Πώς σχολιάζουν οι ομογενείς, τα αποτελέσματα των εκλογών
08/05/2012 - 10:51

Πώς σχολιάζουν οι ομογενείς, τα αποτελέσματα των εκλογών [βίντεο]

Ανάμεικτα ήταν τα συναισθήματα των ομογενών για τα αποτελέσματα των εθνικών εκλογών της 6ης Μαΐου. Μία βόλτα σε καφετέρειες στην Αστόρια των ΗΠΑ έκανε πως τα πολιτικά της πατρίδας μας απασχολούν τους Έλληνες όσο μακρυά και εάν είναι από την Ελλάδα.

Όπως δημοσιεύει το protothema.gr, στην «ελληνική» Αστόρια ρωτήθηκαν ομογενείς και καταγράφηκαν οι απόψεις τους για το πώς αποφάσισαν οι συμπατριώτες τους να εκπροσωπηθούν στο κοινοβούλιο. 

«Τι να σου πω φίλε μου. Καλά να πάθουν τα δυο μεγάλα κόμματα. Εξαπατούσαν. Λεηλατούσαν. Έκλεβαν. Μάθαιναν τον κόσμο στο ρουσφέτι και στην ψευδαίσθηση της εύκολης ζωής με τις κάρτες τα δάνεια και σήμερα ο κόσμος δυστυχεί. Πονάει. Πεινά! Το αποτέλεσμα ήταν ένα σαφέστατο μήνυμα. Λες και ο λαός ήταν συνεννοημένος.

Τιμώρησε αυτούς που έπρεπε και τον έφεραν σε αυτή την κατάσταση και έδωσε δύναμη σε εκείνον που τα έσπαγε, έβγαζε τον κόσμο στα πεζοδρόμια , τον Τσίπρα λέω, για να δει τι θα κάνει; Έλα να δούμε λοιπόν κύριε Τσίπρα πόσα φίδια βάζει ο σάκος; Να σε δούμε τώρα θα κυβερνήσεις ή θα λιποτακτήσεις; Γιατί προσωπικά δε νομίζω το παιδί να θέλει να κυβερνήσει. Παίζει. Και τώρα που ο λαός του είπε έλα να σε δούμε και εσένα. Τώρα θα δούμε τι θα κάνει», λέει ένας αρκετά νέος στην ηλικία άνδρας.

Στο παρακάτω βίντεο παραθέται ένα μικρό δείγμα των ανθρώπων που ρωτήθηκαν.

[stream provider=youtube flv=http%3A//www.youtube.com/watch%3Fv%3DR8PyIWRhwrY img=x:/img.youtube.com/vi/R8PyIWRhwrY/0.jpg embed=false share=false width=500 height=300 dock=true controlbar=over bandwidth=high autostart=false /]


Δημοσίευση από , Βρίσκεται στις κατηγορίες Έλληνες παντού

Σχολιάστε το άρθρο

*Γκαλερί

Σχεδιασμός από MOD creative studio