Τελικός Conference League: Η UEFA ακυρώνει εισιτήρια οπαδών του Ολυμπιακού29/05/2024 - 19:23

Στην ακύρωση εισιτηρίων που είχαν αποκτηθεί από φιλάθλους του Ολυμπιακού με δευτερογενή αγορά φέρεται να προχωρά η UEFA λίγες ώρες πριν από τον μεγάλο τελικό του Europa Conference League με αντίπαλο την Φιορεντινά στην Opap Arena.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η UEFA ακυρώνει εισιτήρια σε θύρες που θα κάθονταν φίλοι της ιταλικής ομάδας, αλλά τελικά κατέληξαν σε ελληνικά χέρια, υπό τον φόβο έντασης μεταξύ των φιλάθλων στις εξέδρες του γηπέδου.

Υπενθυμίζεται ότι η UEFA είχε εξαρχής προειδοποιήσει, με επίσημη ανακοίνωσή της, ότι «τα εισιτήρια που αγοράζονται από μη εξουσιοδοτημένους τρίτους, ιστότοπους ή πρακτορεία, καθώς και από ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης ή από πλανόδιους πωλητές μπορεί να ακυρωθούν από την UEFA ανά πάσα στιγμή και οι φίλαθλοι είναι πιθανό να μην εισέλθουν ή να αποβληθούν από το στάδιο».

Η ανακοίνωση της UEFA

«Όλα τα εισιτήρια των τελικών των ανδρικών διοργανώσεων της UEFA και του UEFA EURO 2024 είναι ψηφιακά εισιτήρια και διανέμονται μέσω της επίσημης εφαρμογής για κινητά UEFA Tickets, η οποία περιέχει υπερσύγχρονα χαρακτηριστικά ασφαλείας. Δεν υπάρχουν χάρτινα εισιτήρια ή εισιτήρια εκτύπωσης στο σπίτι.

Τα εισιτήρια που αγοράζονται από μη εξουσιοδοτημένους τρίτους, ιστότοπους ή πρακτορεία, καθώς και από ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης ή από πλανόδιους πωλητές μπορεί να ακυρωθούν από την UEFA ανά πάσα στιγμή και οι φίλαθλοι είναι πιθανό να μην εισέλθουν ή να αποβληθούν από το στάδιο.
Επιπλέον, σύμφωνα με ορισμένους νόμους, η μη εξουσιοδοτημένη πώληση εισιτηρίων αγώνων μπορεί να συνιστά ποινικό αδίκημα και είναι ένα θέμα που η UEFA αντιμετωπίζει πολύ σοβαρά. Η UEFA εφαρμόζει ενεργά τους όρους και τις προϋποθέσεις πώλησης εισιτηρίων και, στην πραγματικότητα, αρκετές εκατοντάδες εισιτήρια έχουν ήδη ακυρωθεί ενόψει των τελικών αγώνων συλλόγων UEFA και του UEFA EURO 2024, καθώς προσφέρθηκαν ή/και μεταβιβάστηκαν κατά παράβαση των όρων και προϋποθέσεων πώλησης εισιτηρίων.

Συνιστάται επίσης στους φιλάθλους να μην ταξιδεύουν στα γήπεδα χωρίς εισιτήρια, καθώς η είσοδος στο γήπεδο επιτρέπεται μόνο με την επίδειξη έγκυρου εισιτηρίου», ανέφερε η συγκεκριμένη ανακοίνωση – προειδοποίηση της UEFA».

Ahead of forthcoming finals and UEFA EURO 2024, we urge fans not to purchase tickets on the secondary market.

All official tickets are digital, distributed via the UEFA Tickets mobile app.

Fans are also strongly advised not to travel to stadiums without tickets.

Full info: ⬇️

— UEFA (@UEFA) May 27, 2024

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Αντίστροφη μέτρηση για το Conference League: Σε ρυθμούς τελικού η Αθήνα

Conference League: Τι προβλέπεται εάν εργαζόμενοι δεν μπορέσουν να πάνε στη δουλειά λόγω μέτρων

Πηγή: huffingtonpost


Σχετικά άρθρα


Δημοσίευση από , Βρίσκεται στις κατηγορίες Τελευταία νέα

Σχολιάστε το άρθρο

*


Γκαλερί

Σχεδιασμός από MOD creative studio