Ο Taki Tsan και ο Phyrosun για ένα live στα Πανοραμικά Σκαλιά του ΚΠΙΣΝ


04/08/2022 - 17:38

Οι Taki Tsan και Phyrosun έρχονται στις 9 Σεπτεμβρίου στα Πανοραμικά Σκαλιά του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος για ένα live με καινούργια, ακυκλοφόρητα κομμάτια, αλλά και παλαιότερο υλικό που περιλαμβάνει μερικά από τα κλασικότερα anthems του ελληνικού rap. Πίσω από τα decks της σκηνής o beatmaker Rsn.

Ιδρυτικό μέλος των ΖΝ (Ζωντανοί Νεκροί) και των Τιγρέ Σποράκια, σόλο ράπερ ως Waze, Τυμβωρύχος και, φυσικά, Παιδί Θαύμα, ο Taki Tsan έκανε τα πρώτα του βήματα δεύτερο μισό της δεκαετίας του ’90.

Εκτός από τη θέση του πίσω από το μικρόφωνο, έχει ασχοληθεί με τη σκηνή και από τη θέση του παραγωγού, είναι tattoo artist και τα τελευταία χρόνια έχει επανεφεύρει τον εαυτό του ως «μοντέρνο ρεμπέτη», μαθαίνοντας μπαγλαμά και αγκαλιάζοντας την κουλτούρα του ρεμπέτικου.

Μαζί του, σε μια Music Escapades βραδιά αφιερωμένη στις ρίμες ο Phyrosun. Επίσης μέλος της σκηνής από τα late 90s. Έχει συμμετάσχει σε hip hop crews, έχει συνεργαστεί με όλα τα ονόματα που ραπάρουν στα ελληνικά, ενώ πέντε είναι τα άλμπουμ που φέρουν την υπογραφή του από το 2008 κι έπειτα. Παράλληλα, έχει ασχοληθεί με το θέατρο. Η μεγάλη του αγάπη παραμένει το μπάσκετ, έχοντας φορέσει τη φανέλα πολλών ομάδων των αθηναϊκών προαστίων.

Adblock test (Why?)

Πηγή: elculture


Δημοσίευση από , Βρίσκεται στις κατηγορίες Πολιτισμός και Ψυχαγωγία

Σχολιάστε το άρθρο

*Γκαλερί

Σχεδιασμός από MOD creative studio