Εβδομαδιαίες προβλέψεις από την Αλεξάνδρα Καρτά – από 16 έως 22 Μαΐου 2016
Πηγή: PolisPress newsroom
13/05/2016 - 21:11

 

ΚΡΙΟΣΚΡΙΟΣ

Συναισθηματική αστάθεια και υπερευαισθησία χωρίς λόγο.

Το πιο σημαντικό γεγονός αυτών των ημερών για σας, είναι η Πανσέληνος στο ζώδιο του Τοξότη σε σύνοδο με τον Ανάδρομο Άρη. Θα βρεθείτε αντιμέτωποι με μεγάλο συναισθηματικό βάρος που θα παρουσιαστεί την στιγμή που ούτε και εσείς θα περιμένετε. Φροντίστε να καλύψετε όσο γίνεται τα νότα σας σε ανατροπές και δυσκολίες που αφορούν την προσωπική σας ζωή. Φροντίστε ώστε η επικοινωνία σας με τους άλλους μην γίνει δοκιμασία.


 

ΤΑΥΡΟΣΤΑΥΡΟΣ

Μία ανατροπή στα οικονομικά και σε θέματα υγείας.

Η Πανσέληνος στο ζώδιο του Τοξότη, θα σας ανατρέψει κάποια σχέδια που είχατε στον επαγγελματικό τομέα. Πολύ πιθανόν να βρεθείτε εκτεθειμένοι σε κάποια πρόταση που είχατε κάνει σε επαγγελματικό επίπεδο και τώρα αδυνατείτε να την φέρετε εις πέρας. Πολύ πιθανόν να υπάρξει και ένταση στον χώρο της δουλειάς σας που θα εκτονωθεί σταδιακά μετά το Σαββατοκύριακο. Ψυχολογικές διακυμάνσεις.


 

ΔΙΔΥΜΟΙΔΙΔΥΜΟΙ

Μία αλλαγή σε προσωπικό επίπεδο, θα σας αποκαλύψει τις προθέσεις του συντρόφου.

Η Πανσέληνος πραγματοποιείται στον τομέα των προσωπικών σας σχέσεων. Εκεί λοιπόν θα δημιουργηθούν τριγμοί και εντάσεις που θα σας δείξουν ίσως και κάποια άλλα στοιχεία που αγνοούσατε μέχρι τώρα. Η αστάθεια αυτή θα σας βάλει σε μία διαδικασία έντονων αντιδράσεων και πολλές φορές αψυχολόγητων εκρήξεων προς τους άλλους. Βελτίωση θα υπάρξει σύντομα και προς το τέλος του μήνα θα υπάρξει ηρεμία.


 

ΚΑΡΚΙΝΟΣΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σας πνίγουν οι επαγγελματικές υποχρεώσεις και η ασυνεννοησία από τους άλλους.

Στο τέλος της εβδομάδας, πραγματοποιείται η Πανσέληνος, που βρίσκεται σε έναν πολύ ευαίσθητο τομέα της ζωής σας αυτόν της επαγγελματικής σας ζωής και επιδιώξεων. Θα βρεθείτε λοιπόν αντιμέτωποι σε απαιτητικές συνθήκες και θα κληθείτε να αντιμετωπίσετε κάτι που μπορεί να είναι εντελώς νέο για σας. Το θέμα είναι ότι υπάρχουν παράλληλα την ίδια αυτή περίοδο, κάποια θέματα υγείας που πρέπει να φροντίσετε.


 

ΛΕΩΝΛΕΩΝ

Μην λειτουργείτε παρορμητικά σε προσωπικό επίπεδο.

Η Πανσέληνος στον τομέα που αφορά, τις δημιουργίες σας, τον έρωτα, και τις σχέσεις σας, θα είναι στο μάτι του κυκλώνα αυτές τις μέρες. Εκκρεμότητες και ασάφεια σε αυτά τα θέματα, θα σας κάνουν να αναζητάτε λύσεις που όμως δεν θα είναι εύκολο, λόγο της συμμετοχής του Άρη. Βάλτε ένα πρόγραμμα που θα αφορά το επόμενο διάστημα και αποφύγετε να πάρετε τώρα πολύ σημαντικές αποφάσεις.


 

ΠΑΡΘΕΝΟΣΠΑΡΘΕΝΟΣ

Τα οικογενειακά είναι μία στενωπός που θα πρέπει να περάσετε τις μέρες αυτές.

Η Πανσέληνος στον τομέα των οικογενειακών θεμάτων, θα σας δημιουργήσει ένα ανασφαλές περιβάλλον που θα πρέπει με σωστούς χειρισμούς να το υποτάξετε. Θα υπάρξουν ευνοϊκές προτάσεις σε θέματα επαγγελματικά, που ακόμη θα πρέπει να τις επεξεργαστείτε, ώστε να αποφασίσετε στο τέλος του μήνα. Συναισθηματικά βρίσκεστε σε αναμονή ευχάριστων γεγονότων που έρχονται και σας ξαφνιάζουν.


