Covid-19: Παράταση περιορισμού κυκλοφορίας για ακόμα δύο εβδομάδες στη Σλοβενία


16/05/2020 - 20:05

κυκλοφορία – ΑΘΗΝΑ 9,84
https://www.athina984.gr
Thu, 16 Apr 2020 14:40:55 +0000
el
hourly
1

Home


177136363
Επί ποδός η Αστυνομία για την αποτροπή άσκοπων μετακινήσεων ενόψει Πάσχα
https://www.athina984.gr/2020/04/16/epi-podos-i-astynomia-gia-tin-apotropi-askopon-metakiniseon-enopsei-pascha/
Thu, 16 Apr 2020 14:40:55 +0000
http://athina984.gr/wp-site/?p=188637
Σε πλήρη εφαρμογή τίθεται ο σχεδιασμός της Αστυνομίας για την αποτροπή άσκοπων μετακινήσεων και συναθροίσεων ενόψει του τριημέρου από Μεγάλη Παρασκευή μέχρι Κυριακή του Πάσχα. Σχεδόν το σύνολο της δύναμης της Αστυνομίας θα βρίσκεται στους δρόμους σε όλη την Ελλάδα με το βάρος να δίνεται στα μεγάλα αστικά κέντρα. Αν και όπως όλα δείχνουν μέχρι […]

The post Επί ποδός η Αστυνομία για την αποτροπή άσκοπων μετακινήσεων ενόψει Πάσχα appeared first on .

]]>
Σε πλήρη εφαρμογή τίθεται ο σχεδιασμός της Αστυνομίας για την αποτροπή άσκοπων μετακινήσεων και συναθροίσεων ενόψει του τριημέρου από Μεγάλη Παρασκευή μέχρι Κυριακή του Πάσχα.

Σχεδόν το σύνολο της δύναμης της Αστυνομίας θα βρίσκεται στους δρόμους σε όλη την Ελλάδα με το βάρος να δίνεται στα μεγάλα αστικά κέντρα.
Αν και όπως όλα δείχνουν μέχρι τώρα δεν πρόκειται να τεθούν σε εφαρμογή νέα περιοριστικά μέτρα, όπως μια γενική απαγόρευση κυκλοφορίας των οχημάτων για συγκεκριμένες ώρες, ο σχεδιασμός επικεντρώνεται στην αυστηρή τήρηση όσων ήδη ισχύουν για τις μετακινήσεις και τις συναθροίσεις.
Ωστόσο όπως άφησε να εννοηθεί ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας κατά την ενημέρωση των δημοσιογράφων, είναι πολύ πιθανό να γίνουν πιο αυστηρές οι ποινές για τους παραβάτες και να αυξηθούν τα σχετικά πρόστιμα που σήμερα είναι 150 ευρώ για άσκοπη μετακίνηση και 300 για καταχρηστική μετακίνηση σε άλλη περιφερειακή ενότητα από αυτή της μόνιμης κατοικίας.
Σύμφωνα με δηλώσεις του υφυπουργού Προστασίας του Πολίτη, Λευτέρη Οικονόμου «η εμπειρία μας από την εικόνα των τελευταίων ημερών είναι πως ο κόσμος έχει καταλάβει ότι πρέπει να τηρεί τα περιοριστικά μέτρα και πιστεύουμε ότι δεν θα χρειαστεί κάτι περισσότερο, όμως εμείς είμαστε έτοιμοι για οτιδήποτε προτείνουν οι ειδικοί της Υγείας».
Στόχος είναι να μην υπάρξουν συναθροίσεις σε σπίτια και εξοχικά, όπου δεν θα τηρούνται οι αποστάσεις και να παραμείνουν όλοι στα σπίτια τους, γι’ αυτό τα μέτρα της Αστυνομίας εστιάζονται κυρίως στην αποτροπή της απομάκρυνσης από τα αστικά κέντρα, των συγκεντρώσεων σε πάρκα και υπαίθριους χώρους, γύρω από χώρους λατρείας, στις αγορές και στους σταθμούς λεωφορείων.
Ειδικά για την Αττική, εκτός από τα διόδια και τους παράδρομους των εθνικών οδών, πού έχουν «σφραγιστεί» ο σχεδιασμός περιλαμβάνει:
– Μπλόκα σε όλους τους οδικούς άξονες που οδηγούν εκτός αστικού ιστού, (λεωφόρο Μαραθώνος, Λαυρίου, Αθηνών- Σουνίου, Παραλιακή, Λεωφόρο Διονύσου, κ.λπ.).
– Έντονη παρουσία έξω από ναούς από σήμερα και κυρίως την Μεγάλη Παρασκευή και την Ανάσταση,
– Αυξημένη επιτήρηση, με περιπολίες και μόνιμη παρουσία αστυνομικών στην Βαρβάκειο αγορά, στην Λαχαναγορά και στις περιφερειακές αγορές, σούπερ μάρκετ και άλλα καταστήματα τροφίμων και για την τήρηση των αποστάσεων ασφαλείας,
– Αυστηρούς ελέγχους σε ανοιχτούς χώρους όπως το Ζάππειο, Φιλοπάππου, Πεδίο του Άρεως, Τατόι, άλση και πλατείες, ιδίως την ημέρα του Πάσχα.
Σημειώνεται ότι οι αστυνομικοί που πραγματοποιούν τους ελέγχους έχουν εντολές να είναι ιδιαίτερα σχολαστικοί και να ζητούν τα απαραίτητα δικαιολογητικά που αποδεικνύουν το λόγο της κατ’ εξαίρεση μετακίνησης των πολιτών και ιδιαίτερα την μετάβαση σε πρόσωπα που έχει ανάγκη βοηθείας.
Δημήτρης Πέρρος

