Χαλάνδρι: Πολυτραυματίας ο αναβάτης που έπεσε με τη μηχανή του σε λεωφορείο
13/02/2025 - 12:13
Ως πολυτραυματίας στο Νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς» νοσηλεύεται ο αναβάτης της μηχανής ο οποίος νωρίς το πρωί συγκρούστηκε με ένα αστικό λεωφορείο στο Χαλάνδρι με αποτέλεσμα να πέσει αιμόφυρτος στο οδόστρωμα.
Το ατύχημα συνέβη λίγο μετά τις 7:30 όταν η μηχανή που οδηγούσε ο νεαρός, κινούμενη επί της οδού Παπανικολή, στο ρεύμα προς Αγία Παρασκευή, έπεσε στο πίσω μέρος ενός λεωφορείου το οποίο εκείνη την ώρα είχε σταματήσει στη στάση.
Στο βίντεο που παρουσιάζει το protothema.gr διακρίνεται το λεωφορείο την ώρα που πλησιάζει προς τη στάση ενώ από πίσω ακολουθεί με μεγάλη ταχύτητα η μπλε μηχανή.
Ακολουθεί η σφοδρή σύγκρουση και κατόπιν το μποτιλιάρισμα από τα οχήματα τα οποία έχουν ακινητοποιηθεί στη μεσαία και την αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας.
Στο σημείο επικρατεί πανικός με τους περαστικούς να σπεύδουν να δώσουν τις πρώτες βοήθειες στον ντελιβερά ενώ λίγη ώρα αργότερα φαίνεται και το ασθενοφόρο που σταθμεύει για να τον παραλάβει.
Πηγή: protothema
Σχετικά άρθρα
- Υποβοηθούμενη αναπαραγωγή: Τα πλεονεκτήματα του νέου πλαισίου (1.000)
- Αδ. Γεωργιάδης: Θεωρώ αδιανόητο ότι η ΕΕ βλέπει την ενεργειακή κρίση χωρίς να παρεμβαίνει γρήγορα (1.000)
- Δύο τραυματίες σε απόπειρα ληστείας στη Θεσσαλονίκη (1.000)
- Έλενα Αθανασοπούλου: Ξεσπά η ηθοποιός που μήνυσε τον σκηνοθέτη για βιασμό (1.000)
- Ηράκλειο: Στις φλόγες επιχείρηση ανακυκλώσιμων υλικών (1.000)
Δημοσίευση από AutoPolis, Βρίσκεται στις κατηγορίες Διάφορες ειδήσεις

Εμείς και εσείς σε επαφή







