Εβδομαδιαίες προβλέψεις από την Αλεξάνδρα Καρτά – από 20 έως 26 Ιουνίου 201615/06/2016 - 21:12


 

ΚΡΙΟΣΚΡΙΟΣ

Μία δημιουργική περίοδος, γεμάτη εκπλήξεις και τολμηρές εμπειρίες.

Οι μέρες αυτές είναι γεμάτες από προσωπικές φιλοδοξίες. Θα θελήσετε να βάλετε μία σειρά σε κάποια συναισθηματικά σας θέματα, που χωρίς ιδιαίτερο πρόβλημα θα υπάρξει μία βελτίωση την χρονική στιγμή που δεν περιμένατε. Φροντίστε να ανοίξετε τους ορίζοντες σας και να πλατύνετε το κοινωνικό και φιλικό σας περιβάλλον. Η Πανσέληνος στις 20 θα σας κάνει να εμπλακείτε σε νέες δραστηριότητες και να ανοίξετε τον κύκλο των γνωριμιών σας.


 

ΤΑΥΡΟΣΤΑΥΡΟΣ

Η τύχη σας χαμογελά και βρίσκονται λύσεις την στιγμή που δεν περιμένατε.

Ευχάριστες εξελίξεις θα συμβούν μέσα στο οικογενειακό σας περιβάλλον. Η Πανσέληνος στις 20 του μήνα θα φέρει ευκαιρίες για ταξίδια, αλλά πολύ πιθανόν να θελήσετε να ξεφύγετε από την ρουτίνα δίνοντας ριζοσπαστικές λύσεις σε ότι σας κρατά δέσμιους. Η διανοητική σας κατάσταση, θα βρίσκεται σε υψηλό επίπεδο και είναι αυτή που θα σας βοηθήσει σε κάθε περίσταση να προχωρίσετε σε ότι απετιτικό.


 

ΔΙΔΥΜΟΙΔΙΔΥΜΟΙ

Μία έκρηξη από νέα δεδωμένα, θα σας βγάλει από την δύσκολη θέση που βρίσκεστε.

Αυτές τις μέρες θα νοιώσετε ότι έχετε να κάνετε πολλά περισσότερα από ότι υπολογίζετε. Ένα ταξιδάκι θα είναι εκείνο που θα σας ανανεώσει και θα σας κάνει να σκεφτείτε κάποια προσωπικά θέματα με πιο αισιόδοξη διάθεση. Μέσα από την επικοινωνία θα νοιώσετε ότι έρχεστε πιο κοντά με ανθρώπους που σας είχαν χωρίσει άδικες παρεξηγήσεις. Η Πανσέληνος στις 20 βέβαια θα σας αναστατώσει συναισθηματικά.


 

ΚΑΡΚΙΝΟΣΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μία πολύ σημαντική περίοδος για να φροντίσετε την εργασία σας.

Οι μέρες αυτές είναι γεμάτες από ευχάριστες εκπλήξεις. Η κοινωνικότητα σας θα βρίσκεται σε ένα πολύ υψηλό επίπεδο, μετά από μία περίοδο που βρισκόσασταν σε ηθελημένη ψυχική απομόνωση. Πολλά ζητήματα θα μπουν με μία λογική σειρά μέσα σας και θα δείτε ότι σε κάποια θέματα ίσως να ήσασταν πολύ υπερβολικοί με τους άλλους. Η Πανσέληνος σας πιέζει σε προσωπικό επίπεδο.


 

ΛΕΩΝΛΕΩΝ

Το πιο πιθανόν είναι ότι ό έρωτας θα μιλήσει τώρα μέσα στην καρδιά σας.

Αυτές οι μέρες θα λειτουργήσουν με ένα εξαιρετικά αισιόδοξο και ερωτικό τρόπο. Δεν υπάρχει καμία απολύτως αμφιβολία ότι θα βρεθείτε κοντά με ανθρώπους που μοιράζεστε τα συναισθήματα σας. Η αποδοχή και η καλή επικοινωνία που θα έχετε, θα σας δείξει πολύ καθαρά τους ανθρώπους που θα πρέπει να βρίσκονται στην ζωή σας. Η Πανσέληνος στις 20, θα σας προσγειώσει σε θέματα εργασιακά αλλά και υγείας.


 

ΠΑΡΘΕΝΟΣΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η τύχη καμιά φορά δουλεύει αθόρυβα και όταν ακόμη δεν την περιμένετε.

Τις μέρες αυτές θα πάρετε πολύ αγάπη από δικούς σας ανθρώπους, αλλά και από κάποια πρόσωπα που ίσως να μην περιμένατε να βγάλουν τόσο συναίσθημα σε σας. Η Πανσέληνος στις 20, πολύ πιθανόν να σας δώσει ότι πραγματικά ποθείτε στα προσωπικά σας, αλλά να ξέρετε ότι κάθε τι που λάμπει δεν είναι απαραίτητα χρυσός. Αφήστε λίγο τον χρόνο να δουλέψει ώστε να είστε σίγουροι για την επιλογή σας.


 

ΖΥΓΟΣΖΥΓΟΣ

Μία περίοδος γεμάτη κοινωνικότητα και αλλά και πολύ παρασκήνιο.

