΥΔΡΟΧΟΟΣΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οι πολύ προσωπικές σχέσεις, έχουν την τιμητική τους.

Την περίοδο αυτή θα μπορέσετε να βάλετε μια σειρά σε ένα προσωπικό σας θέμα. Οι συνεχόμενες αναβολές σε σημαντικά ζητήματα που αφορούσαν τον –την σύντροφο, σας είχαν βγάλει από τα νερά σας. Ευτυχώς τώρα θα σας δοθούν οι κατάλληλες συνθήκες για να έρθετε πιο κοντά στον άνθρωπο σας. Ίσως να μιλήσετε και για συγκατοίκηση ή κάποια πολύ σημαντική απόφαση που θα σας ενώσει ακόμη περισσότερο και σε μάκρος χρόνου.


 

ΙΧΘΕΙΣΙΧΘΕΙΣ

Τώρα ήρθε η ευκαιρία, να δείτε πιο καθαρά τις σχέσεις σας.

Ο Ερμής σε ορθή πορεία θα βάλει πάλι σε μία σειρά τις προσωπικές σας σχέσεις, μετά από μία περίοδο μεγάλων αναταράξεων. Οι μέρες αυτές είναι οι προάγγελοι αποτελεσμάτων των προσωπικών σας επιλογών. Αν λοιπόν έχετε δει με καθαρά μάτια τις σχέσεις σας, θα μπορέσετε να χαρείτε στην συνέχεια αυτό που έχετε επιλέξει. Βέβαια στην αντίθετη περίπτωση καλό είναι να απομακρυνθείτε το συντομότερο από μία νοσηρή κατάσταση.


Δημοσίευση από , Βρίσκεται στις κατηγορίες Άστρα Εν τάξει

Σχολιάστε το άρθρο

*Γκαλερί

Σχεδιασμός από MOD creative studio