Το υπέροχο σποτάκι για τις Ημέρες Υιοθεσίας Σκύλου! (video)


17/10/2017 - 18:36

alt

Και ναι λοιπόν έχουμε Ημέρες Υιοθεσίας Σκύλου!

Μια υπέροχη γιορτή τοΣάββατο 4 και Κυριακή 5 Νοεμβρίου από τις 10 το πρωί μέχρι τις 8 το βράδυ στο Helexpo Maroussi Κηφισίας 39 στο Μαρούσι, από την Ζωοφιλική Ένωση Ηλιούπολης.

Το νέο σποτάκι της Ζωοφιλής Ένωσης Ηλιούπολης, όπως και όλα τα υπόλοιπα, δημιουργήθηκε χωρίς κανένα οικονομικό κόστος για το σωματείο που στειρώνει, θεραπεύει και φροντίζει αδέσποτους σκύλους και γάτες φροντίζοντας παράλληλα για την υιοθεσία τους.

Το συγκεκριμένο σποτάκι δημιουργήθηκε με τις ευλογίες του γνωστού σκηνοθέτη Kornél Mundruczó ο οποίος μαζί με τους παραγωγούς της βραβευμένης στις Κάννες ταινίας White God έδωσαν την έγκρισή τους να χρησιμοποιήσουμε πλάνα της ταινίας στο σποτάκι.

Η Ζωοφιλική Ένωση Ηλιούπολης ευχαριστεί ολόψυχα σκηνοθέτη Kornél Mundruczó και τις εταιρίες www.protoncinema.hu και www.protontheatre.hu και την Orsolya Banki για την πολύτιμη βοήθειά της.

Ακόμη, τα μέλη της ΖΕΗΛ ευχαριστούν τον Στάθη Νικολακόπουλο, τον Δημήτρη Μπαρμπαγιώργη και το Media Lab του Δήμου Ηλιούπολης για την ηχογράφηση του ραδιοφωνικού, τον Σταμάτη Γεροχριστοδούλου για το μοντάζ και την Ευτυχία Καδόγλου για τις κάρτες των τίτλων.

Let’s block ads! (Why?)


Δημοσίευση από , Βρίσκεται στις κατηγορίες Περιβαλλοντικά

Σχολιάστε το άρθρο

*Γκαλερί

Σχεδιασμός από MOD creative studio