Αλ. Χαρίτσης: H χώρα έχει οδηγηθεί σε διεθνή απομόνωση
16/10/2025 - 13:54

«Για εξωτερική πολιτική της γλάστρας και του καλού πελάτη στην αγορά όπλων», έκανε λόγο ο πρόεδρος της Νέας Αριστεράς Αλέξης Χαρίτσης, σημειώνοντας ότι η χώρα μας έχει οδηγηθεί σε διεθνή απομόνωση.
Σχολιάζοντας την ομιλία του πρωθυπουργού, είπε ότι αυτή ουσιαστικά, συνιστά απάντηση στο εσωκομματικό του ακροατήριο ενώ κινήθηκε σε χαμηλούς τόνους ακριβώς γιατί ο ίδιος αναγνώρισε τα αδιέξοδα της εξωτερικής πολιτικής.
Αναφορικά με τη συμφωνία για τη Γάζα, μίλησε «για ένα δύσκολο αλλά αναγκαίο βήμα», λέγοντας ότι αποτελεί μία χαραμάδα ελπίδας που σηματοδοτεί τη λήξη της ανθρωποσφαγής. Κάλεσε δε, τον πρωθυπουργό να αναλάβει η χώρα μας την φιλοξενία και την περίθαλψη των παιδιών της Γάζας, που χρειάζονται βοήθεια.
Δημήτρης Ράντος
Σχετικά άρθρα
- Πρώτο τραπέζι στο συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας η Ματίνα Παγώνη [Εικόνες] (1.000)
- Σκρέκας: Θα είχαμε πολύ πιο χαμηλούς λογαριασμούς ενέργειας αν γίνονταν επί ΣΥΡΙΖΑ αυτά που γίνονται σήμερα για τις ΑΠΕ (1.000)
- Εκλογές ΚΙΝΑΛ: Πανηγυρική «επιστροφή» του ΠΑΣΟΚ – Μεγάλη συμμετοχή του κόσμου – Δευτέρα τα αποτελέσματα (1.000)
- Ανατολική Μεσόγειος: Στο μικροσκόπιο της Αθήνας το τουρκικό γεωτρύπανο – Η απάντηση αν επιχειρηθεί πρόκληση (1.000)
- Τις άμυνες της σε επίπεδο κυβερνοασφάλειας ενισχύει περαιτέρω η Ε.Ε. (1.000)
Δημοσίευση από PolisPress, Βρίσκεται στις κατηγορίες Τελευταία νέα

Εμείς και εσείς σε επαφή





