Διευθυντής του πρώην υπουργού Γιάννη Παπαθανασίου, ο πολίτης που συνάντησε ο Τσίπρας στο Μάτι

Με ανάρτησή του στο facebook ευχαριστεί τον δήμαρχο Περιστερίου για τη βοήθεια που πρόσφερε στην περιοχή και να κατακεραυνώνει τον δήμαρχο Μαραθώνα Ηλία Ψινάκη

Η θητεία του σε επιτελική θέση δίπλα σε πρώην υπουργό, ήταν ίσως ο λόγος που ο άνδρας που εμφανίστηκε τόσο άνετος και χαλαρός – παρά το σοκ της πυρκαγιάς – στη σύντομη συνάντησή του με τον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, κατά την αιφνιδιαστική και σύντομη επίσκεψή του τελευταίου στο Μάτι.

Ο Κώστας Κουτρουμπής που εμφανίζεται στις φωτογραφίες να συνομιλεί με τον Πρωθυπουργό, ήταν διευθυντής στο γραφείο του πρώην υπουργού Γιάννη Παπαθανασίου, επί κυβερνήσεως Ν.Δ. με Πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή. Ο κ.Παπαθανασίου διετέλεσε υπουργός  Οικονομίας και Οικονομικών από 19/9/2007 έως 7/10/2009 και ο κ.Κουτρουμπής ήταν το δεξί του χέρι ως επικεφαλής του γραφείου του.

«Τυχαία είδα τον Πρωθυπουργό και του είπα να προσέξει το Μάτι. Μου απάντησε, ότι θα κάνουν ότι μπορούν. Η φωτογραφία από τη συνάντησή μας δεν βγήκε από εμένα, αλλά από το βίντεο που δόθηκε στη δημοσιότητα από συνεργάτες του Πρωθυπουργού” είπε στο Κουτρουμπής, ο οποίος φέρεται να έχει σπίτι στην ευρύτερη περιοχή που επλήγη από τη φωτιά.

Μάλιστα στο λογαριασμό του στο facebook, ο κ.Κουτρουμπής ευχαρίστησε τον δήμαρχο Περιστερίου για τη βοήθεια που πρόσφερε στην Αργυρά Ακτή, αφήνοντας σαφείς αιχμές για τον δήμαρχο Μαραθώνα Ηλία Ψινάκη και τους “τοπικούς άρχοντες”, όπως έγραψε χαρακτηριστικά. “1000 ευχαριστώ στο Δήμο Περιστερίου και τον Δήμαρχο Ανδρέα Παχατουρίδη για την άμεση ανταπόκριση και καταπληκτική δουλειά στον καθαρισμό της Αργυράς Ακτής. Ιδιαίτερα ευχαριστώ τη αντιδήμαρχο Μαίρη Τσιοτα και το προσωπικό του συνεργείου της για την εξαιρετική συνεργασία. Όπως είναι φυσικό (εδώ γελάνε) οι δικοί μας τοπικοί άρχοντες του Δήμου Μαραθώνα κάπου έπιναν τον καφέ τους…» .

Πάντως ο πρωθπουργός φάνηκε «τυχερός» που συνάντησε έναν πολίτη ο οποίος δεν έχασε κάποιον συγγενή του στη φωτιά, διότι σε εκείνη την περίπτωση πιθανόν να υπήρχε μεγαλύτερη ένταση στη σύντομη συνομιλία τους.