The post Επί ποδός η Αστυνομία για την αποτροπή άσκοπων μετακινήσεων ενόψει Πάσχα appeared first on ΑΘΗΝΑ 9,84.

]]>
188637
Απαγόρευση κυκλοφορίας στον δήμο Ιωαννίνων
https://www.athina984.gr/2020/04/12/apagoreysi-kykloforias-ston-dimo-ioanninon/
Sun, 12 Apr 2020 16:57:26 +0000
https://www.athina984.gr/?p=186445
Απαγόρευση κυκλοφορίας σε συγκεκριμένες περιοχές του δήμου Ιωαννίνων αποφάσισε η γενική γραμματεία Πολιτικής Προστασίας μετά από εισήγηση του δημάρχου και του Περιφερειάρχη Ηπείρου. Συγκεκριμένα, απαγορεύεται προσωρινά η κυκλοφορία των πολιτών στα παρακάτω σημεία του Δήμου Ιωαννίνων, για επιτακτικούς λόγους αντιμετώπισης σοβαρού κινδύνου δημόσιας υγείας και ειδικότερα για τον περιορισμό της διασποράς των επιπτώσεων της νόσου […]

The post Απαγόρευση κυκλοφορίας στον δήμο Ιωαννίνων appeared first on ΑΘΗΝΑ 9,84.

]]>
Απαγόρευση κυκλοφορίας σε συγκεκριμένες περιοχές του δήμου Ιωαννίνων αποφάσισε η γενική γραμματεία Πολιτικής Προστασίας μετά από εισήγηση του δημάρχου και του Περιφερειάρχη Ηπείρου.

Συγκεκριμένα, απαγορεύεται προσωρινά η κυκλοφορία των πολιτών στα παρακάτω σημεία του Δήμου Ιωαννίνων, για επιτακτικούς λόγους αντιμετώπισης σοβαρού κινδύνου δημόσιας υγείας και ειδικότερα για τον περιορισμό της διασποράς των επιπτώσεων της νόσου COVID-19:
• παραλίμνιος περιοχή, από Πλατεία Μαβίλη μέχρι και το τέλος του ποδηλατοδρόμου (περιοχή Κατσικάς),
• παράδρομοι εκατέρωθεν της περιφερειακής οδού Ιωαννίνων (από τη διασταύρωση της οδού Σταύρου Νιάρχου έως το τούνελ αεροδρομίου – οδός Μεγάλου Αλεξάνδρου),
• περιαστικό μονοπάτι δασυλλίου Ιωαννίνων (περιοχή Φρόντζου).

Η απαγόρευση ισχύει από σήμερα (12-04-2020) έως και την 27-04-2020 και ειδικότερα, για τις καθημερινές (Δευτέρα – Παρασκευή) από 14:00 έως την 08:00 της επομένης και καθ’ όλο το 24ωρο τα Σάββατα και τις Κυριακές.

Μετά το πέρας του παραπάνω χρονικού διαστήματος θα επανεκτιμηθεί η άρση ή παράταση του ανωτέρω προσωρινού περιορισμού της κυκλοφορίας.