 

ΖΥΓΟΣΖΥΓΟΣ

Η προσωπική ζωή και η επικοινωνία σας με τους άλλους βρίσκεται σε έντονη περίοδο.

Η Πανσέληνος, θίγει θέματα που αφορούν την προσωπική σας ζωή. Πολύ πιθανόν να πρέπει να ξεκαθαρίσετε κάποια θέματα, που αν και οι καταστάσεις σας προτρέπουν, καλό είναι να ξανασκεφτείτε με πολύ προσοχή την κάθε σας κίνηση. Θα μπορούσε αυτή την περίοδο να τρίξουν τα θεμέλια μιας πολύ σοβαρής σχέσης, αλλά μην βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις, γιατί ο χρόνος θα σας δώσει περισσότερα στοιχεία


 

ΣΚΟΡΠΙΟΣΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αλλαγές στα επαγγελματικά και οικονομικά σας σχέδια.

Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στον άξονα Τοξότη, θα σας προβληματίσει αρκετά σε οικονομικά θέματα. Είδη έχετε νοιώσει αυτές τις αλλαγές να έρχονται, που κάποιες φορές, μαρτυρούν μια αναγκαία απαλλαγή από λάθος κινήσεις που αφορούν το επαγγελματικό σας παρελθόν. Ίσως να πρέπει να προσέξετε περισσότερο την υγεία σας, που την έχετε αμελήσει αρκετά. Αφήστε πίσω το παρελθόν και επικεντρωθείτε στο παρόν.


 

ΤΟΞΟΤΗΣΤΟΞΟΤΗΣ

Ο έρωτας και η δημιουργία σε κάθε τομέα, θα σας κάνει να λάμψετε στο περιβάλλον σας.

Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στο ζώδιο σας, επηρεάζει τον τομέα των προσωπικών σας επιλογών και σας κάνει πιο διεκδικητικούς με το ταίρι σας. Βέβαια καλό είναι να μην χάσετε το μέτρο και βάλετε όλη σας την ενέργεια σε ένα σκοπό όπου αντί να τον εξυψώσετε, τον πνίξετε .

από την ανεξέλεγκτη δύναμη σας. Αν κάπου έχετε αδικηθεί, ήρθε η στιγμή να ξαναβγάλετε στην επιφάνεια τα ..κρυφά σας χαρτιά.


 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Κουραστικές αυτές οι μέρες, από θέματα που αφορούν οικογενειακές υποθέσεις.

Η Πανσέληνος στις 21 που πραγματοποιείται στο ζώδιο του Τοξότη, είναι πιεστική και αναμοχλεύει διλήμματα ανάμεσα σε καριέρα, οικογένεια και υγεία. Στην προσπάθεια σας να τα προλάβετε όλα, εξαντλήστε εκτός από σωματικά και ψυχικά. Βέβαια μην ξεχνάτε επίσης ότι ο ανάδρομος Ερμής εξακολουθεί να καθυστερεί θέματα σοβαρά. Μπορεί να συμβούν παρεξηγήσεις με άτομα κύρους, φροντίστε να είστε πιο συγκαταβατικοί.


 

ΥΔΡΟΧΟΟΣΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οι συνθήκες δεν θα είναι οι καλλίτερες, σε ότι αφορά τις φιλικές σας επαφές.

Η Πανσέληνος, σας κάνει ανυπόμονους και απρόσεκτους σε αυτά που λέτε, με ανθρώπους του περιβάλλοντος σας. Μην εμπιστευτείτε απόλυτα ανθρώπους που δεν τους έχετε δοκιμάσει στον χρόνο. Ο Μάιος θα σας αφήσει με μία πικρή γεύση όσον αφορά την επικοινωνία σας και ίσως σε κάποια μετακίνηση σας, να δημιουργηθούν άδικα προβλήματα και καταστάσεις που δεν υπολογίζατε.


 

ΙΧΘΕΙΣΙΧΘΕΙΣ

Οι μέρες αυτές είναι ακατάλληλες για συζητήσεις που αφορούν την καριέρα σας.

Η Πανσέληνος στον τομέα των επαγγελματικών σας επιδείξεων, θα φύγει με ένα περίεργο κλίμα. Τα πράγματα είναι αρκετά μπερδεμένα αυτό το διάστημα, λόγο ανάδρομου Ερμή και Άρη σε πολύ βασικούς τομείς. Αν κάποιοι σας δημιουργούν προβλήματα οικονομικά, αφήστε για λίγο αυτή την περίοδο, ώστε να μπορέσετε να πατήσετε και πάλι σε στέρεο έδαφος και μην ρισκάρετε.


Δημοσίευση από , Βρίσκεται στις κατηγορίες Άστρα Εν τάξει

Σχολιάστε το άρθρο

*Γκαλερί

Σχεδιασμός από MOD creative studio