Τα υπαλληλάκια της δημοσιογραφίας


16/11/2010 - 12:24

Κάποια υπαλληλάκια της δημοσιογραφίας έχουν αρχίσει να ενοχλούνται από τις δήθεν ανώνυμες ηλεκτρονικές εφημερίδες που κατακλύζουν το Διαδίκτυο και εκδηλώνουν σε διάφορες φυλλάδες την ιερή αγανάκτησή τους.

Προφανώς κατ’ εντολήν των αφεντικών τους που επί δεκαετίες λυμαίνονται την κρατική διαφήμιση και παίζουν ανενόχλητοι τα παιγνιδάκια τους. Τα παιδιά δεν έχουν καταλάβει τίποτε από αυτά που συμβαίνουν γύρω τους. Δεν αντιλαμβάνονται ότι ζούμε σε καθεστώς ανοιχτών πηγών και ότι οι βασικές πληροφορίες, αυτές που άλλοτε ήταν προνόμιο κάποιων «εκλεκτών» τώρα είναι κοινό αγαθό, προσβάσιμο στον καθένα και εκμεταλλεύσιμο απ’ όλους.

Δικαίως πάντως ανησυχούν. Σε λίγο θα έχουν να κάνουν με κανονικούς επαγγελματίες, που δεν νοιάζονται για τα λεφτά, αλλά είναι αποφασισμένοι να υπηρετήσουν τον κόσμο και την κοινωνία και το κυριότερο κάνουν το κέφι τους. Γράφουν, σχολιάζουν και αποκαλύπτουν επειδή απλά τους αρέσει.

Απελευθερώνονται σιγά -σιγά ολοένα και περισσότεροι και σε λίγο ο κήπος θα είναι γεμάτος από λουλούδια και αγκάθια, ώστε να υπάρχουν επιλογές για όλα τα γούστα. Γι’ αυτό μην τρελαίνεστε. Κάντε και εσείς μια ηλεκτρονική εφημερίδα μπορείτε.

Άλλωστε ζούμε τον καιρό της μεγάλης απελευθέρωσης. Τα αφεντικά σας έτσι κι αλλιώς σε λίγο δεν θα έχουν να σας πληρώσουν και θα σας πετάξουν στο δρόμο…

πηγή : http://www.insideinfo.gr/article/2611/ta-upallelakia-tes-demosiographias

Σημείωση : Μας άρεσε αυτό το άρθρο και έτσι το αναδημοσιεύουμε


Δημοσίευση από , Βρίσκεται στις κατηγορίες Άρθρα της Πόλις

Σχολιάστε το άρθρο

*Γκαλερί

Σχεδιασμός από MOD creative studio