Δ. Πέρρος

The post Απαγόρευση κυκλοφορίας στον δήμο Ιωαννίνων appeared first on ΑΘΗΝΑ 9,84.

]]>
186445
Covid-19: Παράταση περιορισμού κυκλοφορίας για ακόμα δύο εβδομάδες στη Σλοβενία
https://www.athina984.gr/2020/04/06/covid-19-paratasi-periorismoy-kykloforias-gia-akoma-dyo-evdomades-sti-slovenia/
Mon, 06 Apr 2020 07:58:11 +0000
https://www.athina984.gr/?p=183217
Την παράταση των αυστηρών μέτρων περιορισμού της κυκλοφορίας, για διάστημα τουλάχιστον δύο εβδομάδων, με στόχο την προφύλαξη του πληθυσμού από τον κορονοϊό, ανακοίνωσε η κυβέρνηση της Σλοβενίας. Τα μέτρα περιορισμού της κυκλοφορίας των πολιτών εφαρμόζονται εδώ και τρεις εβδομάδες και η κυβέρνηση θα εξετάσει τη σταδιακή άρση τους, όταν οι συνθήκες το επιτρέψουν. 28 θάνατοι […]

The post Covid-19: Παράταση περιορισμού κυκλοφορίας για ακόμα δύο εβδομάδες στη Σλοβενία appeared first on ΑΘΗΝΑ 9,84.

]]>
Την παράταση των αυστηρών μέτρων περιορισμού της κυκλοφορίας, για διάστημα τουλάχιστον δύο εβδομάδων, με στόχο την προφύλαξη του πληθυσμού από τον κορονοϊό, ανακοίνωσε η κυβέρνηση της Σλοβενίας.

Τα μέτρα περιορισμού της κυκλοφορίας των πολιτών εφαρμόζονται εδώ και τρεις εβδομάδες και η κυβέρνηση θα εξετάσει τη σταδιακή άρση τους, όταν οι συνθήκες το επιτρέψουν.

28 θάνατοι από κορονοϊό στη Σλοβενία

«Είναι ήδη σαφές ότι πολλά από αυτά που θεωρούμε σήμερα ως αναστολή της δημόσιας ζωής μπορούν σταδιακά να επανέλθουν στο φυσιολογικό, ακόμη και πριν από τα τέλη Μαΐου και ίσως μερικά από αυτά πριν από τα τέλη Απριλίου», δήλωσε ο πρωθυπουργός της Σλοβενίας Γιάνεζ Γιάνσα, υπογραμμίζοντας ότι «είναι απαραίτητο να είμαστε πολύ προσεκτικοί όσον αφορά τη χαλάρωση ορισμένων μέτρων».
Στη Σλοβενία έχουν καταγραφεί 28 θάνατοι ασθενών με κορονοϊό. Ο αριθμός των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων ανήλθε σε 997, εκ των οποίων τα 175 αφορούν γιατρούς και νοσηλευτές.

Newsroom Αθήνα 9,84

The post Covid-19: Παράταση περιορισμού κυκλοφορίας για ακόμα δύο εβδομάδες στη Σλοβενία appeared first on ΑΘΗΝΑ 9,84.

]]>
183217
Τσεχία: Η Πράγα ανακοίνωσε περιορισμό μετακινήσεων πολιτών για οκτώ ημέρες
https://www.athina984.gr/2020/03/16/tsechia-i-praga-anakoinose-periorismo-metakiniseon-politon-gia-okto-imeres/
Mon, 16 Mar 2020 07:35:45 +0000
https://www.athina984.gr/?p=173456
Η κυβέρνηση της Τσεχίας ανακοίνωσε χθες, Κυριακή, ότι περιορίζει την ελεύθερη μετακίνηση όλων των πολιτών της χώρας για διάστημα 8 ημερών σε μια προσπάθεια να περιοριστεί η εξάπλωση του νέου κορονοϊού. Στο διάστημα αυτό οι Τσέχοι θα μπορούν να μετακινούνται μόνο για να πάνε στη δουλειά τους, να κάνουν ψώνια, να επισκέπτονται μέλη της οικογένειάς […]

The post Τσεχία: Η Πράγα ανακοίνωσε περιορισμό μετακινήσεων πολιτών για οκτώ ημέρες appeared first on ΑΘΗΝΑ 9,84.

