Το ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ στηρίζει τα ελληνικά τρόφιμα και ποτά

Νέα δεδομένα στον χώρο της επαγγελματικής εκπαίδευσης εξακολουθεί να δημιουργεί το ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ.

Αυτή τη φορά με την παρουσία του στην 4η έκθεση  ΕΞΠΟΤΡΟΦ, η οποία διοργανώθηκε από 27 ως 30 Ιανουρίου 2017 στο Ελληνικό Κέντρο Ξιφασκίας στο Ελληνικό.

Η έκθεση που είναι αφιερωμένη στον κλάδο των ελληνικών τροφίμων και ποτών διοργανώθηκε με εξαιρετική επιτυχία για τέταρτη συνεχή χρονιά. Απευθύνεται τόσο στους επαγγελματίες του κλάδου των τροφίμων όσο και στο ευρύ κοινό και ειδικά φέτος προσέλκυσε χιλιάδες επισκέπτες από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Εκεί, ο ΟΜΗΡΟΣ ανέδειξε τη σπουδαία δουλειά του μέσα από ένα εντυπωσιακό περίπτερο και οι σπουδαστές των ειδικοτήτων Μαγειρικής και Ζαχαροπλαστικής απέδειξαν γιατί η Σχολή τους θεωρείται η κορυφαία στην Ελλάδα στον κλάδο των τουριστικών επαγγελμάτων και του επισιτισμού: κατέκτησαν τα περισσότερα χρυσά μετάλλια στους σχετικούς διαγωνισμούς που διοργανώθηκαν στο πλαίσιο της έκθεσης.

Ο ΟΜΗΡΟΣ είναι ένας εκπαιδευτικός οργανισμός που πράγματι «δημιουργεί επαγγελματίες» όπως επιβεβαιώνει και η γλώσσα των αριθμών: σύμφωνα με έρευνα της ALCO* κατά την περίοδο 2008-2014 – η οποία στιγματίστηκε από βαθιά οικονομική ύφεση- δύο στους τρεις αποφοίτους του ΟΜΗΡΟΥ εργάζονται στην ειδικότητα που σπούδασαν.

*η έρευνα πραγματοποιήθηκε με βάση τους κώδικες δεοντολογίας της ESOMAR και επαγγελματικής πρακτικής του ΣΕΔΕΑ.

Let’s block ads! (Why?)