Πρόβλεψη: «Θα κατεβεί στις εκλογές ο Ρουβίκωνας»


29/06/2018 - 02:31

Την εκτίμηση ότι η αναρχική ομάδα η οποία έχει πυκνώσει τη δράση της δεν θα αργήσει να διαβεί τον… Ρουβίκωνα της πολιτικής συμμετέχοντας σε εκλογές έκανε το πρωί της Πέμπτης ο Λεωνίδας Γρηγοράκος, βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο κ. Γρηγοράκος έκανε παραλληλισμούς με την πορεία της Χρυσής Αυγής και προέβλεψε ότι ο Ρουβίκωνας θα είναι από τα προσεχή κόμματα στη Βουλή.

«Αυτή η ομάδα θα κατεβεί στις προσεχείς εκλογές… Είναι έτοιμοι. Ολα αυτά που κάνουν είναι εγγραφές μελών. Δεν κάλεσαν πριν από 15 ημέρες την κοινωνία σε συστράτευση μαζί τους; Σε κάθε χωριό» είπε χαρακτηριστικά ο πρώην αν. υπουργός Υγείας.

grigorakos
Ο Λεωνίδας Γρηγοράκος στη συνέντευξή του στην εκπομπή «Σήμερα» του ΣΚΑΪ, το πρωί της Πέμπτης

Ο ίδιος παρατήρησε ότι δεν έχουν εκτιμήσει καλά το θέμα του Ρουβίκωνα στον ΣΥΡΙΖΑ, στην κυβέρνηση. Συχνά οι καταδρομικές επιθέσεις του Ρουβίκωνα έχουν χαρακτηριστεί από κυβερνητικά στελέχη ως απλός ακτιβισμός.

«Αλλά ούτε και στην αντιπολίτευση (το έχουμε εκτιμήσει)», προσέθεσε.

Σε κάθε περίπτωση θα είναι ένα δείγμα πολιτικού σουρεαλισμού. Η αναρχική ομάδα που πριν από λίγο καιρό είχε φτάσει ως το προαύλιο της Βουλής –με τα γνωστά πήγαιν’ έλα με τα περιπολικά– να βρεθεί ξαφνικά μέσα στην Ολομέλεια να (κατα)ψηφίζει νομοσχέδια…

Πρόβλεψη: «Θα κατεβεί στις εκλογές ο Ρουβίκωνας»

Πηγή: protagon


Δημοσίευση από , Βρίσκεται στις κατηγορίες Πολιτική

Σχολιάστε το άρθρο

*Γκαλερί

Σχεδιασμός από MOD creative studio