Ευρωβουλευτές φόρεσαν περιβραχιόνιο «OneLove» και την καταπάτηση των ΛΟΑΤΚΙ δικαιωμάτων στο Μουντιάλ



24/11/2022 - 14:51

Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο ενέκρινε σήμερα ψήφισμα για τις αναφορές σχετικά με καταπατήσεις δικαιωμάτων της κοινότητας ΛΟΑΤΚΙ+ στο Μουντιάλ και κάλεσε το Κατάρ να αποποινικοποιήσει τις σχέσεις μεταξύ ατόμων του ιδίου φύλου.

Μερικοί ευρωβουλευτές φορούσαν το περιβραχιόνιο “OneLove” το οποίο αρχηγοί επτά ευρωπαϊκών εθνικών ομάδων που συμμετέχουν στο αναγκάστηκαν να αφαιρέσουν έπειτα από πίεση της FIFA.

Ευρωβουλευτές κάλεσαν επίσης τις αρχές του Κατάρ να διεξαγάγουν πλήρη έρευνα για τους θανάτους μεταναστών εργατών καθώς και για τους τραυματισμούς που υπέστησαν εργάτες κατά τη διάρκεια των προετοιμασιών για το Παγκόσμιο Κύπελλο.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr

Adblock test (Why?)


Σχετικά άρθρα


Δημοσίευση από , Βρίσκεται στις κατηγορίες 2, 3, 4 τροχοί

Σχολιάστε το άρθρο

*


Γκαλερί

Σχεδιασμός από MOD creative studio