Το μήνυμα του Θεοδωράκη για τη συνάντησή του με τον Τσίπρα


13/03/2018 - 06:46

Με ένα μήνυμα στο Twitter απάντησε ο Σταύρος Θεοδωράκης στα όσα γράφονται και λέγονται για το ραντεβού του με τον Αλέξη Τσίπρα το απόγευμα της Δευτέρας στο Μαξίμου. Ως γνωστόν, η σπουδή του επικεφαλής να ανταποκριθεί στην πρόσκληση του Πρωθυπουργού για να συζητήσουν την πρότασή του για τη δημιουργία Συμβουλίου Εθνικής Ασφαλείας, προκάλεσε αντιδράσεις στο υπό διαμόρφωση Κίνημα Αλλαγής, καθώς πολλοί είδαν στη συνάντηση ένα πολιτικό φλερτ του κ. Θεοδωράκη με τον κ. Τσίπρα.

Ο κ. Θεοδωράκης ξεκαθάρισε πως θα συναντήσει τον Πρωθυπουργό αλλά δεν θα μπει στην κυβέρνηση, απαντώντας στην παραφιλολογία των τελευταίων 24ωρων ότι το Ποτάμι θα μπορούσε να λειτουργήσει υπό προϋποθέσεις ως «μαξιλάρι» κυβερνητικής πλειοψηφίας αν οι σχέσεις του ΣΥΡΙΖΑ με τους Ανεξ. Ελληνες επιδεινώνονταν λόγω των ανοιχτών θεμάτων (Σκοπιανό, συμπεριφορά Πάνου Καμμένου κλπ).

Το μήνυμα του κ. Θεοδωράκη καταγράφηκε λίγο πριν από τη συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου του Κινήματος Αλλαγής εν όψει του ιδρυτικού συνεδρίου του νέου φορέα που θα γίνει το τριήμερο 16-18 Μαρτίου στο ΣΕΦ.

Το μήνυμα του Θεοδωράκη για τη συνάντησή του με τον Τσίπρα

Πηγή: protagon


Δημοσίευση από , Βρίσκεται στις κατηγορίες Πολιτική

Σχολιάστε το άρθρο

*Γκαλερί

Σχεδιασμός από MOD creative studio