]]>
Η κυβέρνηση της Τσεχίας ανακοίνωσε χθες, Κυριακή, ότι περιορίζει την ελεύθερη μετακίνηση όλων των πολιτών της χώρας για διάστημα 8 ημερών σε μια προσπάθεια να περιοριστεί η εξάπλωση του νέου κορονοϊού.

Στο διάστημα αυτό οι Τσέχοι θα μπορούν να μετακινούνται μόνο για να πάνε στη δουλειά τους, να κάνουν ψώνια, να επισκέπτονται μέλη της οικογένειάς τους ή γιατρό, να φροντίζουν τα κατοικίδια ζώα τους, να αγοράζουν βενζίνη ή να κάνουν βόλτες στο ύπαιθρο, δήλωσε ο πρωθυπουργός Αντρέι Μπάμπις.

«Τα μέτρα αυτά έχουν στόχο να περιορίσουν την ελεύθερη κυκλοφορία των πολιτών και να αποτρέψουν την εξάπλωση του ιού», τόνισε ο Μπάμπις στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε σε λίγους δημοσιογράφους εξαιτίας της επιδημίας covid-19.

Οι περιορισμοί θα παραμείνουν σε ισχύ ως τις 24 Μαρτίου στις 6 το πρωί στη χώρα αυτή των 10,7 εκατομμυρίων κατοίκων, όπου μέχρι χθες, Κυριακή, το βράδυ είχαν καταγραφεί 293 κρούσματα του κορονοϊού.

Έκκληση του πρωθυπουργού για εργασία από το σπίτι

Ο Τσέχος πρωθυπουργός κάλεσε επίσης τους εργοδότες να επιτρέψουν στους υπαλλήλους τους να εργάζονται από το σπίτι και όλους τους Τσέχους να τηρούν απόσταση δύο μέτρων μεταξύ τους, αλλά και να χρησιμοποιούν κυρίως τραπεζικές κάρτες και όχι μετρητά στις συναλλαγές τους.

Τις τελευταίες ημέρες η κυβέρνηση της Τσεχίας πρώτα αποφάσισε να κλείσει τα σχολεία, τα πανεπιστήμια, τα θέατρα και τους κινηματογράφους και στη συνέχεια τα περισσότερα καταστήματα, τα εστιατόρια και τα μπαρ.

Επίσης η Τσεχία έχει κλείσει τα σύνορά της τόσο για τους αλλοδαπούς όσο και για τους Τσέχους που θέλουν να μεταβούν στο εξωτερικό.

Έλλειψη μασκών στην Τσεχία λόγω κορονοϊού

Ο υπουργός Υγείας της χώρας Άνταμ Βόιτετς εκτίμησε το Σάββατο ότι οι υγειονομικές υπηρεσίες της Τσεχίας αντιμετωπίζουν έλλειψη τουλάχιστον ενός εκατομμυρίου προστατευτικών μασκών.

Ο πρωθυπουργός Μπάμπις έγραψε στο Twitter ότι κυβερνητικό αεροσκάφος αναμένεται να φέρει στη χώρα την Τετάρτη 100.000 γρήγορα τεστ για τον ιό SARS-CoV-2 από την Κίνα.

Newsroom Αθήνα 9,84

The post Τσεχία: Η Πράγα ανακοίνωσε περιορισμό μετακινήσεων πολιτών για οκτώ ημέρες appeared first on ΑΘΗΝΑ 9,84.

]]>
173456
Κυκλοφοριακό χάος λόγω βροχής
https://www.athina984.gr/2020/03/09/kykloforiako-chaos-logo-vrochis/
Mon, 09 Mar 2020 09:07:24 +0000
https://www.athina984.gr/?p=170706
Έντονα κυκλοφοριακά προβλήματα σε κεντρικούς άξονες της πρωτεύουσας προκάλεσε η σφοδρή νεροποντή. Προβλήματα στην κυκλοφορία των αυτοκινήτων στη Ραφήνα έχει δημιουργήσει η δυνατή βροχή που έπληξε την περιοχή. Όπως έγινε γνωστό από την Τροχαία, λόγω συσσώρευσης υδάτων έχει διακοπεί η κυκλοφορία στην οδό Αρίωνος από το ύψος της λεωφόρου Μαραθώνος και στην οδό Αγίας Φιλοθέης, […]

The post Κυκλοφοριακό χάος λόγω βροχής appeared first on ΑΘΗΝΑ 9,84.

