Ρ.Κράτσα: Η πειθαρχία των κατοίκων στα μέτρα για τον κορονοϊό έφεραν τα θετικά αποτέλεσματα


12/01/2021 - 14:13

https://www.athina984.gr/wp-content/uploads/2021/01/ΚΡΑΤΣΑ.mp3

Εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων, Ρόδη Κράτσα, στον Αθήνα 9.84 και στην Κατερίνα Παπαβασιλείου.

Στην κορυφή των πιο ασφαλών περιοχών της Ευρώπης τα Ιόνια νησιά:

«Από την πρώτη στιγμή έγιναν εδώ, στο Ιόνιο, όλα τα απαραίτητα και έτσι είχαμε από την έναρξη αυτή της περιπέτειας, της αντιμετώπισης του κορονοϊού, θετικά αποτελέσματα. Η πειθαρχία των κατοίκων των Ιόνιων νησιών είναι αξιοσημείωτη και έτσι συνεχίζουμε να κρατάμε χαμηλά τα ποσοστά της διάδοσης του ιού»

Καμπάνια:

«Εν μέσω χειμώνα και lock down τολμήσαμε να κάνουμε μια καμπάνια που τελικά αποδείχτηκε επιτυχημένη. Θέσαμε σε εφαρμογή νέες μεθόδους ενημέρωσης και προβάλλαμε μέσω κινητών τηλεφώνων και μέσων κοινωνικής δικτύωσης, τα Ιόνια Νησιά ως έναν ταξιδιωτικό προορισμό για όλες τις εποχές του χρόνου, και τις εποχές που προστατευόμαστε από τον covid-19 αλλά και όταν θα επιστρέψουμε στην πλήρη κανονικότητα»

Νέος φορέας:

Η επτανήσια πολιτικός ανακοίνωσε πως βρίσκεται στην τελική ευθεία η δημιουργία φορέα διαχείρισης του “ναυαγίου” στη Ζάκυνθο.

«Πρόκειται για έναν φορέα, που για πρώτη φορά δημιουργείται στη χώρα μας, φορέας διαχείρισης ενός φυσικού μνημείου. Αυτό το μνημείο της φύσης οφείλουμε να το προστατέψουμε και να προστατεύσουμε και τους επισκέπτες»

Νομοσχέδιο επέκτασης χωρικών υδάτων σε 12 μίλια στο Ιόνιο:

«Η εξέλιξη είναι θετική. Σε επίπεδο εξωτερικής πολιτικής είναι σημαντικό γιατί στέλνουμε το μήνυμα ότι παίρνουμε πρωτοβουλίες και μάλιστα πρωτοβουλίες που καταλήγουν σε δημιουργικά σχέδια και συνεργασίες. Επίσης βάζουν τα Ιόνια στο χάρτη μιας γεωπολιτικά σημαντικής περιοχής. Δεν είμαστε γεωπολιτικά κρίσιμοι, διότι δεν έχουμε εντάσεις αλλά είμαστε γεωπολιτικά σημαντικοί και για την δημιουργία αυτής της ζώνης συνεργασίας με την Ιταλία, αλλά και για το ότι θα περάσουν από το Ιόνιο αγωγοί φυσικού αερίου»

Let’s block ads! (Why?)


Δημοσίευση από , Βρίσκεται στις κατηγορίες Τελευταία νέα

Σχολιάστε το άρθρο

*Γκαλερί

Σχεδιασμός από MOD creative studio