Μαρινάκης για Ρουβίκωνα στο σπίτι του Τασούλα: Είναι εκπρόσωποι της χειρότερης μορφής φασισμού
13/02/2025 - 08:21
Ως ”εκπροσώπους της χειρότερης εκδοχής του φασισμού” χαρακτηρίζει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος την αναρχική συλλογικότητα Ρουβίκωνας μετά την μοτοπορεία και την ρίψη φυλλαδίων με υβριστικό περιεχόμενο έξω από την οικία του νεοεκλεγέντος Προέδρου της Δημοκρατίας, Κωνσταντίνου Τασούλα.
Ο Παύλος Μαρινάκης σχολίασε πως ούτε η παρουσία στο χώρο ούτε τα ”συνθήματα μίσους φοβίζουν κανέναν δημοκρατικό πολίτη” και προσέθεσε με νόημα ”έχει τεράστια αξία να αναλογιστούν τα κόμματα της αντιπολίτευσης πού οδηγεί η τακτική της τοξικότητας και των συκοφαντιών, ειδικά όταν μιλάμε για μια εθνική τραγωδία”, εννοώντας φυσικά τα Τέμπη.
Ο Ρουβίκωνας αναφέρει ως λόγο της ”παρέμβασής” του τον ρόλο που καταλογίζει στον κ.Τασούλα για τον χειρισμό της υπόθεση των Τεμπών: ”Ο Τασούλας ως πρόεδρος της Βουλής έπαιξε τον δικό του, ενεργό και συνειδητό ρόλο, στο θάψιμο της υπόθεσης. Ως τροχονόμος της κοινοβουλευτικής λειτουργίας φρόντισε να ρίξει κι αυτός την άμμο που του αναλογούσε στα γρανάζια των διαδικασιών διερεύνησης θάβοντας επί έξι μήνες τη δικογραφία που είχε φτάσει στη Βουλή. Θάβοντας μαρτυρίες, θάβοντας γεγονότα, θάβοντας μια πραγματικότητα οριακά αποτυπωμένη σε δικαστικά έγγραφα που αποδομούσε το αφήγημα του καπετάνιου του”.
Πηγή: huffingtonpost
Σχετικά άρθρα
- Βουλή: Παρέμβαση του Ρουβίκωνα με πανό διαμαρτυρίας για τα Τέμπη (0.838)
- Εκλογή ΠτΔ: Απείχαν Νέα Αριστερά, Πλεύση Ελευθερίας λόγω Τεμπών-Τι είπε η Κωνσταντοπούλου μέσα στη Βουλή (βίντεο) (0.125)
- Βουλή: Ο Γιώργος Αμυράς θα λάβει τη βουλευτική έδρα του Κώστα Τασούλα (0.119)
- Από την Εθνική Ενότητα στον κομματικό υπολογισμό (0.119)
- Κυβέρνηση: Βαθιά ενωτικός πολιτικός ο Τασούλας - Μη ευπρόσδεκτες οι ψήφοι των Σπαρτιατών (0.119)
Δημοσίευση από AutoPolis, Βρίσκεται στις κατηγορίες Τελευταία νέα