Τέξας: Λήστεψε τράπεζα μια ημέρα πριν το γάμο του – Για να πληρώσει τις βέρες


09/10/2019 - 17:08

εσαφ

Ενας γαμπρός στο Τέξας, ο οποίος λήστεψε τράπεζα την ημέρα πριν από το γάμο του για να πληρώσει τις βέρες και τον χώρο της δεξίωσης, συνελήφθη σύμφωνα με την τοπική αστυνομία.

Ο Χιθ Μπάμπους λήστεψε την τράπεζα Citizens State Bank στο Γκρόουβτον το πρωί της Παρασκευής, ανέφερε ο Σερίφης της κομητείας Τρίνιτι.

Σύμφωνα με το Skynews, ο 36χρονος απείλησε τον ταμία, λέγοντάς του ότι είχε όπλο πάνω του, πριν του ζητήσει όλα τα μετρητά. Ο ληστής για κλάματα είπε στον τραπεζικό υπάλληλο ότι παντρευόταν και χρειαζόταν τα χρήματα για το γάμο του την αμέσως επόμενη μέρα.

Στη συνέχεια έφυγε με τα κλεμμένα χρήματα και διέφυγε οδηγώντας το όχημά του διαμέσου δασικών δρόμων. Τότε έλαβε κλήση από την αρραβωνιαστικιά του, που επρόκειτο να παντρευτεί το Σάββατο, η οποία τον ενημέρωσε πως η αστυνομία είχε δημοσιεύσει στο Facebook φωτογραφίες του και τον χαρακτήριζε ως καταζητούμενο για ληστεία.

Η σύντροφός του τον έπεισε τελικά να παραδοθεί και να ομολογήσει τις πράξεις του στις αρχές του Χιούστον.

«Ο ίδιος δήλωσε ότι δεν είχε αρκετά χρήματα για το γαμήλιο δαχτυλίδι που ήθελε να αγοράσει ενώ έπρεπε να πληρώσει και τον χώρο της δεξίωσης» τόνισε ο Σερίφης Γούντι Γουάλας.

Η τράπεζα βρισκόταν σε απόσταση περίπου 30 λεπτών με το αυτοκίνητο από την πόλη που διαμένει.

Η αστυνομία είπε ότι ο δράστης πέταξετα ρούχα του έξω από το παράθυρο του αυτοκινήτου του κατά την διαφυγή του από την τράπεζα. Ο επίδοξος ληστής μεταφέρθηκε στην φυλακή της κομητείας Τρίνιτι και καλείται τώρα να εξηγήσει στο δικαστήριο τι ακριβώς σκεφτόταν…

Πηγή: Skynews

Πηγή: huffingtonpost


Δημοσίευση από , Βρίσκεται στις κατηγορίες Τελευταία νέα

Σχολιάστε το άρθρο

*Γκαλερί

Σχεδιασμός από MOD creative studio