Το πρώτο προεκλογικό σποτ της ΝΔ με πρωταγωνιστή τον Μητσοτάκη – «Ερχόμαστε πιο κοντά στην Ευρώπη»14/05/2024 - 23:00

Το πρώτο προεκλογικό σποτ για τις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου έδωσε στη δημοσιότητα η Νέα Δημοκρατία, με πρωταγωνιστή τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη.

Στο σποτ, ο κ. Μητσοτάκης αναφέρεται σε μια σειρά θεμάτων που απασχολούν τους πολίτες, όπως η ακρίβεια και η Υγεία, περιγράφοντας τις ενέργειες που έχει κάνει η κυβέρνησή του για την επίλυση των προβλημάτων στους τομείς αυτούς.

Στη συνέχεια, αναφέρεται στη σημασία των ευρωεκλογών για την επιτάχυνση των αλλαγών που, όπως σημειώνει, «έχει ανάγκη ο τόπος», τονίζοντας πως «όσο πιο δυνατή είναι η φωνή μας» στην Ευρώπη, «τόσο πιο πολλά θα πετύχουμε για τους Έλληνες».

embedded content

Το προεκλογικό σποτ της ΝΔ

Πριν από μερικούς μήνες μας δώσατε την εντολή να συνεχίσουμε να αλλάζουμε την Ελλάδα και να έρθουμε πιο κοντά στην Ευρώπη.

Αυτό προσπαθούμε καθημερινά. Απέναντι στην ακρίβεια. Αυξήσαμε μόνιμα μισθούς και συντάξεις. Αλλά ξέρουμε ότι οι τιμές επιμένουν να είναι υψηλές. Για αυτό και συνεχίζουμε τη μάχη.

Στην υγεία προσλαμβάνονται γιατροί, ανακαινίζονται νοσοκομεία και κέντρα Υγείας, ενώ οι δωρεάν εξετάσεις απλώνονται παντού. Ειδικά εδώ τα βήματά μας πρέπει να γίνουν άλματα.

Το ψηφιακό κράτος εξυπηρετεί πια τον πολίτη χωρίς ουρές και ταλαιπωρία. Ωστόσο, το βαθύ κράτος αντιστέκεται. Χρειάζονται πιο τολμηρές μεταρρυθμίσεις. Έχουμε ακόμα πολλά να κάνουμε. Με συνέπεια, συνέχεια αλλά και πιο ισχυρή εθνική φωνή από ποτέ.

Οι διεκδικήσεις μας στις Βρυξέλλες μπορούν αν επιταχύνουν τις αλλαγές που ζητά ο τόπος. Γι’ αυτό και αυτές οι εκλογές είναι πολύ σημαντικές. Όσο πιο δυνατή είναι η φωνή μας, τόσο πιο πολλά θα πετύχουμε για όλες τις Ελληνίδες και όλους τους Έλληνες.

Στις 9 Ιουνίου κάνουμε μαζί ακόμα ένα βήμα μπροστά και ερχόμαστε σταθερά πιο κοντά στην Ευρώπη.

Adblock test (Why?)

Πηγή: in.gr


Σχετικά άρθρα


Δημοσίευση από , Βρίσκεται στις κατηγορίες Πολιτική

Σχολιάστε το άρθρο

*


Τελευταία άρθρα

Γκαλερί

Σχεδιασμός από MOD creative studio