Στην παραγωγή το γκολφ καρτ της Mercedes-Benz


05/03/2018 - 23:37

Πριν περίπου δυο χρόνια, η Mercedes-Benz σε συνεργασία με την Garia, την δανεζικη εταιρεία που ειδικεύεται στην κατασκευή αμαξιδίων του γκολφ παρουσίασαν μια πιο premium όσο και πιο φουτουριστική εκδοχή του είδους η οποία πλέον τίθεται προς πώληση ξεκινώντας στις ΗΠΑ, από τα 73.000 δολάρια.

Σε ό,τι αφορά τις προδιαγραφές που θα έχουν στη διάθεσή τους, όσοι επιλέξουν την premium εκδοχή των γκολφ αμαξιδίων που θυμίζει το smart fortwo cabrio σε εμπλουτισμένη εκδοχή και στο πνεύμα του αθλήματος που καλείται να υπηρετήσει, το Mercedes Garia Golf, διαθέτει γρίλια που παραπέμπει στο μοτίβο μπάλας γκολφ και περιστοιχίζεται από ένα σετ αιχμηρών φωτιστικών σωμάτων τεχνολογίας LED, ενώ σε αντίθεση με τα συνήθη χαρακτηριστικά των αντίστοιχων οχημάτων διαθέτει παρμπρίζ και μια οροφή που, αντί του συνήθους υφάσματος, αποτελείται από ανθρακονήματα.

Από το εξεζητημένο αυτό υλικό κατασκευάζεται επίσης και ο αεροδυναμικός διαχύτης του πίσω τμήματος ενώ την εικόνα συμπληρώνουν ένα spoiler, οι μικροί τροχοί με τις πέντε ακτίνες και δύο θέσεις για τσάντες γκολφ τοποθετημένες υπό γωνία για περισσότερη χρηστικότητα κατά την αναζήτηση του σωστού μπαστουνιού.

Στο εσωτερικό, υπάρχει η αδιάψευστη σφραγίδα της Mercedes-Benz η οποία μεταφράζεται σε ένα άνετο lounge κάθισμα επενδυμένο με ακριβό δέρμα κάτω από το οποίο φιλοξενείται ένα μίνι ψυγείο.

Την επιλογή των υλικών του εσωτερικού εκτός από το δέρμα συμπληρώνουν το ξύλο και οι λεπτομέρειες από ανθρακονήματα ενώ στα στοιχεία που κάνουν τη διαφορά συγκαταλέγεται η οθόνη των του infotainment, όπου εκτός από ενδείξεις σχετικές με τη λειτουργία του αυτοκινήτου, εμφανίζονται χάρτες του γηπέδου γκόλφ, σκορ, εφαρμογή για τον καιρό και τις μεταβολές των καιρικών συνθηκών.

Τα gadgets του γκολφ καρτ της Mercedes-Benz συμπληρώνει η παρουσία Bluetooth και ηχείων, δίνοντας τη δυνατότητα στον οδηγό να αναπαράγει μουσική από το smartphone του.

Σε ό,τι αφορά το κινητήριο σύνολο το γκολφ καρτ εξοπλίζεται με ηλεκτροκινητήρα ισχύος 14 ίππων και μπαταρίες ιόντων λιθίου. Η αυτονομία διαμορφώνεται σε 80 χλμ. ενώ η μέγιστη ταχύτητα ανέρχεται σε 70 χλμ./ώρα.

Let’s block ads! (Why?)


Δημοσίευση από , Βρίσκεται στις κατηγορίες 2, 3, 4 τροχοί

Σχολιάστε το άρθρο

*Γκαλερί

Σχεδιασμός από MOD creative studio