]]>
Έντονα κυκλοφοριακά προβλήματα σε κεντρικούς άξονες της πρωτεύουσας προκάλεσε η σφοδρή νεροποντή.

Προβλήματα στην κυκλοφορία των αυτοκινήτων στη Ραφήνα έχει δημιουργήσει η δυνατή βροχή που έπληξε την περιοχή.

Όπως έγινε γνωστό από την Τροχαία, λόγω συσσώρευσης υδάτων έχει διακοπεί η κυκλοφορία στην οδό Αρίωνος από το ύψος της λεωφόρου Μαραθώνος και στην οδό Αγίας Φιλοθέης, επίσης από το ύψος της λεωφόρου Μαραθώνος έως την οδό Αγάπης.

The post Κυκλοφοριακό χάος λόγω βροχής appeared first on ΑΘΗΝΑ 9,84.

]]>
170706
Καταιγίδες στην Αττική – Προβλήματα στην κυκλοφορία
https://www.athina984.gr/2019/01/25/kataigides-stin-attiki-provlimata-stin-kykloforia/
Fri, 25 Jan 2019 10:15:21 +0000
https://www.athina984.gr/?p=61839
Έντονα καιρικά φαινόμενα σε πολλές περιοχές της Αττικής προβλέπονται για σήμερα ενώ η βροχή έχει ήδη προκαλέσει προβλήματα στην κυκλοφορία των οχημάτων. Σύμφωνα με το Έκτακτο Δελτίο Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων που εκδόθηκε χθες από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία ισχυρές βροχές και καταιγίδες, που τοπικά θα συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις, θα εκδηλωθούν σήμερα και στην Αττικής, όπως […]

The post Καταιγίδες στην Αττική – Προβλήματα στην κυκλοφορία appeared first on ΑΘΗΝΑ 9,84.

]]>
Έντονα καιρικά φαινόμενα σε πολλές περιοχές της Αττικής προβλέπονται για σήμερα ενώ η βροχή έχει ήδη προκαλέσει προβλήματα στην κυκλοφορία των οχημάτων.

Σύμφωνα με το Έκτακτο Δελτίο Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων που εκδόθηκε χθες από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία ισχυρές βροχές και καταιγίδες, που τοπικά θα συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις, θα εκδηλωθούν σήμερα και στην Αττικής, όπως σε πολλές περιοχές της χώρας.

Στην πρωτεύουσα εκδηλώνονται κατά τόπους ισχυρές καταιγίδες οι οποίες θα εξασθενήσουν τις απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι είναι νότιοι- νοτιοανατολικοί έντασης από 7 έως 8 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 13 βαθμούς Κελσίου.

Ιδιαίτερα αυξημένη είναι η κίνηση σε όλες τις κεντρικές λεωφόρους λόγω της έντονης βροχόπτωσης. Μεγαλύτερο πρόβλημα καταγράφεται στα δυο ρεύματα της Λ. Κηφισού από Μεταμόρφωση μέχρι Περιστέρι.

Στην Αττική οδό σημειώνονται μεγάλες καθυστερήσεις στο ρεύμα προς Ελευσίνα από Μαραθώνος έως Κηφισίας και στο ρεύμα από Αεροδρόμιο, από λεωφόρο Δημοκρατίας έως Κηφισίας. Προβλήματα αντιμετωπίζουν οι οδηγοί που κινούνται και στην περιφερειακή Υμηττού, από Παπάγου έως Κηφισίας.

Δεμένα είναι τα πλοία σε Ραφήνα και Λαύριο λόγω των ισχυρών ανέμων, ενώ από τον Πειραιά, δεν πραγματοποιούνται τα δρομολόγια των πλοίων για τις Κυκλάδες, ενώ για τον Αργοσαρωνικό φεύγουν μόνο τα συμβατικού τύπου πλοία.

Newsroom Αθήνα 9.84

The post Καταιγίδες στην Αττική – Προβλήματα στην κυκλοφορία appeared first on ΑΘΗΝΑ 9,84.