Αυτές οι μέρες είναι αλήθεια ότι θα παίξουν καθοριστικό ρόλο σε κάθε κοινωνική σας επαφή. Θα μπορέσετε μέσα από συναντήσεις και επαφές, να ανεβάσετε περισσότερο το πρεστίζ σας. Οι καινούριες γνωριμίες θα είναι αυτές που θα σας προσφέρουν μία δόση από αισιοδοξία για το μέλλον. Η Πανσέληνος στις 20, σας δημιουργεί διλήμματα σε ότι αφορά την οικογένεια και τις αποφάσεις που πρέπει να πάρετε στα επαγγελματικά σας.


 

ΣΚΟΡΠΙΟΣΣΚΟΡΠΙΟΣ

Θα πρέπει να προχωρήσετε ένα βήμα πιο μπροστά σε θέματα καριέρας.

Πιστέψτε στον εαυτό σας και κάνετε καινούρια βήματα που θα σας ευνοήσουν κυρίως σε επαγγελματικούς στόχους. Πολύ σύντομα θα καταλάβετε ότι η στασιμότητα που είχατε λόγο κάποιων εγωιστικών τάσεων, δεν ωφελούν καθόλου την πορεία που θέλετε να διανύσετε στο μέλλον. Η προσωπική σας ζωή βρίσκεται σε μία πολύ καλή περίοδο και πολύ πιθανόν να συμβούν γεγονότα που ούτε καν θα μπορούσατε να φανταστείτε.


 

ΤΟΞΟΤΗΣΤΟΞΟΤΗΣ

Όταν πιστεύεις σε κάτι … το πιο πιθανόν είναι να το φέρεις κοντά σου.

Η εβδομάδα αυτή θα φέρει κοντά σας εκείνο που έχετε ποθήσει περισσότερο. Ίσως να είναι μια ολοκλήρωση στην σχέση σας, μια εξαιρετική επιτυχία σε κάποιο δημιουργικό σας έργο, αλλά ακόμη και μία οικονομική τύχη. Οι μέρες λοιπόν αυτές φέρνουν αβίαστα προς εσάς την αισιοδοξία. Συντονιστείτε λοιπόν με το σύμπαν και ακόμη αν δεν συμβεί κάτι πολύ σημαντικό, θα έχετε γεμίσει τις μπαταρίες σας με θετική ενέργεια.


 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ένα γεγονός στην προσωπική σας ζωή, θα σας βάλει σε σκέψεις.

Οι μέρες αυτές είναι αρκετά περίεργες σε θέματα υλικής και συναισθηματικής κάλυψης. Οικογενειακά ζητήματα που σας ταλαιπωρούσαν θα πάρουν μία πιο θετική τροπή, αλλά πάντα θα υπάρχει η σκιά της αμφιβολίας. Η Πανσέληνος στις 20, δεν σας αφήνει καμία αμφιβολία ότι βρίσκεστε σε μία πολύ ευαίσθητη συναισθηματική περίοδο. Αν τώρα βρίσκεστε με έναν σύντροφο, ίσως το επόμενο διάστημα θα καθορίσει και την πορεία αυτής της σχέσης.


 

ΥΔΡΟΧΟΟΣΥΔΡΟΧΟΟΣ

Δεν υπάρχει αμφιβολία, ότι θα ζήσετε αρκετά έντονες ερωτικές στιγμές.

Περίοδος μεγάλης αλλαγής σε προσωπικό επίπεδο. Αυτές τις μέρες θα δημιουργηθούν καλύτερες και υγιέστερες συνεργασίες και πολύ πιθανόν ότι προβλήματα υπήρχαν με τον –την σύντροφο να επιλυθούν μέσα σε κλίμα απόλυτης ηρεμίας. Οι αδέσμευτοι έχουν την τύχη με το μέρος τους να δημιουργήσουν μια επιτυχημένη σχέση. Η Πανσέληνος στις 20, θα σας δημιουργήσει την ανάγκη να κάνετε έναν απολογισμό ζωής.


 

ΙΧΘΕΙΣΙΧΘΕΙΣ

Θα έρθουν σύντομα οι ευχάριστες εξελίξεις που θα ανατρέψουν τα προγνωστικά.

Η καθημερινότητα σας έχει αρχίσει και αλλάζει ριζικά. Βρίσκεστε σε μία περίοδο θετικότατων εξελίξεων σε θέματα επαγγελματικά. Βρείτε την κατάλληλη στιγμή ώστε να κάνετε την σωστή κίνηση που θα σας εκτινάξει στα καλύτερα επίπεδα των δυνατοτήτων σας. Η Πανσέληνος στις 20, θα σας φέρνει κοντά με επαγγελματικές αλλαγές και νέα πρόσωπα και θα σας δοθούν ευκαιρίες για νέες γνωριμίες και φιλίες.


Σχετικά άρθρα

  • Unique Post

Δημοσίευση από , Βρίσκεται στις κατηγορίες Άστρα Εν τάξει

Σχολιάστε το άρθρο

*


Γκαλερί

Σχεδιασμός από MOD creative studio