Εισαγγελική έρευνα για τον Μανώλη Πετσίτη, «βοηθό» του Νίκου Παππά
Πηγή: protothema
25/01/2019 - 16:41

Σε εισαγγελικό κλοιό ο «Μανώλης του Νίκου» – Παρέμβαση του Αρείου Πάγου με αφορμή τα δημοσιεύματα – Ποινική έρευνα και από την Εισαγγελία Πρωτοδικών για την υπόθεση της Δημόσιας Επιχείρησης Αερίου και τα χρέη της λιπασματοβιομηχανίας ELFE

Σε εισαγγελικό κλοιό βρίσκεται ήδη ο Μανώλης Πετσίτης ή ο «συμμαθητής», ο «έμπιστος», το «παιδί για όλες τις δουλειές» του Νίκου Παππά.

Ο Μανώλης Πετσίτης ξεκίνησε από σερβιτόρος και ήταν κάθε μέρα στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην πλατεία Κουμουνδούρου, δηλώνοντας αρχικά «επάγγελμα ΣΥΡΙΖΑ» και «κολλητός του Νίκου», όμως με την πάροδο διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ εξελίχθηκε σε πλουσιοπάροχα αμειβόμενο συνεργάτη κορυφαίων επιχειρηματιών, σε εκπρόσωπο κυπριακών δικηγορικών εταιρειών, σε κοσμική περσόνα και συνομιλητή ισχυρών πολιτικών προσώπων που έφταναν μέχρι τα σαλόνια του Μεγάρου Μαξίμου.

Είναι για όλους ο «συμμαθητής», ο «έμπιστος», ο «Μανώλης του Νίκου», ο «οδηγός του Παππά», το «παιδί για όλες τις δουλειές» του υπουργού Επικρατείας Νίκου Παππά.

Ακολουθούσε πάντα τον παλιό συμμαθητή του από τα σχολεία της Καισαριανής και «μέντορά» του, αλλά στην συνέχεια ακολουθεί τον Αλέξη Τσίπρα.


Δημοσίευση από , Βρίσκεται στις κατηγορίες Επίκαιρα, Πολιτική

Σχολιάστε το άρθρο

*Γκαλερί

Σχεδιασμός από MOD creative studio