]]>
61839
Απεργία ΓΣΕΕ – Κινητοποιήσεις στο κέντρο της Αθήνας
https://www.athina984.gr/2018/11/28/apergia-gsee-kinitopoiiseis-sto-kentro-tis-athinas/
Wed, 28 Nov 2018 10:58:37 +0000
https://www.athina984.gr/?p=44894
Σταδιακή αποκατάσταση της κυκλοφορίας στο κέντρο της πρωτεύουσας, καθώς ολοκληρώθηκαν οι συγκεντρώσεις της ΓΣΕΕ και του ΠΑΜΕ και άνοιξαν οι δρόμοι Η πορεία των πρωτοβάθμιων σωματείων έφτασε στην Βουλή. Μέλη του αντιεξουσιαστικού μπλοκ πήγαν έξω από τα γραφεία του ΣΕΒ στην οδό Ξενοφώντος όπου φώναξαν συνθήματα. Έξω από τα γραφεία του ΣΕΒ βρήκαν απέναντι τους […]

The post Απεργία ΓΣΕΕ – Κινητοποιήσεις στο κέντρο της Αθήνας appeared first on ΑΘΗΝΑ 9,84.

]]>
Σταδιακή αποκατάσταση της κυκλοφορίας στο κέντρο της πρωτεύουσας, καθώς ολοκληρώθηκαν οι συγκεντρώσεις της ΓΣΕΕ και του ΠΑΜΕ και άνοιξαν οι δρόμοι

Η πορεία των πρωτοβάθμιων σωματείων έφτασε στην Βουλή. Μέλη του αντιεξουσιαστικού μπλοκ πήγαν έξω από τα γραφεία του ΣΕΒ στην οδό Ξενοφώντος όπου φώναξαν συνθήματα. Έξω από τα γραφεία του ΣΕΒ βρήκαν απέναντι τους ισχυρές αστυνομίες δυνάμεις των ΜΑΤ και αποχώρησαν πριν από λίγο συντεταγμένα μέσω της λεωφόρου Αμαλίας.

Νωρίτερα,  στο πλαίσιο της 24ωρης πανελλαδικής απεργίας της Συνομοσπονδίας με αιχμή τον προϋπολογισμό του 2019, πραγματοποιήθηκε στην πλατεία Κλαυθμώνος η κεντρική συγκέντρωση της ΓΣΕΕ.

Επίσης, μέλη του ΠΑΜΕ πραγματοποίησαν συγκέντρωση έξω από το Κοινοβούλιο.

Προβλήματα αντιμετωπίζουν οι οδηγοί που κινούνται στους δρόμους γύρω από την Ομόνοια στην άνοδο της Πειραιώς και στην κάθοδο της Αλεξάνδρας καθώς και περιμετρικά της πλατείας Συντάγματος.

Με χαμηλές ταχύτητες διεξάγεται η κυκλοφορία σε αρκετούς ακόμα δρόμους της πόλης όπως στην κάθοδο της Μεσογείων  και στην άνοδο της Βουλιαγμένης.  

Σε απεργιακό κλοιό

Από το πρωί λόγω της 24ωρης απεργίας δεν λειτουργούν Μετρό, ηλεκτρικός σιδηρόδρομος , τραμ και τρόλεϊ στην πρωτεύουσα.

Τα λεωφορεία κινούνται από τις 9 πμ έως 21:00 καθώς το βράδυ επαναλμβάνεται η στάση εργασίας έως το τέλος της βάρδιας.

“Δεμένα” παραμένουν τα πλοία στα λιμάνια.  

Στις συγκεντρώσεις,  συμμετέχουν και οι Ενώσεις των συνταξιούχων του ιδιωτικού και του Δημοσίου τομέα.

Επιπλέον, στις 3 Δεκεμβρίου με αφορμή την Παγκόσμια Μέρα Ατόμων με Αναπηρίες ,η Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα Αναπήρων (ΣΕΑΑΝ) και ο Ενιαίος Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων ΑμεΑ Αττικής και Νήσων καλούν σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις στις 11 το πρωί, στον πεζόδρομο της Κοραή και σε πορεία προς το Μέγαρο Μαξίμου.

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. ανταποκρινόμενη στο αίτημα της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία (ΕΣΑμεΑ) προκήρυξε στάση εργασίας τη Δευτέρα, 3 Δεκεμβρίου, από τις 11 το πρωϊ έως τη λήξη του ωραρίου στο Δημόσιο για τα ΑΜΕΑ που υπηρετούν σε αυτό, προκειμένου να πάρουν μέρος στο Συλλαλητήριο.

Δημήτρης Κωστάκος Κώστας ΚορέλληςΔημήτρης ΠέρροςΒίκτωρ Αντωνόπουλος

The post Απεργία ΓΣΕΕ – Κινητοποιήσεις στο κέντρο της Αθήνας appeared first on ΑΘΗΝΑ 9,84.

]]>
44894
Ρυθμίσεις στην κυκλοφορία την Κυριακή λόγω της παρέλασης
https://www.athina984.gr/2018/10/28/rythmiseis-stin-kykloforia-tin-kyriaki-logo-tis-parelasis/
Sun, 28 Oct 2018 03:44:42 +0000
https://www.athina984.gr/?p=34974
Έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα πραγματοποιηθούν, σύμφωνα με την αστυνομία, την Κυριακή, σε όλους τους δήμους της Αττικής, λόγω των παρελάσεων για τον εορτασμό της εθνικής επετείου της 28ης Οκτωβρίου. Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ θα υπάρξει σταδιακή διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων από ώρα 08.00΄ και απαγόρευση της στάσης και στάθμευσης αυτών από ώρα 06.00΄, […]

The post Ρυθμίσεις στην κυκλοφορία την Κυριακή λόγω της παρέλασης appeared first on ΑΘΗΝΑ 9,84.

]]>
Έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα πραγματοποιηθούν, σύμφωνα με την αστυνομία, την Κυριακή, σε όλους τους δήμους της Αττικής, λόγω των παρελάσεων για τον εορτασμό της εθνικής επετείου της 28ης Οκτωβρίου.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ θα υπάρξει σταδιακή διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων από ώρα 08.00΄ και απαγόρευση της στάσης και στάθμευσης αυτών από ώρα 06.00΄, ανάλογα με τις επικρατούσες κυκλοφοριακές συνθήκες και μέχρι το πέρας των εκδηλώσεων.

Ειδικότερα στους Δήμους Αθηναίων & Πειραιά η κυκλοφορία των οχημάτων στις παρακάτω οδούς και λεωφόρους, θα διακοπεί νωρίτερα ως εξής:

ΔΗΜΟΣ ΑΘΗΝΑΙΩΝ (Κεντρική Παρέλαση), από ώρα 09.00΄ μέχρι το πέρας της παρέλασης:

– Λ. Βασ. Αμαλίας, σε όλο το μήκος της και στις καθέτους αυτής μέχρι την πρώτη παράλληλο.

– Ελ. Βενιζέλου (Πανεπιστημίου), σε όλο το μήκος της και στις καθέτους αυτής μέχρι την πρώτη παράλληλο.

– Λ. Βασ. Σοφίας, στο τμήμα της μεταξύ της Λ. Βασ. Κων/νου και της οδού Ελ. Βενιζέλου (Πανεπιστημίου) και στα δύο (2) ρεύματα κυκλοφορίας, καθώς και στις καθέτους αυτής μέχρι την πρώτη παράλληλο.

ΔΗΜΟΣ ΑΘΗΝΑΙΩΝ (Καθεδρικός Μητροπολιτικός Ναός Αθηνών -Δοξολογία-), από ώρα 06.00΄ μέχρι το πέρας των εκδηλώσεων:

– Μητροπόλεως, σε όλο το μήκος της και στις καθέτους αυτής μέχρι την πρώτη παράλληλη οδό.

– Λ. Βασ. Όλγας, σε όλο το μήκος της και στα δύο (2) ρεύματα κυκλοφορίας.

ΔΗΜΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ, από ώρα 06.00΄μέχρι 14.00΄:

– 34ου Πεζικού Συντάγματος, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Ομηρίδου Σκυλίτση και Ελ. Βενιζέλου.

– Ηρώων Πολυτεχνείου, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Ελ. Βενιζέλου και 2ας Μεραρχίας.

– Βασ. Γεωργίου, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Εθν. Αντιστάσεως και Γρηγ. Λαμπράκη.

Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων για την αποτροπή πρόσθετων κυκλοφοριακών προβλημάτων να αποφύγουν την κίνησή τους στους δρόμους που θα γίνουν οι παρελάσεις και να ακολουθήσουν τις υποδείξεις των ρυθμιστών τροχονόμων.

The post Ρυθμίσεις στην κυκλοφορία την Κυριακή λόγω της παρέλασης appeared first on ΑΘΗΝΑ 9,84.

]]>
34974


Δημοσίευση από , Βρίσκεται στις κατηγορίες Πολιτισμός και Ψυχαγωγία

Σχολιάστε το άρθρο

*Γκαλερί

Σχεδιασμός από MOD creative studio